Surfblend surfvakanties

Surfen voor gevorderden

Surfvakanties en surfspots voor gevorderden!

Met een surfvakantie voor gevorderden leer jij de juiste technieken van je volgende tricks door middel van gevorderden surflessen, surfguiding, of intensieve coaching weeks met video analyse van gecertificeerde coaches. Want uiteindelijk kun je je feedback 10x opnieuw horen, soms valt de klik pas als je jezelf ziet surfen. Neem de eerste stappen naar een shortboard, behaal nieuwe tricks en leer alles over de oceaan. Voel de rush van het surfen weer en boek extreme vooruitgang op de surfvakanties voor gevorderden.

surfen voor gevorderden

Wij nemen je mee naar de beste surfspots in Europa!

Wij nemen je mee naar de beste surfspots in Europa, perfect voor gevorderde surfers die hun surf skills willen verbeteren. Deze locaties zijn vaak omringd met verschillende soorten surfpots en type breaks, waardoor jij je surfskills weet te masteren in alle condities. Ontdek onze surfvakanties voor gevorderden in Zuid-Frankrijk, Portugal, Spanje, Fuerteventura en Marokko. De beste periode voor gevorderden om te surfen is vaak in oktober, november, december, januari, februarimaart en april, wanneer er meer swell komt door de frequente stormen op zee, wat zorgt vaak voor de beste condities!

surfen voor gevorderden vakantie

Gevorderd surfen in Frankrijk

surfen voor gevorderden vakantie

Gevorderd surfen in Frankrijk

Frankrijk is dé surfbestemming voor gevorderden die hun surfskills willen verbeteren. Langs de hele westkust van Frankrijk vind je de wereldberoemde surfstranden, waar je steeds op een paar minuten rijden, totaal verschillende breaks en condities kunt vinden. Het centraal gelegen dorpje Vieux Boucau is daarvoor de perfecte basis om elke dag de beste surf te vinden.

Alhoewel we dol zijn op de gezellige zomers, zijn de beste periodes voor gevorderde surfers zeker weten de herfst en lente. In deze periodes komen de golven vaak groter en met meer kracht binnen vanuit de Atlantische Oceaan. Doordat de temperaturen op het land dalen, maar de zee nog warm is, vind je hier vaak gunstige offshore wind, wat zorgt voor cleane en holle golven. De doorgewinterde surfers vinden misschien wel de beste condities in de winter.

Gevorderden surfcamps Portugal

surfen voor gevorderden vakantie

Gevorderden surfcamps Portugal

Wist je dat de Portugal is geprezen met de breedste kust waar consistente swells binnenkomen? Met een variatie tussen reef, point en beach breaks, verschillende windrichtingen, beschutte baaien en verborgen strandjes tussen de kliffen, weet je hier altijd spots te vinden waar jij met je vrienden de hele dag kunt surfen.

De beste periode voor gevorderden om te surfen in Portugal is zeker weten in de herfstwinter en in het voorjaar. In deze periodes komen de golven vaak groter en met meer kracht binnen vanuit de Atlantische Oceaan. Doordat de temperaturen op het land dalen, maar de zee nog warm is, vind je hier vaak gunstige offshore wind, wat zorgt voor cleane en holle golven. Maar ook vind je in de zomer net zo goed als in de winter, echt goede swells binnenkomen die vaak de ideale condities geven om beter te leren surfen tijdens de surfvakanties voor gevorderden in Portugal. Boek daarom je surftrip naar de beste surfspots voor gevorderden in de maanden: september, oktober, november, maart, april en mei.

Gevorderd surfen in Spanje

surfen voor gevorderden vakantie

Gevorderd surfen in Spanje

Met een einde aan het de vaak kalme en milde zee van de zomer, ziet Spanje in de herfst de winterse swell vaker binnenkomen, wat het surfen een stuk beter maakt. Door de grote variatie van verschillende surfspots kan iedereen surfen in Spanje. Omdat de surf een stuk beter wordt vergeleken met de soms platte zomers, is dit de ideale periode voor gevorderden om te surfen in om hun surf skills te verbeteren op uitdagende golven. Proef de Spaanse cultuur en natuur vanuit de surfvakanties voor gevorderden in Zarautz.

Fuerteventura is een eiland met kilometerslange uitgestrekte gouden surf stranden en staat daarom ook bekend als het "Hawaii" van Europa. Vooral rond het vissersdorpje Corralejo in het noorden, vind je vaak consistente surf breaks. De “North Shore” van Fuerteventura telt tientallen surfspots en loopt van Corralejo in het oosten naar Cotillo in het westen. Lajares ligt precies in het midden van deze kust, en in het zuiden vind je spots bij Moro Jable en Sotavento. Het Surfhouse Corralejo is geopend, dus boek jouw volgende surftrip. Wil je alvast weten op welke spots jij kan gaan shredden? Lees dan verder.

Gevorderd surfen in Marokko

surfen voor gevorderden vakantie

Gevorderd surfen in Marokko

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest popoulaire (winter) surf bestemmingen. En dat is niet voor niets! De doorgewinterde surfer kan uitstekend surfen in Marokko door de goede golven die binnenkomen aan de uitgestrekte westkust met vele surfspots. Met onze twee surf locaties Sea Views Marokko en het Surfresort Taghazout, verblijf je op dé beste surfspots in Marokko. 

Het beste surfseizoen begint in de herfst wanneer de wintergolven de Marokkaanse west kust bereiken. Surfers uit de hele wereld komen op Taghazout af om sicke barrels te scoren. Vooral in de herfst is het áán, en er is bijna geen wind te vinden wat zorgt voor consistente surf met 'clean waves'. In de spots rondom Taghazout geldt; hoe lager het getij, hoe beter en holler de golven kunnen zijn. Zelfs met grote swells worden de golven vaak rommelig. De spots kunnen druk worden met perfecte condities. Deze komen vaak voor tijdens hét surfseizoen hier: najaar en de winter. De beste maanden om hier te surfen zijn septemberoktober, november, maart, april en mei. Klik op de links en ontdek ons totale aanbod aan surfvakanties voor deze maanden.

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!