Surfen in januari

Surfen in januari

Surfen in de koude maand Januari, kan dat? Het is voor velen nooit een maand geweest om te denken aan een surfvakantie, maar we zien steeds meer mensen die willen gaan surfen met vrienden in januari en dus naar warmere oorden verrtekken waar je jezelf even in de zomer kunt wanen! We hebben in januari enkele goede opties, waar je kunt genieten van mooie weer en de beste golven van het jaar. Blijf je liever in eigen land? Ook in België en Nederland kan je goed surfen in de Noordzee in januari...

Lees hieronder meer over de opties voor jouw winter surftrip en surf mogelijkheden in eigen land!

Surfen in januari met Surfblend

Surfen in Marokko in januari

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire winter-surf-bestemmingen als het op surf in januari aan komt. En dat is niet voor niets! In januari geniet je hier van lekker weer, goede golven en waan je jezelf weer even terug in de zomer. We hebben twee fantastische locaties in Marokko, het Sea View Surf Camp en het Surf Resort in Taghazout!

Voor beide locaties vlieg je het beste naar Agadir en vanaf daar is het nog een klein uurtje met de transfer of huurauto. Uiteraard kun je alles samenstellen hoe je het zelf wilt, dus surflessen, -guiding of alleen rental? We passen de reis aan naar jouw wensen!

Surfen in januari in Marokko

Surfen in Fuerteventura in januari

Januari is bij uitstek een goede maand om de mooie sport te gaan beoefenen in Fuerteventura. Op het 'Hawaii van Europa' is het jaarrond goed weer en kun je er dus ook top gaan surfen tijdens je vakantie in januari! De surfschool van Surfblend vriend Saffie staat klaar om jou mee te nemen naar de beste spots van de North Shore en dagelijks surf jij nieuwe spots en golven. Je verblijf in het Surfhouse Corralejo waar je heerlijk kunt chillen, in het zwembad kunt hangen en je staat in no-time in het levendige centrum.


Bekijk Surfhouse Corralejo

Surfen in januari in eigen land

Bewaar jij je vakantie dagen liever voor de zomer en wil je dus gewoon in eigen land het water in in januari? Check dan zeker eens onze pagina's over surfen in Nederland en surfen in België. Je zal versteld staan hoeveel mensen surfen de Noordzee in januari in jouw eigen land. Shred on!

Surfen in Nederland

Surfen in België

Bekijk ook