Surfblend surfvakanties

surfen in januari

Surfen in januari, kan dat?

Surfen in de koude maand januari, kan dat? Het is voor velen nooit een maand geweest om te denken aan een surfvakantie, maar we zien steeds meer mensen die willen gaan surfen met vrienden in januari en dus naar warmere oorden vertrekken.

surfen in januari

surfen in januari

surfen in januari

Ontsnap de winter in Nederland of België en vier een sportief nieuwjaar door te gaan surfen in januari op onze toplocaties. Verblijf in een luxe bungalow op het surf resort in Marokko, of in een gezellige surf bed and breakfast in Portugal. De perfecte break van het koude winter weer om te ontspannen onder de zon. Zo heb je weer extra veel energie en motivatie om het nieuwe jaar zo goed mogelijk van start te gaan.

surfen in Marokko in januari

surfen in januari

surfen in Marokko in januari

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire winter surf-bestemming als het op surfen in januari aan komt. En dat is niet voor niets! In januari geniet je van lekker weer, goede golven en waan je jezelf weer even terug in de zomer. We hebben twee fantastische winter locaties in Marokko, het Sea View Surfhouse en het Surf Resort in Taghazout! 

Hieronder een kort overzicht:

 • Niveau: all levels

 • Wave type: point, reef, beachbreaks

 • Weer: 16-21°C

 • Surf: Mid tot hoog, consistent

 • Zee: 19°C, 3/2 mm wetsuit

 • Spots: Anchor point, Killers, Devil's Rock, Mysteries, Boilers, Banana Point, K11 en K12

surf Fuerteventura in januari

surfen in januari

surf Fuerteventura in januari

Januari is bij uitstek een goede maand om te surfen in Fuerteventura. Op het 'Hawaii van Europa' is het jaarrond goed weer en kun je er dus ook top gaan surfen! Je verblijft in het Surfhouse Corralejo waar je heerlijk kunt chillen, in het zwembad kunt hangen en je staat in no-time in het levendige centrum. Bereid je voor op witte stranden, blauw water en hoge kliffen.

Hieronder een kort overzicht

 • Niveau: all levels

 • Wave type: point, beach, reefbreaks

 • Surf: Mid tot hoog, krachtig

 • Zee: 21°C, 3/2 mm wetsuit

 • Spots: El Hierro, Los Lobos, Rocky Point, Playa Blanco, El Cotillo, Lajares, Sotavento

surfen in eigen land in januari

surfen in januari

surfen in eigen land in januari

Bewaar jij je vakantie dagen liever voor de zomer en wil je dus gewoon in Nederland of België surfen in januari? Check dan zeker eens onze pagina's over surfen in Nederland en surfen in België. Je zal versteld staan hoeveel mensen de koude winter Noordzee surfen in januari in eigen land. Surfen in Nederland en België kan jaarrond. In de winter hebben we meer wind en werkt het systeem met depressies vaker. Zo kan je dus met grote regelmaat goede golven surfen in januari, als je de kou durft te trotseren... brrrrr. Dit geeft uitstekende condities voor de gevorderden, maar zeker ook erg leuk om te leren surfen en lol te maken op je beginner surfboard! Ontdek alles wat je moet weten om te surfen in de winter, wie weet heb je één van je beste surf sessies. Shred on!

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!