Surfblend surfvakanties

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Lees hier alles over onze nieuwsbrief en de lopende acties!

Laat ons je helpen met jouw zoektocht naar de perfecte surfvakantie door je emailadres achter te laten. Al meer dan 20.000 mensen zijn deel van onze community en worden als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe bestemmingen, mooie kortingen en leuke acties.

Als warm welkom to the club ontvang je van ons meteen leuke kortingscodes voor Surfblend en onze partners Softdogsurf en Privateclothing. Lees hieronder snel verder om meer te ontdekken over de huidige acties!

Surfblend Family

vinnen kopen

Surfblend Family

Wanneer je je inschrijft voor de Surfblend nieuwsbrief ontvang je niet alleen twee wekelijks het laatste nieuws en toffe acties in je mailbox, maar ook direct welkomst cadeautjes!

Onze partners van Softdogsurf en Privateclothing zetten je graag in het zonnetje met een mooie kortingscode. Daarnaast ontvang je ook korting voor onze eigen Surfblend webshop, die gevuld is met toffe en handige surfgear. Reden genoeg om je in te schrijven dus!

Lopende acties

Win een surftrip voor jou en 25 vrienden!

Wij bestaan dit jaar 25 jaar en vieren dit met onze grootste actie ooit! Meedoen is super gemakkelijk, dat doe je door naar onze Instagram pagina te gaan, de video te vinden en daar een comment achter te laten.

De tien beste comments gaan door naar de grote finale en maken kans op die giga prijs voor jou en je 25 beste vrienden!

(actie loopt tot

Surfblend 25 jaar
surfvakantie
surfvakantie

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Laat je inspireren