Hero image

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Lees hier alles over onze nieuwsbrief en de lopende acties!

Laat ons je helpen met jouw zoektocht naar de perfecte surfvakantie door je emailadres achter te laten. Al meer dan 20.000 mensen zijn deel van onze community en worden als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe bestemmingen, mooie kortingen en leuke acties.

Als warm welkom to the club ontvang je van ons meteen leuke kortingscodes voor Surfblend en onze partners Softdogsurf en Privateclothing. Lees hieronder snel verder om meer te ontdekken over de huidige acties!

Surfblend Family

Hero image
Hero image
Hero image

Surfblend Family

Wanneer je je inschrijft voor de Surfblend nieuwsbrief ontvang je niet alleen twee wekelijks het laatste nieuws en toffe acties in je mailbox, maar ook direct welkomst cadeautjes!

Onze partners van Softdogsurf en Privateclothing zetten je graag in het zonnetje met een mooie kortingscode. Daarnaast ontvang je ook korting voor onze eigen Surfblend webshop, die gevuld is met toffe en handige surfgear. Reden genoeg om je in te schrijven dus!

Lopende acties

Gratis vakantie voor twee en 2 x € 25 korting!

Verras iemand via de link hieronder met een lief, grappig of misschien zelfs anoniem berichtje en krijg beide gegarandeerd € 25 korting. Schrijf je je tegelijkertijd ook in voor de nieuwsbrief, dan maken jullie samen kans op de hoofdprijs...

... een gratis surfvakantie voor twee personen naar een bestemming naar keuze, ter waarde van € 300 per persoon!

Terugbetaling mutualiteit

Portugal super deal

Het land van eindloze baaitjes, prachtige pointbreaks en adembenemende sunsets wacht op jou. Voor alle gemotiveerde surfers (of chillende vakantiegangers) bieden wij een prachtige deal... de Portugal Super Deal!

Boek jouw surfvakantie naar een van onze prachtige SURFinns met check-in vóór 1 april en ontvang gratis Surf Rental en gratis heerlijke deluxe diners. De gratis opties kan je aanklikken tijdens het online boeken van je vakantie. Super easy!

Uiteraard zijn er mogelijkheden voor surflessen en kies je zelf naar welke bestemming je wilt reizen! Oh, en het ontbijt? Dat is standaard inclusief!

portugal super deal
surfvakantie
surfvakantie

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vagen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Laat je inspireren