Surfblend surfvakanties

VIND JE FAVORIETE SURFBESTEMMING!

Surfblend organiseert de leukste surfvakanties in de beste surfspots, in verschillende landen zoals Frankrijk, Spanje, Portugal, Marokko en natuurlijk Nederland! Klik hieronder op jouw favoriete surf locatie en vind de surfbestemming die bij je past. We bieden surfvakanties aan langs de gehele kust in Europa en erbuiten, met onder andere surf houses, surfkampen, surf B&B's en surf hostels!

VOOR ALLE NIVEAUS

Van jong tot oud en van beginner tot pro

SERVICE DOOR SURFERS

Gepassioneerd team staat voor je klaar

VAN A TOT Z

Vervoer, eten, surfles, accommodatie & activiteiten

Fair price

Low-budget tot high-end, voor ieder wat wils
SURFinn vieux boucau surfen zuid frankrijk

LET'S GO SURFING

Een greep uit onze waanzinnige trips!

Surfvakanties naar de mooiste plekken!

Surfblend organiseert de leukste surfvakanties in én buiten Europa!

Kies je voor een surfvakantie met Surfblend, dan weet je zeker dat je op de juiste surfbestemming terecht komt! Ons team bestaat volledig uit surfers en we vinden het fantastisch om surfvakanties te organiseren op onze favoriete surfbestemmingen. In Europa reis je naar de beste plekjes in Frankrijk, Spanje en Portugal. Zelfs in Nederland kun je bij ons terecht voor het Juniorcamp en de Surfschool in Den Haag. Droom van jij van een groot avontuur? Twijfel dan niet langer en bekijk de boot-trips in de Malediven.

surfvakanties per land

Voor alle surfniveaus

Je kan altijd bij ons een passende surfvakantie vinden. Verreweg de meeste deelnemers hebben nog nooit of nauwelijks ervaring met surfen, dus maak je geen zorgen als jij ook nog nooit een surfplank in je handen hebt gehad. De surfcoaches staan voor je klaar en leren je alles wat je moet weten over het surfen op jouw surfbestemming naar keuze, de zee en hoe je veilig de stappen kan maken om een echte surfer te worden.

Heb je al wel wat ervaring met surfen? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres! Op al onze surfbestemmingen kun je intermediate surflessen volgen. Als je denkt dat je er helemaal klaar voor bent, dan kun je natuurlijk ook kiezen om alleen surfgear te huren of je eigen gear mee te nemen. We maken je graag wegwijs met de 'local knowledge' en zorgen ervoor dat je precies weet waar je moet zijn.

surfvakanties per land
surfen in gironde frankrijk
surfen in gironde frankrijk

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!