Schoolreis

Groups

januari - december

Beleef de leukste week met school tijdens een surfkamp!

Een schoolreis, buitenlandse reis, sportstage of werkweek op het strand? Surfblend zorgt al 15 jaar voor de beste ervaringen voor zowel de scholieren als de docenten. Ga mee naar een van onze prachtige locaties in Frankrijk, Spanje, Portugal of Marokko!

 

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen explore Locaties

Reis naar de beste surfspots van Europa en Marokko

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surf

Eigen surfscholen en gecertificeerde surfcoaches

Surfblend surfvakantie en surfkampen service Team

Het Surfblend team staat voor je klaar op de locatie

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Fun

Naast het surfen tal van andere activiteiten

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

Altijd en overal gezonde maaltijden inclusief

Surfblend surfvakantie en surfkampen vliegvakantie Reis

Wij verzorgen de busreis, vliegreis en transfers

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Schoolreis

Surfblend heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd op gebied van surfkampen voor scholen. Jaarlijks reizen er al meer dan 20 scholen met ons mee en dat blijkt steeds weer een hele leuke samenwerking.

Wij hebben onze eigen locaties en kunnen dus perfect op maat gemaakte programma’s aanbieden die we vooraf samen opstellen. De focus volledig op het sportieve aspect of juist een mooie mix tussen recreatie, cultuur en fun? Wij hebben overal de juiste invullingen voor. De scholieren én de docenten hebben nog nooit zo’n leuke sportieve week gehad!

Een schoolkamp is al mogelijk vanaf 15 personen! Doe een vrijblijvende aanvraag en we nemen contact met je op. We komen graag langs voor een kennismaking!


Op elke locatie staat er een Surfblend team voor je klaar om er samen een geweldige week van te maken. Op de meeste locaties hebben we een eigen surfschool, waardoor de lessen veelal in het Nederlands kunnen plaatsvinden. Daarnaast verzorgt het team het eten en kunnen we indien gewenst ook de volledige animatie overnemen. Tijdens het zomerseizoen komen er duizenden jongeren bij ons op bezoek, hierdoor hebben we veel ervaring opgebouwd en weten we precies welke acitiviteiten we kunnen organiseren voor jouw school!

 


Frankrijk is bij uitstek de meest populaire surfbestemming in Europa! Mede door de fantastische golven en een prachtige kustlijn zijn er al tientallen scholen die met ons meereizen en jaarlijks met plezier terugkeren.

Surfcamp Moliets 
Ons Surfcamp Moliets bevindt zich net achter de duin zodat je de hele dag heerlijk met je voetjes in het zand kan staan. De jongeren vinden het fantastisch om met het geluid van de zee wakker te worden voor een actieve dag vol surf en beach fun. Geopend van april t/m oktober en we kunenn groepen ontvangen tot 250 gasten. 

Surfcamp Le Pin Sec
ook ons Surfcamp Le Pin Sec ligt ideaal in de duinen van dit kleine dorpje. We zijn hier geopend van juni tot september en kunnen maximaal 100 gasten ontvangen.

SURFinn Vieux Boucau
Deze luxe surfstyle B&B kan exclusief gebruikt worden voor groepen tot 24p. Open van maart t/m november


Ook in Spanje bevindt het Surfcamp Zarautz zich vlak aan het strand! Het grote voordeel van een schoolreis naar Zarautz is het feit dat het pittoreske en gezellige spaanse stadje recht voor de deur ligt. Shoppen, ijsje eten, met een skateboard over de boulevard cruisen? De scholieren hebben de tijd van hun leven. Uiteraard is er hier ook ruimte genoeg om educatieve spellen en lessen te organiseren zodat de jongeren ook nog wat op steken van de week.

In Spanje kan je terecht van midden Juni tot eind Augustus om te verblijven in tenten, Sheddies of de ruime Sheddie Deluxe. Voor ieder wat wils dus!


SURFinn Algarve
Ook hier hebben we een luxe B&B die exclusief gehuurd kan worden voor groepen tot 24p. Ideaal gelegen met uitzicht op zee, een groot zwembad en veel ruimte voor spel & plezier! Open van maart t/m november.

Surfcamp Peniche
Peniche is een prachtige plek op een uur van Lissabob en hier hebben we een surfcamp met een capaciteit van ca. 60p. Open van juni t/m september.

Caparica
Caparica is het surfstrand van Lissabon, ca. 20min rijden van de airport. We beschikken hier over diverse locaties voor groepen, steeds tot ca. 65p. 


Deze jaarrond bestemming is het overwintering-oord voor de Europese surfer, maar biedt ook heerlijke lentes en zomers. Prachtige stranden afgewisseld door rotswanden met de langste golven, Marokko heeft het allemaal!

In Auorir en Taghazout kan je terecht in fijne surfhouses en resorts die van alle gemakken voorzien zijn. Uitzicht over de baai en veel ruimte om met de groep spellen en activiteiten te organiseren.


Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen

Surf

Op alle locaties wordt lesgegeven door opgeleide en ervaren surfcoaches. Hierdoor ben je altijd verzekerd van goede en veilige surflessen. Op de meeste locaties hebben we een eigen surfschool, waardoor we ook vaak lessen in het Nederlands kunnen geven. Moest dit onverhoopt niet lukken, dan is Engels de vaste taal voor de lessen en kunnen we altijd, indien gewenst, een tolk inschakelen om te zorgen dat alle deelnemers volledig de lessen kunnen volgen. 

Surfblend's surfscholen

 • Leer surfen in kleine groepjes van max. 8p
 • Lessen worden gegeven door gecertificeerde surfcoaches
 • Goede mix tussen theorie en praktijk
 • Onze surfscholen beschikken over de modernste surfgear
 • Fun staat voorop, iedereen kan meedoen

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten

Eten

Vanaf aankomst tot vertrek kunnen we het eten volledig verzorgen. Op alle locaties werken we met teams die weten hoe je voor een grote groep heerlijke maaltijden moet bereiden. Voor opgroeiende jongeren is het eten erg belangrijk tijdens een actieve week, we bezuinigen dus zeker niet op de porties.

Het ontbijt bestaat uit een mooi buffet met brood, allerlei beleg, muesli, cornflakes en natuurlijk koffie, thee, fruitsappen en water. Lunch kan afhankelijk van budget een picnic zijn van het ontbijtbuffet of een compleet verzorgde wame lunch.

Diners worden vers bereid en we zorgen ervoor dat dit aansluit bij de activiteiten overdag. Voedzame en gezonde maaltijden zorgen ervoor dat iedereen meer plezier maakt in het water. 

Uiteraard houden we rekening met allergien en speciale wensen. Wil je liever elke avond op restaurant, dan kunnen we bijvoorbeeld ook alleen het ontbijt en/of lunch aanbieden. 


De ideale break tijdens een surfkamp! Bezoek een mooie stad in de buurt van onze lokaties en geniet van de andere cultuur, eet de specialiteiten (of mcDonalds voor sommigen :)) en shop tot je erbij neervalt. Enkele steden die dichtbij onze camps liggen zijn:

- Biarritz
- Bilbao
- Bordeaux
- Lissabon
- Lagos
- Sagres
- San Sebastian


Paintball
Game on! Op alle locaties zit er wel een paintball dicht in de buurt. De ideale manier om je even helemaal te laten gaan. Voel de spanning als je dekking zoekt en werk samen met je team een strategie uit om de vlag te veroveren van de tegenstanders. 

Rafting&Canyoning
Niet ver van onze lokaties in Spanje en Frankrijk liggen de Pyreneen. Hier kun je zeer goed raften en Canyonen, actie gegarandeerd!

Mountainbike tours
Op alle bestemmingen kunnen we een mooie tocht uitzetten!

Dit is slechts een selectie van de vele opties, we lichten graag alles toe in een persoonlijk gesprek


Wie surfen zegt, zegt yoga. Yoga helpt enorm bij de balans, kracht en het herstel van je spieren na een stevige surf sessie. Daarnaast is het ook gewoon enorm chill en ontspannend. We werken samen met opgeleide yoga-instructeurs en vinden altijd de ideale plek om een sessie te organiseren.


Geen dag gaat voorbij zonder op het strand gespeeld te hebben. We beschikken over een heel groot assortiment aan beachgames en andere sport- en spellen. Zo hebben we altijd een beachvolley, beachsoccer en Kubs. Maar op veel lokaties kun je ook een longboard skateboard pakken of skaten in de miniramp.

Kortom, naast het surfen bieden we echt een breed scala aan sport- en spel mogelijkheden!


Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus

Vervoer

Voor het vervoer naar Spanje en Frankrijk raden we graag de bus aan. We werken samen met goede partners die uitsluitend met de modernste bussen rijden en altijd met twee Nederlandstalige chauffeurs aan boord. De bus blijft veelal ook op de lokatie staan en we kunnen dus ook met deze bus op citytrip gaan en ons flexibel opstellen met de vertrektijden.

Heb je met school al een vaste afspraak met een busmaatschappij? Geen probleem voor ons. We adviseren dan graag over een verblijfplaats voor de chauffeurs en organiseren de parkeerplaats voor de bus.

 

Surfkamp Surfblend bus surfvakantie Frankrijk, Spanje

Steeds vaker zien we scholen per vliegtuig naar onze lokaties reizen. Naar Portugal en Marokko kom je natuurlijk niet onder het vliegen uit, maar ook voor kleinere groepen naar Frankrijk en Spanje kan het ook de ideale oplossing zijn. We kunnen assisteren met het boeken van de tickets en organiseren graag de transfers van en naar de vliegvelden. 

Voor Frankrijk raden we aan
- Bordeaux Airport
- Biarritz Airport

Voor Spanje raden we aan
- Bilbao Airport

Voor Marokko raden we aan
- Agadir Airport

Voor Portugal raden we aan
- Lissabon (Peniche en Caparica)
- Faro (SURFinn Algarve)

 

 

Familycamp Moliets - surfvakantie Frankrijk gezin

Dit zeggen anderen

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun

Voorbeeld Weekprogramma

Zondagavond

 • Vertrek met onze bus vanaf school naar de lokatie
 • Overnachten in de moderne bus

Maandag

 • Aankomst op lokatie, SB-crew ontvangt de groep
 • Ontbijt, kleine introductie en check-in
 • Surf theorie voor de hele groep
 • Lunch
 • Surflessen groep A, Beachvolley Groep B
 • Surflessen groep B, Beachvolley Groep A
 • Diner
 • Movienight

Dinsdag

 • Ontbijt
 • Surflessen groep A, Mountainbike Groep B
 • Lunch
 • Surflessen groep B, Mountainbike Groep A
 • Beachvolley tournooi
 • Diner
 • Quiz-avond

Woensdag

 • Ontbijt
 • Surflessen groep A, Kubs Groep B
 • Surflessen groep B, Kubs Groep A
 • Lunch
 • Vertrek per bus naar San Sebastian (citytrip)
 • Diner in San Sebastian
 • Late aankomst op surfcamp

Donderdag 

 • Ontbijt
 • Surflessen groep A, soccer Groep B
 • Surflessen groep B, soccer Groep A
 • Lunch
 • Paintball en/of Hoogteparcourt
 • Beachvolley contest op het surfcamp
 • BBQ
 • Bonte avond

Vrijdag 

 • Ontbijt
 • Surflessen groep A, inpakken Groep B
 • Surflessen groep B, inpakken Groep A
 • Lunch
 • Surfcontest
 • Opfrissen voor vertrek
 • Diner of snack voor vertrek
 • Afsluiting week, prijsuitreikingen
 • Vertrek per bus naar de school

Zaterdag

 • Aankomst in de ochtend bij school

Vrijblijvende aanvraag