Surfen in mei

Mei is de maand vol feestdagen en lange weekends, de ideale tijd voor een (korte) surftrip! De dagen worden langer en warmer en we maken ons klaar voor het zomerseizoen in Frankrijk en Portugal. Geniet van het voorseizoen in Europa, maar vergeet ook niet met één oog nog even naar Marokko te kijken, want daar kan het ook heel fijn zijn in mei!

Lees hieronder meer over de opties voor jouw volgende surftrip!
 

Bekijk alle trips in mei

Portugal

Mei is de maand waarin het eigenlijk al zomer is in Portugal, dus waar wacht je nog op! Je kunt kiezen uit drie fantastische locaties, ieder met zijn eigen karakter. In de Algarve is het qua weer misschien het meest 's zomers, hier kun je terecht in de SURFinn Algarve. Surfbase Lissabon biedt je de combi tussen strand en stad, terwijl Surfhouse Ericeira rustig gelegen is bovenin de heuvels van Ericeira. 

Verkeerd kiezen gaat volgens ons niet, dus check ze allemaal en laat het ons weten als we je verder kunnen adviseren!


Bekijk alle trips naar Portugal

Frankrijk

Mei is altijd een goede maand, heerlijke lange en warme dagen en nog zonder de grote drukte. De ideale tijd voor een reisje naar de SURFinn in Vieux Boucau! Geniet van het verwarmde zwembad, de chille sfeer van het voorseizoen, de mooie zonsondergangen en de eindeloze rustige breaks van Les Landes in april. De SURFinn staat voor je klaar!
 

Bekijk SURFinn Vieux Boucau

Marokko

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire winter-surf-bestemmingen. En dat is niet voor niets! Zeker ook in mei kun je nog steeds hele goede golven scoren in het land van 1001 nachten. We hebben twee fantastische locaties in Marokko, het Sea View Surf Camp en het Surf Resort in Taghazout!

Voor beide locaties vlieg je het beste naar Agadir en vanaf daar is het nog een klein uurtje met de transfer of huurauto. Uiteraard kun je alles samenstellen hoe je het zelf wilt, dus surflessen, -guiding of alleen rental? We passen de reis aan naar jouw wensen!Bekijk alle trips naar Marokko

Fuerteventura

Deze maand is de juiste tijd om naar Fuerteventura te reizen. Op het 'Hawaii van Europa' is het jaarrond goed weer en kun je er top surfen! De surfschool van Surfblend vriend Saffie staat klaar om jou mee te nemen naar de beste spots van de North Shore en dagelijks surf jij nieuwe spots en golven. Je verblijf in het Surfhouse Corralejo waar je heerlijk kunt chillen, in het zwembad kunt hangen en je staat in no-time in het levendige centrum.

 

Bekijk Surfhouse Corralejo