Surfvakantie in november

November is overal het superlaag seizoen. Geniet van de beste prijzen, de minste drukte en de goede golven langs alle Europese kusten...de ideale tijd om op surf vakantie te gaan! Je kunt kiezen uit Frankrijk, Portugal en Fuerteventura.

Lees hieronder meer over de opties voor jouw volgende surftrip
 

Bekijk alle trips in november

Portugal

November is echt nog een leuk seizoen in Portugal! Je kunt kiezen uit drie fantastische locaties, ieder met zijn eigen karakter. In de Algarve kun je terecht in de SURFinn Algarve. Surfbase Lissabon biedt je de combi tussen strand en stad, terwijl Surfhouse Ericeira rustig gelegen is bovenin de heuvels van Ericeira. 

Verkeerd kiezen kan volgens ons niet, check ze allemaal en laat het ons weten als we je verder kunnen adviseren!


Bekijk alle trips naar Portugal

Frankrijk

November is je laatste kans om naar Frankrijk te gaan van het jaar. Het is heerlijk rustig en de golven blijven binnenrollen.We verwelkomen je graag in de SURFinn en de Surfbase in Vieux Boucau! Geniet van de rust, de mooie stranden, het lekkere weer en bovenal de beste golven van het jaar!

De lege beachbreaks wachten op je...

 

Bekijk alle vakanties in Frankrijk

Spanje

Ook op Fuerteventura is het goed vertoeven in november, dus bekijk zeker jouw opties om hiernaar toe te reizen. De swells komen vol binnen en de wind is misschien wel het meest gunstig van het hele jaar! Het Surfhouse Corralejo is geopend, dus boek jouw volgende surftrip!

Bekijk alle vakanties in Spanje

Marokko

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire (winter-)surf-bestemmingen. En dat is niet voor niets! In november kun je genieten van de echt goede swells. We hebben twee fantastische locaties in Marokko, het Sea View Surf Camp en het Surf Resort in Taghazout!

Voor beide locaties vlieg je het beste naar Agadir en vanaf daar is het nog een klein uurtje met de transfer of huurauto. Uiteraard kun je alles samenstellen hoe je het zelf wilt, dus surflessen, -guiding of alleen rental? We passen de reis aan naar jouw wensen!Bekijk alle trips naar Marokko