Surfblend surfvakanties
marokko

Surfen in Marokko

Surfen in Marokko doe je met Surfblend!

Marokko is een paradijs... niet alleen door haar prachtige woestijn, kleurrijke markten en heerlijke cuisine, maar vooral om haar eindeloze pointbreaks zover het oog reikt. Rijd van spot naar spot of geniet van de golven recht voor de deur. Marokko heeft alles in huis voor een geslaagde surfvakantie voor beginners, intermediates en gevorderden.

voor alle niveaus

Verschillende spots voor verschillende niveaus

Vlak aan zee

Surfhouses op steenworp afstand van de zee

Beste reisperiode

Yearround met voorkeur najaar, winter en lente

Veilig en vrij

Taghazout en omgeving zijn zeer populair onder Europese surfers

All inclusive optie

Heerlijk eten met Marokkaanse en Westerse touch

Surfles op niveau

Leren vanaf de basis of verder gaan waar je gebleven was

Waarom surfen in Marokko?

De beste spots

Vanaf je kamer met je board onder je arm naar een top surfspot wandelen, dat wilt toch iedereen? Tijdens een surfvakantie in Marokko is dit mogelijk! Zowel vanaf het Surf Resort Taghazout als het Sea view Surfcamp liggen prachtige breaks binnen handbereik. Breaks voor zowel beginners als gevorderden! Come surf with us :)

surfen in marokko

De mooiste surfhouses

Van een internationaal surfhouse met ruime kamers met authentieke Marokkaanse toets tot een heerlijk resort wat van alle gemakken voorzien is.

Onze locaties in Marokko zijn met zorg gekozen zodat jij een surfvakantie kunt ervaren waar je naar op zoek bent. Surfen in Marokko betekent ook verblijven in een surfhuis op wandelafstand van het strand. Gelukkig bevinden onze surfbestemmingen in Marokko zich op prachtige locaties zodat je optimaal kan genieten!

Surfen in marokko

Het lekkerste eten

Yummie food = happy people! Op onze surfbestemmingen in Marokko wordt de rijke Marokkaanse cuisine samengevoegd met heerlijke westerse smaken. Zo kan je zorgeloos meerdere keren per dag met je voeten onder tafel schuiven. Het zijn de lokale mensen die in de keukens hun magie tonen en dag op dag een heerlijk buffet presenteren.

Wil je eens buiten de deur eten? Wandel over de lokale markt en geniet van de kruidige geuren die je later in je tajine zal terug proeven. De lokale restaurantjes presenteren de echte Marokkaanse smaken voor scherpe prijzen!

surfen in marokko
surfen in frankrijk

LET'S GO SURFING

Een greep uit onze waanzinnige trips.

ALLES OVER SURFEN IN Marokko

SURFEN IN Marokko

Van Anchor point tot K11 en K12 en van world-class point breaks tot toegankelijke beach breaks...Marokko heeft het allemaal!

De gehele kustlijn van Marokko leent zich uitstekend voor de surfsport, maar het is vooral de omgeving van Taghazout en Aourir waar je meest bekende spots terug vindt. Anchor point, Banana point, Boilers, Devil's Rock, Anza & Panorama's. Allemaal indrukwekkende namen voor fantastische surfspots die vlak bij elkaar liggen. Huur een auto, boards op het dak en je ontdekt zo de gehele kustlijn tijdens een surfvakantie in Marokko.

surfen in marokko

Geschikt voor alle niveaus

Hoe indrukwekkend sommige namen van spots ook mogen klinken, er zijn spots voor ieder niveau, zeker ook voor beginners. De beachbreaks (golven die breken op een zandbodem) zijn toegankelijk voor de beginners en intermediates terwijl de world class pointbreaks juist weer uitnodigend zijn voor intermediate+ en gevorderden.

De consistentie van de beroemde pointbreaks zorgt er daarnaast ook voor dat ze veel toegankelijker zijn voor beginners dan bijvoorbeeld hoge golven in Frankrijk of Portugal. Je kunt dus gemakkelijk een hogere golf surfen dan je normaal zou aandurven. Super leuke manier dus om het surfen beter onder de knie te krijgen!

surfen in marokko

BESTE REISPERIODE

In principe kan er het hele jaar door gesurft worden in Marokko. In de zomer zijn de golven op zijn rustigst en zeker geschikt voor volledige beginners. Richting het najaar beginnen de winter-swells binnen te rollen, deze zorgen voor iets krachtigere golven uitermate geschikt voor beginners, intermediates en gevorderden. De hele winter door zijn de temperaturen heerlijk en scoor je topnotch golven. Een heerlijke manier dus voor een surfer om de koude winter in Nederland en Belgiƫ te overbruggen!

surfen in marokko
surfvakantie
surfvakantie

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Laat je ook inspireren door deze bestemmingen