Surfblend surfvakanties

surfen in februari

Surfen in februari, kan dat?

Februari is voor veel mensen onlosmakelijk gekoppeld aan wintersport. Gelukkig zien we steeds meer mensen vertrekken naar warme oorden waar ze hun surfpassie kunnen uitoefenen in februari in plaats van in de sneeuw spelen, al is daar ook niets mis mee hoor :)

surfen in februari

surfen in februari

surfen in februari

We hebben onze favoriete winter bestemmingen voor jou op een rijtje gezet. Ga deze winter surfen in februari en geniet stiekem ook van een heerlijke zonvakantie. In februari kun je genieten van het warme klimaat, goede golven en optimaal (leren) surfen op de grote variatie surfspots.

Lees hieronder meer over onze top winter bestemmingen, waar ga jij surfen in februari?

surfen in Marokko in februari

surfen in februari

surfen in Marokko in februari

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire winter-surf-bestemmingen voor mensen die willen gaan surfen in februari, en dat is niet voor niets! Terwijl het in Noord-Europa inmiddels hartje winter is, geniet je hier van lekker weer, goede golven en waan je jezelf weer even terug in de zomer. In Marokko hebben wij twee prachtige winter bestemmingen: het Sea View Surf Camp en het Surf Resort in Taghazout!

Hieronder een kort overzicht

  • Niveau: all levels

  • Wave type: beach, point, reef break

  • Surf: Mid tot hoog

  • Zee: 19°C, 4/3 mm wetsuit

  • Spots: Anchor point, Panorama, Killers, Devil's Rock, Mysteries, Boilers, Banana point, K11 en K12

surf Fuerteventura in februari

surfen in februari

surf Fuerteventura in februari

Wil jij deze februari lekker surfen in de winter? Waarschijnlijk dacht je aan Frankrijk of Spanje, maar hier is het in februari vaak koud en kunnen de golven best intimiderend zijn. Daarom nemen we jou graag mee naar één van onze favoriete winter surf bestemmingen; Fuerteventura! Dit Canarische Eiland behoort tot Spanje, maar ligt een flink stuk zuidelijker. Toch ben je al met 4,5 uur vliegen in Fuerteventura en zit je goed gebakken tijdens je zonvakantie in februari. 

  • Niveau: all levels

  • Wave type: beach, point, reef break

  • Surf: Mid tot hoog

  • Zee: 20°C, 3/2 tot 4/3 mm wetsuit

  • Spots:  El Hierro, Los Lobos, Rocky Point, Playa Blanco, El Cotillo, Lajares, Sotavento

surfen in eigen land in februari

surfen in februari

surfen in eigen land in februari

Heb jij je vrije dagen al gespendeerd en wil je dus in de winter in eigen land gaan surfen in februari? In februari is de watertemperatuur op z'n laagst, maar de golf kwaliteit zeker niet slecht! Los van het feit dat je echt wel ingepakt met een 5/3 mm wetsuit, schoentjes, handschoenen en een cap het water in moet, kunnen beginners tot gevorderden vaak goed surfen in februari. De winter brengt vaak meer wind en meer depressies met zich mee, waardoor er regelmatig goede golven worden verwacht! Check de surf berichten in Nederland en België via het Instagram account @goedegolven, ze geven vaak een uitgebreid verslag over de golfvoorspelling. Pick your favourite performance tot beginner softtop surfboard, en surf de grote variatie aan surfpots van de Noordzee. 

Check hieronder eens onze pagina's over het surfen in de winter in België en Nederland. Je zal echt versteld staan hoeveel bikkels er dezelfde passie delen als jij. Shred on!

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!