Surfen in februari

Surfen in februari

Golfsurfen in februari, kan dat? Febuari is voor veel mensen gekoppeld aan de wintersport, maar we zien steeds meer mensen vertrekken naar warme oorden waar ze hun surfpassie kunnen uitvoeren in februari in plaats van in de sneeuw spelen. We hebben in deze maand enkele goede opties, waar je kunt genieten van mooie weer en de beste golven!

Lees hieronder meer over de opties voor jouw winter surftrip in februari!

Surfen in februari met Surfblend

Surfen in Marokko in februari

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire winter-surf-bestemmingen voor mensen die willen gaan surfen in februari En dat is niet voor niets! Terwijl het in Noord-Europa nog hartje winter is, geniet je hier van lekker weer, goede golven en waan je jezelf weer even terug in de zomer. In Marokko hebben wij twee prachtige bestemmingen: het Sea View Surf Camp en het Surf Resort in Taghazout!

Voor beide locaties vlieg je het beste naar Agadir en vanaf daar is het nog een klein uurtje met de transfer of huurauto. Uiteraard kun je alles samenstellen hoe je het zelf wilt, dus surflessen, -guiding of alleen rental? We passen de reis aan naar jouw wensen! Surfen in februari was nog nooit zo lekker warm :)


Surfen in Marokko

Fuerteventura

Als je wilt gaan shredden in februari dan raden wij je aan om bijvoorbeeld naar Fuerteventura te reizen. Het 'Hawaii van Europa' biedt ook in februari goed weer en kun je er fantastisch surfen! De surfschool van onze trouwe Surfblend vriend Saffie staat altijd klaar om jou op sleeptouw te nemen naar de beste spots van de North Shore. Zo kunnen jij en je vrienden het water in in februari op nieuwe spots en top golven. Je verblijf in het Surfhouse Corralejo waar je heerlijk kunt chillen, in het zwembad kunt hangen en je staat in no-time in het levendige centrum.

 

Surfen op Fuerte

Surfen in februari in eigen land

Spendeer jij liever je vakantie dagen aan een vakantie in de zomer en wil je dus in eigen land gaan surfen in februari? Check hieronder eens onze pagina's over het surfen in België en Nederland. Je zal echt versteld staan hoeveel mensen er dezelfde passie delen als jij. Shred on!

Surfen in Nederland

Surfen in België

Bekijk ook