Surfvakantie in februari

Febuari is voor veel mensen gekoppeld aan de wintersport, maar we zien steeds meer mensen vertrekken naar warme oorden waar je jezelf even in de zomer kunt wanen. We hebben in deze maand enkele goede opties, waar je kunt genieten van mooie weer en de beste golven !

Lees hieronder meer over de opties voor jouw winter surftrip!

Bekijk alle trips in februari

Marokko

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire winter-surf-bestemmingen. En dat is niet voor niets! Terwijl het in Noord-Europa nog hartje winter is, geniet je hier van lekker weer, goede golven en waan je jezelf weer even terug in de zomer. We hebben twee fantastische locaties in Marokko, het Sea View Surf Camp en het Surf Resort in Taghazout!

Voor beide locaties vlieg je het beste naar Agadir en vanaf daar is het nog een klein uurtje met de transfer of huurauto. Uiteraard kun je alles samenstellen hoe je het zelf wilt, dus surflessen, -guiding of alleen rental? We passen de reis aan naar jouw wensen!


Bekijk alle vakanties naar Marokko

Fuerteventura

Deze maand is de juiste tijd om naar Fuerteventura te reizen. Op het 'Hawaii van Europa' is het jaarrond goed weer en kun je er top surfen! De surfschool van Surfblend vriend Saffie staat klaar om jou mee te nemen naar de beste spots van de North Shore en dagelijks surf jij nieuwe spots en golven. Je verblijf in het Surfhouse Corralejo waar je heerlijk kunt chillen, in het zwembad kunt hangen en je staat in no-time in het levendige centrum.

 

Bekijk Surfhouse Corralejo