Surfblend surfvakanties

SURFEN IN DE ZOMERVAKANTIE

Wil jij gaan surfen in de zomervakantie? Met heerlijk zomers weer, fijne golven op de vele surfspots en bovenal de gezelligheid, is dit 100% onze favoriete periode om naar de leukste zomer surfbestemmingen te reizen. Of je nou beginner bent of intermediate, jong en oud, solo en familie, ga deze zomer op surfvakantie!

Zomer surfbestemmingen

Zomer surfbestemmingen

Het is weer hartje zomer en dat is ideaal voor onze favoriete zomer surfbestemmingen. De dagen zijn weer lang, de zon schijnt, en er is bom vol surf, fun & plezier. Om te surfen in de zomer zijn wij maar al te graag te vinden in een surfhuis in Frankrijk of Portugal. Door de centrale ligging van top surfhouses, staan wij altijd te popelen om hier de beste surfspots te shredden en de omgeving te verkennen. Maar dat niet alleen, ook kun je deze zomer fantastisch surfen op onze surfkampen in Frankrijk, Spanje en gewoon in Nederland!

Lees snel verder en ontdek onze top 5 favoriete zomer surfbestemmingen.

Zomer surfvakantie Vieux Boucau

surfen zomervakantie

Zomer surfvakantie Vieux Boucau

In de zomervakantie kun je super goed surfen in het zuiden van Frankrijk. In het gezellige surf dorpje Vieux Boucau, in de provincie Les Landes, ligt SURFinn Vieux Boucau en het nieuwe Surfblend concept: de Surfbase! Het dorp is perfect gelegen en beschikt over alles wat je nodig zou kunnen hebben op surfvakantie in de zomer. Van surfen in Frankrijk en minigolf tot groot skatepark en van snackbar tot klasse-restaurant met zeezicht. Vieux Boucau heeft het allemaal! Daarom organiseren wij hier dit jaar nu ook het Familycamp Vieux Boucau en Juniorcamp Messanges.

Surf zomervakantie Moliets

surfen zomervakantie

Surf zomervakantie Moliets

Met een kust van 230 km lang, vind je in Les Landes surfspots van wereldklasse. In de zomer is de zee temperatuur lekker warm, en komen de golven vaak goed en consistent binnen van de Atlantische Oceaan. Deze top locatie in Moliets is een prachtig surfkamp deel van een luxe 5 sterren camping Zuid-Frankrijk. Gelegen tussen Bordeaux en Biarritz, Moliets is een echte must voor surfers die graag de stranden verkennen. Het strand voor het surfkamp zelf is heel groot en door de vele zandbanken kan je kiezen uit verschillende beachbreaks. Omdat er verschillende peaks zijn ligt de crowd ook goed verspreid. Verken dus zeker goed het strand want naargelang het getijde kom je op verschillende plekken mooie golven tegen! 

Surf zomervakantie Zarautz

surfen zomervakantie

Surf zomervakantie Zarautz

"Surfin the Basque country" hoor je hier vaak, want deze top locatie is uitgegroeid tot onze favoriete zomer surfbestemming. In de zomer organiseren wij niet alleen het Surfcamp Zarautz 18+, maar ook het Familycamp Zarautz! Beleef een week op de zomer surfkampen in Spanje vol met surfen, tapas en fiësta en cultuur.

Surf zomervakantie Portugal

surfen zomervakantie

Surf zomervakantie Portugal

Wist je dat de Portugal is geprezen met de breedste kust waar consistente swells binnenkomen? Met een variatie tussen reef, point en beach breaks, beschutte baaien en de verborgen strandjes tussen de kliffen, weet je hier altijd surfpots te vinden waar jij je met je vrienden de hele dag kunt surfen in de zomer. van luxe surfhouses tot gezellige bed and breakfasts, vind de ideale basis om te surfen in de zomervakantie in Portugal.

Surf zomervakantie Nederland

surfen zomervakantie

Surf zomervakantie Nederland

Een surfvakantie in de zomer hoeft helemaal niet in het buitenland, want het kan ook super goed in Nederland! Omdat het water niet meer zo koud is, zit je al met een 3/2 mm Hurley wetsuit goed. Met je snoet in de zon en de zomer in je bol, surf je misschien ook gewoon in boardshorts, aloha! Verder is het surfen in de zomervakantie in Nederland vaak gemakkelijk door een rustige zee. Als je wilt leren surfen zijn de golven in de zomer hier ideaal voor! 

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!