Surfen in september

September..... indian summer nights, goede golven, lekker weer en bovenal de drukte is weg! Misschien wel onze favoriete periode om op trip te gaan. Je kunt kiezen uit bijna alle bestemmingen, waar wacht je nog op!

Lees hieronder meer over de opties voor jouw volgende surftrip
 

Bekijk alle trips in september

Portugal

September is de start van onze favoriete seizoen in Portugal! Je kunt kiezen uit drie fantastische locaties, ieder met zijn eigen karakter. In de Algarve kun je terecht in de SURFinn Algarve en in het Familycamp Algarve. Surfbase Lissabon biedt je de combi tussen strand en stad, terwijl Surfhouse Ericeira rustig gelegen is bovenin de heuvels van Ericeira. 

Verkeerd kiezen kan volgens ons niet, check ze allemaal en laat het ons weten als we je verder kunnen adviseren!


Bekijk alle trips naar Portugal

Frankrijk

September is de nazomer van onze bestemmingen in Frankrijk. We verwelkomen je graag in de SURFinn, Surfbase, Surfcamp Moliets of in de Surfbusjes!. 

We staan voor je klaar op onze Franse surfcamps!
 

Bekijk alle vakanties in Frankrijk

Spanje

Ook op Fuerteventura is het goed vertoeven in september, dus bekijk zeker jouw opties om hiernaar toe te reizen. De swells komen weer vol binnen en de wind is misschien wel het meest gunstig van het hele jaar! Het Surfhouse Corralejo is geopend, dus boek jouw volgende surftrip!

Bekijk alle vakanties in Spanje

Marokko

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire (winter-)surf-bestemmingen. En dat is niet voor niets! In september kun je genieten van de eerste goede swells. We hebben twee fantastische locaties in Marokko, het Sea View Surf Camp en het Surf Resort in Taghazout!

Voor beide locaties vlieg je het beste naar Agadir en vanaf daar is het nog een klein uurtje met de transfer of huurauto. Uiteraard kun je alles samenstellen hoe je het zelf wilt, dus surflessen, -guiding of alleen rental? We passen de reis aan naar jouw wensen!Bekijk alle trips naar Marokko