ADULTS 18+

 

 

Adults

18+

De Surfblend 18+ reizen zijn de meest geboekte reizen en geschikt voor iedereen die klaar is voor een week vol surf, chill en party. We hebben verschillende concepten, van grote surfcamps tot kleinschalige luxe B&B’s en resorts. De surfcamps kenmerken zich door een echt festival-gevoel en zijn voorzien van allerlei toffe features zoals miniramps, beachvolley, bar en chill-areas. De Surfhouses en B&B’s zijn juist kleiner van opzet, bieden meer luxe en ideaal voor koppels en vrienden die meer comfort willen. Elk concept is anders en uniek, maar ze bevinden zich altijd op de mooiste locaties vlakbij het strand en de zee.

In het kort

Accommodatie

Voor ieder wat wils – van Surfcamp tot B&B en Campervans

Team

Gemotiveerd Surfblend team

Surfen

Veel lessen voor beginners, maar ook Coaching weken voor gevorderden

Eten

Gezonde en verse maaltijd met oog voor vegetariërs en vegans

Surfcamps - Surf, Chill, Fun and Party
Living the dream! Een week op een van de surfcamps laat je niet alleen het surfen beleven, maar de crew ter plaatse zorgt ook voor een vrijwillig programma vol fun en party. Zo organiseren we een aantal keer per week een citytrip naar een leuke stad in de buurt, worden er op het camp diverse activiteiten georganiseerd en kun je bovenal rekenen op een toffe week met relaxte mensen in een unieke sfeer!

Surfhouses & Resorts - Ultieme surftrips
Kleinschaliger, rustiger en bovenal luxer dan de surfcamps zijn de Surfhouses en Resorts. Bekijk bijvoorbeeld eens de SURFinn's in Vieux Boucau en Algarve, beide fantastische villa's met zwembad vlakbij het strand. In Marokko hebben we het Seaview Camp en het Surf Resort, beide geweldige bestemmingen om ultiem te genieten van je volgende surftrip!

 

Bekijk alle Adult trips