Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
frankrijk

Grommet coaching weeks

 • Juniors, Youth
 • juli

Voor alle grommets van 12-18 jaar met een beetje surfervaring! Powered by Softdog Surf

Met veel trots presenteren wij de Grommet Coaching Weeks! Dit is een week surfcoaching met video analyse van de beste surfers uit de Benelux voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Het is gericht op 'intermediate' jonge surfers die graag de volgende stap willen maken. De junior surf training is niet alleen een supertoffe surftrip, maar ook een week op om echt je skills te verbeteren in een leuke groep jongeren!

Surfen

Junior surf training door de beste surfers uit de Benelux!

Vlakbij de zee

Altijd wakker worden met het geluid van de golven

Accommodaties

Slapen op het Surfblend Surfcamp!

Eten

Ontbijt, lunch en diners inbegrepen!

explore

Verbeter je skills en leer alles over het surfen

fun

Naast surfen is er natuurlijk tijd om te relaxen en andere activiteiten

Grommet coaching weeks

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Grommet coaching weeks

Kan jij al redelijk surfen, maar wil je nu écht vooruitgang boeken? Doe dan mee met de Grommet Coaching Weeks en krijg hulp van de beste surfers uit Nederland en België. Met een junior surf training door middel van video-analyses, surf-coaching en natuurlijk veel freesurf sessies helpen zij jou om je surftechniek te verbeteren. De Grommet Coaching Week vindt plaats op het Youthcamp in Loredo waar we slapen in comfortabele tenten. 

De week wordt ondersteund door Softdogsurf Surfboards

Accommodatie

Hero image
Hero image
Hero image

Accommodatie

Het Youthcamp Loredo is het decor voor een week vol surf, sport en beachfun!

Het gezellige surfkamp bevindt zich op wandelafstand van het strand in de prachtige baai van Loredo en Somo. Je kijkt uit op de authentieke Spaanse stad Santander. Het camp is uitgerust met gezellige campbar wat meteen ook het centrale punt op het camp is. Verder vind je er gezellige loungeplekjes en een pingpong tafel. Je kunt dus lekker chillen als je wilt, maar ook sportief bezig blijven op het camp is een mogelijkheid.

We slapen deze week in gezellige vier persoons tenten die altijd bestaand uit twee compartimenten voor twee personen. De tenten zijn voorzien van comfortabele luchtbedden, ideaal om een goede nachtrust tegemoet te gaan na een dag intenstief surfen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een bedpakket toe te voegen aan je boeking. Wij voorzien dan alle nodige lakens, kussens en dekens. Wil je graag zelf je slaapzak en kussen meenemen, dan mag dat natuurlijk ook!

Surfen

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Surfen

De junior surf training is in handen van de beste surfers uit de Benelux. Vanaf zondag starten we met de dagelijkse sessies. Er zullen sessies zijn waarbij de coaches op het strand staan (vaak met camera) en zo gericht coaching kunnen geven. Daarnaast wordt er nog vaker gesurft en zullen de coaches mee het water in gaan en op deze manier samen met jou zal gaan surfen.

Daarnaast wordt er buiten de surfsessies veel aandacht besteedt aan theorie, video-analyse, boardtalk en lifestyle-tips. 

Je gaat deze week serieuze stappen maken in je surf-performance, veel surfen en bovenal een toffe tijd beleven met een kleine en enthousiaste groep grommets!

Eten

Hero image
Hero image
Hero image

Eten

Elke dag staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar op het surfcamp. Je kunt kiezen uit verschillende soorten brood en beleg. Maar ook muesli en vaak verzorgen de hosts nog een extra verrassing bij het ontbijt. Koffie, fruitsappen, water en thee kun je uiteraard onbeperkt pakken. 

Indien er een hele vroege ochtendsessie gepland staat, dan verzorgen we een pre-breakfast snack, zodat je niet met een lege maag het water in gaat. Na deze sessie kun je dan alsnog een heerlijk ontijt verwachten.

Lunch kan er gemaakt worden als picnic van het ontbijtbuffet

Activiteiten

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Activiteiten

Naast de vele surfuren en andere sportieve activiteiten is een van dé hoogtepunten tijdens de week de uitstap naar het indoor skatepark van Santander. Dit park is het grootste park van Spanje en de perfecte plek voor een toffe skateclinic. Je leert hoe skateboarden kan bijdrage aan je surf ontwikkeling en oefent samen met de coach bepaalde bewegingen om sneller progressie te kunnen maken in het water.

Het skateboard en de nodige bescherming zijn inclusief. Deze toffe uitstap is optioneel toe te voegen en dus niet inclusief in het basispakket.

Vervoer

Hero image
Hero image
Hero image

Vervoer

Op vrijdag vertrekt de Surfblend bus vanuit Nederland en België naar de surf training op Youthcamp Loredo. Na een nachtje slapen op de bus, word jij heerlijk ontspannen recht voor de deur afgezet. Op zaterdagavond wordt er aan de terugreis begonnen om zo op zondagochtend terug in België en Nederland aan te komen.

Uiteraard wordt er enkel met gerenommeerde partners samengewerkt die rijden met moderne en comfortabele bussen. Iedereen kan één stuks handbagage meenemen, één koffer en een losse slaapzak en kussen. Uiteraard kan je je eigen surfboard meenemen. Dit kan je toevoegen aan je boeking!

Onze opstapplekken zijn Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda, Gent, Antwerpen en Leuven.

Basispakket & opties

De Grommet Coaching Weeks zijn op indeling te boeken, dat wilt zeggen dat je de tent deelt met andere deelnemers. Wil je liever een tent alleen? Dan mag je zeker contact opnemen!

Inbegrepen in het basispakket

 • 7 nachten verblijf in de gezellige tent

 • Dagelijkse coachingsessies met persoonlijke feedback en videoanalyse

 • Dagelijkse free surfsessie met de pro's

 • 6 dagen (video-)coaching door de coaches

 • Dagelijks ontbijt en lunch elke dag

 • 7x Diner

 • Health tips

 • Boardtalk

 • Forecast training

 • Softdog Surf Goodiebag

Prijzen Grommet Coaching Week

vrijblijvende aanvraag

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar jouw surfvakantie. We proberen je via de website zo compleet mogelijk te informeren. Heb je al een keuze gemaakt? Dan kun je ook direct boeken via de website.

Wil je liever nog even contact met ons opnemen om een compleet voorstel te vragen? Vul dan onderstaand formulier in en we komen dan z.s.m. bij je terug.

*Deze velden zijn verplicht
surfvakantie
Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!