Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
frankrijk

Youthcamp Moliets

  • Youth
  • juli

Super fun surfcamp voor jongeren in de duinen van Frankrijk!

Ben jij tussen 15 en 18 jaar en wil je wakker worden met het geluid van de zee en met je voeten in het zand staan? Op vakantie met je vrienden en vriendinnen is nog nooit zo leuk geweest! Het halfpension en de surflessen zijn inclusief en er worden enorm veel leuke activiteiten georganiseerd in het jongeren surfcamp Moliets. Uiteraard zorgen wij voor een strakke omkadering waar op vaste tijdstippen ruimte is om zelfstandig te genieten van je surfvakantie in Zuid Frankrijk. Come surf with us!

Dit kamp is niet de hele zomer geopend, check gerust ook ons Youthcamp Loredo in Noord Spanje!

eten

Halfpension inclusief - Vers ontbijt en gezond diner

Surfcamp

Prachtig surfcamp op luxe 5 sterren camping *****

surf frankrijk

Surflessen inclusief met mogelijkheid voor upgrade

team

Goede balans tussen begeleiding en vrijheid door Nederlandstalig team

fun

Paintballen, klimmen en nog veel meer!

aquapark

Toffe uitstap naar waterpark is online bij te boeken

youthcamp moliets

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

youthcamp moliets

Het surfcamp voor jongeren in Frankrijk ligt op het zand van de duin op een steenworp afstand van de zee van Moliets, dichter bij de zee slapen gaat niet! Het super gezellige surfcamp is opgebouwd rondom onze gezellige campbar. Dit is de ontmoetingsplek voor de week en de plek waar veel van onze leuke activiteiten zullen starten. Uiteraard is er veel plek om lekker te chillen in een hangmat, te relaxed op onze Bali-hut of een potje pingpong te spelen tegen je vrienden.

Speciaal voor de jongeren bouwen we het Surfcamp Moliets om tot het Youthcamp Moliets in de week van 2 juli. Het surfcamp in Frankrijk is dan exclusief voor jongeren (15-18 jaar).

Reis je alleen? Geen enkel probleem! We ontvangen elke week veel deelnemers die alleen komen en we zorgen er steeds voor dat er een leuke groep ontstaat.

Accommodatie

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Accommodatie

Youthcamp Moliets

Op de surf camping voor jongeren zijn er vier accommodatie mogelijkheden, ten eerste onze nieuwe gezellige Comfort Tents die je samen met je beste vriend of vriendin kunt delen. De tent is uitgerust met een twee keer een eenpersoons-bed en genoeg ruimte om al je spullen op te bergen.

In het geval van een Comfort Tent is het mogelijk om online en op locatie een bedpakket bij te boeken, dit pakket bevat lakens, een deken en een kussen. Wil je een comfort tent voor jezelf boeken? Dan kan je dit aangeven tijdens het boeken tegen een meerprijs.

(Deze accommodatie is boekbaar in de weken van 6 juli en 24 augustus)

Surf

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Surf

This is where the magic happens! Speciaal voor het surfcamp voor jongeren hebben we een surfprogramma opgezet waar je gedurende de week de fijne kneepjes van het vak bijleert. Standaard inbegrepen zijn 3 lessen van 1,5 uur. Daarnaast een uitgebreide theorie-cursus waarin we je veel kennis bijbrengen over de oorsprong van het surfen in Frankrijk, veiligheid en verschillende boards en wetsuits. Naast de surflessen kun je gebruik maken van de surf gear om te gaan surfen en aan je skills te werken. Onze crew bepaalt op welke uren dit veilig en verantwoord kan gebeuren. 

Heb jij echt zin om het meeste uit deze week te halen? Boek dan de upgrade en je krijgt nog eens 2 surflessen van 1,5u extra tijdens je golfsurf vakantie in Zuid Frankrijk! (De surfupgrade dient op voorhand te worden geboekt)

Eten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Eten

Bij Surfblend hebben we een speciaal surfcamp menu opgesteld wat elke dag vers wordt bereid door ons eigen keukenpersoneel met op vrijdag onze top Burgernight. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en ervoor zorgen dat jij iedere dag kan genieten van een heerlijk ontbijt en diner. Uiteraard is ons menu niet enkel gericht op de vleeseter, maar hebben we ook voor de vegi’s en vegans een uitstekend menu! Voor iedereen een heerlijke maaltijd dus. 

Voor lunch bieden we op het Youthcamp Moliets graag de vrijheid om zelf de lokale eettentjes te ontdekken. Voor kleine bedragen krijg je enorm lekker eten. Denk aan gezonde broodjes of panini’s, verse wraps, kip met frietjes of een pizzaatje. Keuze zat! Uiteraard kan je ook altijd aan onze camp bar terecht voor een panini of iets anders lekkers.

Uiteraard wordt er iedere ochtend een vers en smakelijk ontbijt geserveerd. Yummie!

Activiteiten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Activiteiten

Surfcamp voor jongeren

Zin om je helemaal uit te leven op een sicke Wipe-Out baan? Ga dan met ons mee naar Base de Pop en kijk zelf wie het langste op de kussens kan blijven staan! Na het te gekke waterpark gaan we richting Seignosse. Hier krijg je uitgebreid de tijd om het dorpje te ontdekken, lekker te shoppen of te skaten in het coole skatepark. De perfecte afsluiter van een super fijne dag dus. Deze uitstap is bijzonder populair bij al onze jonge surfers, dus je mag hem zeker niet missen!

Deze uitstap is optioneel bij te boeken. Dit kan online tijdens het boeken of op het surfcamp.

Locatie

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Locatie

Golfsurfvakantie Zuid Frankrijk

Kom jij graag op de prachtige stranden aan de zuidwestelijke kust van Frankrijk? Dan is Moliets zeker iets voor jou! Het strand is enorm uitgerekt en kent vele zandbanken waardoor er golven zijn voor iedereen. De prachtige rivier doorkruist het strand en zorgt voor mooi beeld waar zoet- en zoutwater elkaar ontmoeten.

Moliets is echt een typisch surfdorpje waar je vele leuke restaurants, gezellige bars en veel toffe surfshops vindt. Je kunt er dus rustig iets eten of drinken en heerlijk shoppen. Op de lokale markt vindt je twee keer in de week allerlei leuke souvenirs en andere spulletjes. Echt een topbestemming voor een surfvakantie voor jongeren dus!

Vervoer

surfcamp voor jongeren surfkamp zuid frankrijk youthcamp moliets

Vervoer

Elke vrijdag vertrekken onze bussen vanuit Nederland en België richting het Youthcamp Moliets. We vertrekken in de late middag of de vroege avond, zodat je kan slapen op de bus en wakker wordt wanneer je dichtbij de bestemming bent. De bussen zijn modern en comfortabel en we werken uitsluitend met gerenommeerde partners. Iedereen kan één koffer meenemen en één stuk handbagage. Kussens en/of slaapzakken mogen eventueel apart. Surfboard meenemen op de bus kost je slechts € 25. Na een fijne week vol surf en fun, vertrekt de bus zaterdag in de avond weer richting België en Nederland. Je komt dan op zondag weer thuis aan van je golfsurf vakantie in Zuid Frankrijk.

De opstapplaatsen voor deze zomer zijn:

Nederland
- Amsterdam
- Utrecht 
- Rotterdam 
- Breda

België 
- Antwerpen 
- Gent 
- Leuven

Basispakket & opties

Het surfcamp start altijd op zaterdag en duurt een week. Reis je met de bus mee? Houd er dan rekening mee dat de bus op vrijdagmiddag of -avond zal vertrekken en op zondagochtend weer zal terugkeren. 

In Moliets wordt maar 4 weken in de zomer het Youthcamp georganiseerd. Wil je een andere week mee op golfsurf vakantie? Check dan Youthcamp Loredo in Noord Spanje.

Inbegrepen in het basispakket Youthcamp Moliets

  • 7 overnachtingen in accommodatie naar keuze

  • Iedere dag vers ontbijt en gezond diner

  • Surfprogramma standaard inclusief

  • Paintbal of Adventure park uitstap

  • Gebruik van zwembad, beachvolley en skateramp

  • Ervaren en gemotiveerde Surfblend team

  • Gebruik van skate- en longboards

  • Inclusief toeristenbelasting, geen onverwachte reserveringskosten

Prijzen youthcamp moliets

In Moliets wordt maar 3 weken in de zomer het Youthcamp georganiseerd. Wil je een andere week mee op golfsurf vakantie? Check dan Youthcamp Loredo in Noord Spanje.

Indien je graag alleen in een accommodatie wilt overnachten, dan kan je dit aangeven tijdens je online boeking tegen een kleine meerprijs.

Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!