Surfblend surfvakanties

surfen in nazaré

Leer Nazaré kennen!

Tot een paar jaar geleden was dit eigenlijk nog een secret spot, waar alleen de grootste die-hards voorzichtig droomden van het trotseren van deze gigantische golf. Nu staat hier bij elke grote swell een grote groep toeschouwers in bewondering te kijken. Een niet te missen spektakel op je reis door Portugal!

surfen in Nazaré

surfen in nazare

surfen in Nazaré

Nazaré is een slaperig strandstadje met enkele goede plekjes om lekker te kunnen eten. In de baai bij het stadje zelf worden de golven nooit echt groot en hier worden vooral beginners surflessen gegeven. Aan de noordkant van de baai, bij de vuurtoren, ligt de bekende big wave spot. Tijdens een roadtrip van Porto naar Lissabon, kun je Nazaré niet overslaan. Je moet even langs de klif rijden en deze legendarische big wave spot aanschouwen en voelen!

surfblend bestemmingen

surfinn lissabon

Een paar straten achter de gezellige boulevard vind je de rustig gelegen SURFinn Lissabon. Dit is de nieuwste locatie van ons SURFinn concept. Met een tuin, rooftop bar, cosy zitplekjes en ruime kamers en appartementen is dit een ideale plek voor een surfvakantie met het gezin of je beste maten. Elke dag staat er een ontbijtbuffet klaar en kun je 's avonds aanschuiven voor heerlijke diners. Neem een yoga lesje en wees uitgerust voor je volgende surfsessie. Kortom, het is de ideale basis voor een dag vol shreddings!

surfen in nazare

surfhouse ericeira

Klinkt een trip naar het wereld surfreservaat van Europa je goed in de oren? Het prachtige Surfhouse Ericeira ligt op wandelafstand van de surfspot Foz de Lizandro. Met een uitzicht op zee, een groot zwembad en een relaxte tuin, is dit een ideaal verblijf voor dagen vol goede surf. Vanuit Ericeira kan je makkelijk een uitstap plannen naar Nazaré om de legendarische golven vanaf de vuurtoren te bekijken.

surfen in nazare

surfbase lissabon

Voor de gezellige vibes van onze surfcamps kun je terecht in de Surfbase. Dit is een surfhuis met dorm én privé rooms, een gezellige living en tuin met bar. Gelegen aan de boulevard van het surfstrand van Lissabon, is dit de ideale basis voor groepen en vrienden die veel willen beleven. Binnen no-time lig je al in het water, wandel je op de boulevard en is het heerlijk chillen met een drankje bij de beachclubs. 's Avonds kun je je de hele avond vermaken in de levendige bars of ontdek je het bruisende nachtleven van Lissabon zelf.

surfen in nazare

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!