Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
portugal

Surf Coaching weeks

 • Adults
 • Mei - November

De perfecte week om jouw surftechniek te verbeteren onder begeleiding van top coaches!

Met veel trots presenteren wij de Surf Coaching Weeks! Tijdens deze weken krijg je dagelijks surfcoaching met videoanalyse van de beste surfers uit de Benelux. Het is gericht op 'intermediate' surfers die graag de volgende stap willen maken. Niet alleen een supertoffe surftrip, maar ook week om echt je skills te verbeteren in een leuke kleine groep!

Surfen

Coaching door de beste surfers uit de Benelux!

Vlakbij de zee

Wakker worden met het geluid van de golven

Verblijf

Altijd in onze Surfbase's en SURFinn's!

Eten

Ontbijt, lunch en 5x diner inbegrepen!

Explore

Carpoolend ontdekken we diverse spots

Fun

Naast surfen is er natuurlijk tijd om te relaxen en andere activiteiten

Surfcoaching weeks

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Surfcoaching weeks

Kan jij al redelijk surfen, maar wil je nu écht vooruitgang boeken? Doe dan mee met de Surf Coaching Weeks en krijg hulp van de beste surfers uit Nederland en België. Door middel van videoanalyses, surftraining en natuurlijk veel free surf sessies helpen zij je om je surftechnieken te verbeteren. Dit alles vindt plaats in en rond onze prachtige SURFinn villa's en Surfbase's waar je ongetwijfeld tot rust kunt komen. De kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, fijne badkamers en altijd een fijne tuin om in te chillen na een lange dag. 

Data voor Portugal 2024

De coaches

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

De coaches

Onze favoriete Californian super shredder!

Garret, a.k.a. Nalu, heeft jaren ervaring met het surfen van de beste golven over de hele wereld. Hij is een ervaren big wave surfer en heeft zijn dagen meegedraaid op top niveau waar hij wedstrijden surfte over de verschillende continenten. Nalu heeft niet alleen oog voor detail en veel kennis over de surfsport, maar het is vooral zijn enthousiasme wat er voor zorgt dat je je volgende sessie met nog meer plezier het water in gaat.

Check deze get to know Nalu video!

Accommodatie

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Accommodatie

In Portugal kun je kiezen uit meerdere locaties: Surfbase Lissabon, SURFinn Algarve en SURFinn Figueira da Foz.

Onze prachtige SURFinn Figueira da Foz heeft het meest indrukwekkend zeezicht van allemaal. Je kijkt vanaf vrijwel alle kamers recht op de langste pointbreak van Europa, Buarcos. Ook vind je in de directe omgeving veel toffe en toegankelijke beach breaks. Figueira da Foz is de onontdekte surfparel tussen Porto en Lissabon en de perfecte uitvalsbasis voor een leuke coaching week!

De SURFinn Algarve ligt vlak aan het schitterende Praia Monte Clerigo aan de westkust van de Algarve in Zuid-Portugal. Bekende spots als Arrifana, Sagres en de zuidkust liggen binnen handbereik en zullen zeker aan bod komen tijdens een week in de SURFinn.

Surfen

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Surfen

De surf coaching weeks is in handen van de beste surfers uit de benelux. Vanaf zondag starten we met de dagelijkse surf sessies. Er zullen sessies zijn waarbij de coaches op het strand staan (vaak met camera voor de video coaching analyses) en zo gericht intensieve surf coaching kunnen geven. Daarnaast wordt er nog vaker gesurft en zullen desurf coaches mee het water in gaan en op deze manier samen met jullie surfen.

Daarnaast wordt er buiten de surfsessies veel aandacht besteedt aan theorie, videoanalyse, boardtalk, forecast training en lifestyle tips. 

Je gaat deze week serieuze stappen maken in je surf perfomance, veel surfen en bovenal een toffe tijd beleven met een kleine en enthousiaste groep!

Eten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Eten

Elke dag staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Je kunt kiezen uit verschillende soorten brood, beleg en muesli. Vaak verzorgen de hosts nog een extra verrassing bij het ontbijt :). Koffie, fruitsappen, water en thee kun je uiteraard onbeperkt pakken. 

Indien er een hele vroege ochtendsessie gepland staat, dan verzorgen we een pre-breakfast snack, zodat je niet met een lege maag het water in gaat. Na deze sessie kun je dan alsnog een heerlijk ontbijt verwachten.

Lunch kan er gemaakt worden als picknick vanuit het ontbijtbuffet.

Activiteiten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Activiteiten

Wanneer de golven het even laten afweten, krijg je op onze locaties geen moment om je te vervelen. Speel pingpong, darts of duik in de SURFinn's het zwembad in en speel een leuk spelletje watervolley. Zin om een mooie wandeling te maken? Je loopt de voordeur uit en je maakt een mooie tocht langs de kliffen in de Algarve, de duinen en meer in Vieux Boucau en bezoek Lissabon stad vanuit de Surfbase.

Zoek je een iets rustigere activiteit? Op alle locaties kun je een lekker rustig hoekje opzoeken om een boek te lezen, daarnaast hebben we ook op alle plekken in de tuin en bar verschillende chillplekjes om helemaal tot rust te komen. 

Vervoer

surf coaching weeks Vieux Boucau & Algarve

Vervoer

Portugal
Voor SURFinn Figueira da Foz en SURFinn Algarve raden we je uiteraard aan om te vliegen naar Lissabon of Faro. Er vliegen verschillende Airlines vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel en zelfs Dusseldorf Weeze (net over de grens) naar Lissabon en Faro. Voor Algarve en Lissabon raden aan om via bijvoorbeeld rentalcars.com een auto te huren. Zo ben je lekker snel van de luchthaven bij het surfhouse en kan je de rest van de week de local surfspots ontdekken.

Check ook onze 'How to get to the SURFinn Figueira guide'. Daar vind je alle opties om tot de SURFinn te raken, ze zijn talrijk!

Frankrijk
Ook naar Vieux Boucau kan je reizen met het vliegtuig. Check vluchten naar Bordeaux (op een dikke 1,5 uur rijden van Vieux Boucau) of Biarritz (op 30 minuten rijden van Vieux Boucau). Naar deze streek iets minder vluchten dan naar Portugal, dus voor Frankrijk zouden we aanraden om met de auto te gaan.

We maken een drie tot viertal weken voor de start van de coaching een whatsapp groep aan zodat alle deelnemers samen een auto kunnen huren vanaf de airport of bijvoorbeeld kunnen carpoolen naar Frankrijk. Sharing is caring!

(Gedurende de week zal er ook gecarpoold worden om naar andere spots te gaan dan onze homespots. We rekenen er dan op dat de kosten netjes onderling gesplitst zullen worden.)

Rent a board-bag

Wil je met het vliegtuig reizen en je eigen board meenemen, maar beschik je niet over een boardbag? Check dan eens de website van onze vrienden van boardbagger.nl en huur een boardbag voor een prikkie!

Basispakket & opties

De Surf Coaching Weeks zijn op indeling te boeken, dat wilt zeggen dat we je de kamers deelt met andere deelnemers. Wil je liever een kamer alleen? Dan mag je zeker contact opnemen!

Inbegrepen in het basispakket Surfcoaching Week

 • 7 nachten verblijf in de betreffende accommodatie

 • 1 surfsessie per dag met persoonlijke coaching

 • Dagelijkse free surfsessie met de pro's

 • 6 dagen (video-)coaching door de coaches

 • Dagelijks ontbijt en lunch elke dag

 • 5x diner

 • Health tips

 • Boardtalk

 • Forecast training

 • Inclusief toeristenbelasting, geen onverwachte reserveringskosten

Prijzen Surfcoaching

Indien je graag alleen in een accommodatie wilt overnachten, dan kan je dit aangeven tijdens je online boeking tegen een kleine meerprijs.

Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!