Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
frankrijk

Surf Coaching weeks

 • Adults
 • Mei - November

De perfecte week om jouw surftechniek te verbeteren onder begeleiding van top coaches!

Met veel trots presenteren wij de Surf Coaching Weeks! Tijdens deze weken krijg je dagelijks surfcoaching met video analyse van de beste surfers uit de Benelux. Het is gericht op 'intermediate' surfers die graag de volgende stap willen maken. Niet alleen een supertoffe surftrip, maar ook week om echt je skills te verbeteren in een leuke kleine groep!

Surfen

Coaching door de beste surfers uit de Benelux!

Vlakbij de zee

Altijd wakker worden met het geluid van de golven

Verblijf

Altijd in onze Surfbase's en SURFinn's!

Eten

Ontbijt, lunch en 5x diner inbegrepen!

Explore

Carpoolend ontdekken we diverse spots

Fun

Naast surfen is er natuurlijk tijd om te relaxen en andere activiteiten

Surfcoaching weeks

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Surfcoaching weeks

Kan jij al redelijk surfen, maar wil je nu écht vooruitgang boeken? Doe dan mee met de Surf Coaching Weeks en krijg hulp van de beste surfers uit Nederland en België Door middel van video-analyses, surf-training en natuurlijk veel freesurf sessies helpen zij jou om je surftechnieken te verbeteren. Dit alles vind plaats in en rond onze prachtige SURFinn villa's en Surfbase's waar je ongetwijfeld tot rust kunt komen. De kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, fijne badkamers en altijd een fijne tuin om in te chillen na een lange dag. 

Data voor Frankrijk 2022

Data voor Portugal 2022

Check ook de Girls Coaching Weeks in Frankrijk

Accommodatie

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Accommodatie

In Portugal kun je kiezen uit twee locaties: Surfbase Lissabon en SURFinn Algarve.

De SURFinn Algarve ligt vlak aan het schitterende Praia Monte Clerigo aan westkust van de Algarve in Zuid-Portugal. Bekende spots als Arrifana, Sagres en de zuidkust liggen binnen handbereik en zullen zeker aan bod komen tijdens een week in de SURFinn

Surfbase Lissabon ligt op enkele meters van het strand van Caparica, het surfstrand van Lissabon. Door de ideale ligging en de aanwezigheid van kleine golfbrekers is het een ideale locatie voor de coaching. Uiteraard zullen we een keer op tour gaan en bijvoorbeeld de zuidkust bij Cascais of iets noordelijker bij Ericeira te gaan surfen.

Surfen

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Surfen

De surf coaching weeks is in handen van de beste surfers uit de benelux. Vanaf zondag starten we met de dagelijkse surf sessies. Er zullen sessies zijn waarbij de coaches op het strand staan (vaak met camera voor de video coaching analyses) en zo gericht intensieve surf coaching kunnen geven. Daarnaast wordt er nog vaker gesurft en zullen de surf coaches mee het water in gaan en op deze manier samen met jullie zullen surfen.

Daarnaast wordt er buiten de surfsessies veel aandacht besteedt aan theorie, video-analyse, boardtalk, forecast training en lifestyle-tips. 

Je gaat deze week serieuze stappen maken in je surf-perfomance, veel surfen en bovenal een toffe tijd beleven met een kleine en enthousiaste groep!

Eten

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Eten

Elke dag staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Je kunt kiezen uit verschillende soorten brood, beleg en muesli. Vaak verzorgen de hosts nog een extra verrassing bij het ontbijt :). Koffie, fruitsappen, water en thee kun je uiteraard onbeperkt pakken. 

Indien er een hele vroege ochtendsessie gepland staat, dan verzorgen we een pre-breakfast snack, zodat je niet met een lege maag het water in gaat. Na deze sessie kun je dan alsnog een heerlijk ontbijt verwachten.

Lunch kan er gemaakt worden als picnic vanuit het ontbijtbuffet.

Activiteiten

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

Activiteiten

Wanneer de golven het even laten afweten, krijg je op onze locaties geen moment om je te vervelen. Speel pingpong, darts of duik in de SURFinn's het zwembad in en speel een leuk spelletje watervolley. Zin om het een mooie wandeling te maken? Je loopt de voordeur uit en je maakt een mooie tocht langs de kliffen in de Algarve, de duinen en meer in Vieux Boucau en bezoek Lissabon stad vanuit de Surfbase.

Zoek je een iets rustigere activiteit? Op alle locaties kun je een lekker rustig hoekje opzoeken om rustig een boekje te lezen, daarnaast hebben we ook op alle plekken in de tuin en bar verschillende chillplekjes om helemaal tot rust te komen. 

De coaches

Hero image
Hero image
Hero image
Hero image
Hero image

De coaches

Puck kennen we natuurlijk als manager en head-coach van onze eigen Surfschool Den Haag. Naast de surfschool is het al jaren de coach van de Nederlandse jeugd. Dit doet ze door haar eigen groepen te coachen, maar ook vanuit het Surf Topsport Centrum. Op het Nederlands Kampioenschap eindigde ze op een mooie tweede plaats en dit jaar zal ze weer haar best gaan doen om de titel binnen te halen.

Een Coachings Week met Puck is een hele goede manier om je surfen next level te krijgen!

Vervoer

Hero image
Hero image
Hero image

Vervoer

Portugal
Voor Surfbase Lissabon, SURFinn Lissabon en SURFinn Algarve raden we je uiteraard aan om te vliegen naar Lissabon of Faro. Er vliegen verschillende Airlines vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel en zelfs Dusseldorf Weeze (net over de grens) naar Lissabon en Faro. Voor Algarve en Lissabon raden aan om via bijvoorbeeld rentalcars.com een auto te huren. Zo ben je lekker snel van de luchthaven bij het surfhouse en kan je de rest van de week de local surfspots ontdekken.

Frankrijk
Ook naar Vieux Boucau kan je reizen met het vliegtuig. Check vluchten naar Bordeaux (op een dikke 1,5 uur rijden van Vieux Boucau) of Biarritz (op 30 minuten rijden van Vieux Boucau). Naar deze streek iets minder vluchten dan naar Portugal, dus voor Frankrijk zouden we aanraden om met de auto te gaan.

We maken een drie tot viertal weken voor aanvang van de coaching een whatsapp groep aan zodat alle deelnemers samen een auto kunnen huren vanaf de airport of bijvoorbeeld kunnen carpoolen naar Frankrijk. Sharing is caring!

(Gedurende de week zal er ook gecarpooled worden om naar andere spots te gaan dan onze homespots. We rekenen er dan op dat de kosten netjes onderling gesplitst zullen worden.)

Rent a board-bag

Wil je met het vliegtuig reizen en je eigen board meenemen, maar beschik je niet over een boardbag? Check dan eens de website van onze vrienden van boardbagger.nl en huur een boardbag voor een prikkie!

Basispakket & opties

De Surf Coaching Weeks zijn op indeling te boeken, dat wilt zeggen dat we je de kamers deelt met andere deelnemers. Wil je liever een kamer alleen? Dan mag je zeker contact opnemen!

Inbegrepen in het basispakket Surfcoaching Week

 • 7 nachten verblijf in de betreffende accommodatie

 • 1 surfsessie per dag met persoonlijke coaching

 • Dagelijkse free surfsessie met de pro's

 • 6 dagen (video-)coaching door de coaches

 • Dagelijks ontbijt en lunch elke dag

 • 5x diner

 • Health tips

 • Boardtalk

 • Forecast training

Prijzen Surfcoaching

Indien je graag alleen in een accommodatie wilt overnachten, dan kan je dit aangeven tijdens je online boeking tegen een kleine meerprijs.

vrijblijvende aanvraag

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar jouw surfvakantie. We proberen je via de website zo compleet mogelijk te informeren. Heb je al een keuze gemaakt? Dan kun je ook direct boeken via de website.

Wil je liever nog even contact met ons opnemen om een compleet voorstel te vragen? Vul dan onderstaand formulier in en we komen dan z.s.m. bij je terug.

*Deze velden zijn verplicht
surfvakantie
Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!