Surfblend surfvakanties

surfen in december

Wil je gaan surfen in december? Lees hier meer

December, de maand van de feestdagen en bovenal een mooie tijd om op vakantie te gaan. Het is meer dan mogelijk en zelfs beter dan je zou verwachten op onze winter surf bestemmingen. In Portugal is de surf en het weer nog verrassend goed en je vliegt naar Fuerteventura en Marokko als je helemaal zeker wilt zijn van mooi weer. De golven zijn overal top, want de winterswells doen hun werk.

surfen in december

surfen in december

surfen in december

Ben jij al klaar met het koude Nederland en wil jij lekker surfen in het buitenland in december? Vlieg met ons mee naar één van onze top winter surf bestemmingen. Wij hebben onze favoriete winter surf bestemmingen voor jou op een rijtje gezet.

Uiteraard kun je alles samenstellen hoe je het zelf wilt, dus surflessen, -guiding of alleen surfboard verhuur? We passen de surfvakantie aan naar jouw wensen! Ontdek onze winter surf bestemmingen om te surfen in december, lees snel verder!

surfen in Portugal in december

surfen in december

surfen in Portugal in december

December is verrassend genoeg echt een leuk seizoen om te surfen in Portugal! Je bent meer dan welkom om het begin van de Nederlandse en Belgische winter te ontsnappen in onze gezellige bed and breakfast genaamd SURFinn Algarve. Hier kan je op een zonnige dag nog wat strandvibes mee pikken en heerlijk surfen in de rustige baaitjes.

Portugal is de snelst groeiende populaire surf bestemming van Europa en dat is niet voor niets! Langs de hele Zuid- en Westkust vind je surfspots van wereldklasse. Omdat het in december een stukje kouder is, is het hier laagseizoen. Dit betekent minder toeristen, lege line-ups en super goede en krachtige golven! Bezoek ons luxe surfhuis in de Algarve of in Lissabon als je wilt gaan surfen in het buitenland. Ga goed voorbereid op reis, vind hier alles wat je moet weten om te surfen in Portugal in december!

Hieronder een kort overzicht:

 • Niveau: all levels

 • Wave type: beach, point, reef break

 • Surf: Mid tot hoog

 • Zee: 17°C, 4/3 mm wetsuit

 • Spots: Lissabon, Caparica, Ericeira, Algarve, Aljezur, Sagres

surfen in Marokko in december

surfen in december

surfen in Marokko in december

Dé winter surf bestemming van dit jaar is toch wel Marokko. Wanneer je gaat surfen in december in Marokko, geniet je van echte goede swells, cultuur, natuur, en bovenal een heerlijk klimaat. Omdat deze bestemming de laatste paar jaar is uitgegroeid tot meest populaire winter surf bestemming, hebben we daarom niet één, maar twee toplocaties voor je winter surf trip. Een paar minuutjes zuidelijk van Taghazout, en recht voor de surfspot K11 en K12,  vind je het Sea View Surfcamp. In Taghazout zelf en recht op het strand vind je daarnaast het populaire Surf Resort. Met 300 dagen zon per jaar en een temperatuur van 20°C in december, zit je goed met een Hurley wetsuit van 3/2 tot 4/3 mm. Perfect om even te ontsnappen aan het koude Nederland of België!

Hieronder een kort overzicht:

 • Niveau: all levels

 • Wave type: point, beach, reefbreaks

 • Surf: mid tot hoog, krachtig

 • Zee: 20°C, 3/2 mm wetsuit

 • Spots: Anchor point, Killers, Devil's Rock, Mysteries, Boilers, Banana, K11, K12

surfen in Fuerteventura in december

surfen in december

surfen in Fuerteventura in december

Ook op Fuerteventura is het goed vertoeven in december, dus bekijk zeker jouw opties om hiernaar toe te reizen. De swells komen vol binnen en de wind is misschien wel het meest gunstig van het hele jaar! Dus ben je toe aan een vakantie op de Canarische eilanden? Ga naar de winter surf bestemming Fuerteventura en verblijf in het internationale Surfhouse Corralejo. In dit gezellig dorpje met veel leuke restaurants, barretjes, nightlife en echte surf vibe ervaar jij Fuerteventura op z'n best.

Hieronder een kort overzicht:

 • Niveau: all levels

 • Wave type: point, beach, reef breaks

 • Surf: Mid tot hoog, krachtig

 • Zee: 19°C, 3/2 mm wetsuit

 • Spots: El Hierro, Los Lobos, Rocky Point, Playa Blanco, El Cotillo, Lajares, Sotavento

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!