Surfvakantie in December

December, de maand van de feestdagen en bovenal een mooie tijd om op vakantie te gaan. Wil je gaan surfen ergens? Dat kan zeker en zelfs beter dan je zou verwachten. In Portugal kan het nog verrassend goed zijn en je vliegt naar Fuerteventura en Marokko als je echt zeker wilt zijn van mooi weer. De golven zijn overal top, de winterswells doen hun werk.

Lees hieronder meer over de opties voor jouw volgende surftrip
 

Bekijk alle trips in december

Portugal

December is verrassend genoeg echt een leuk seizoen in Portugal! Je kunt kiezen uit drie fantastische locaties, ieder met zijn eigen karakter. In de Algarve kun je terecht in de SURFinn Algarve. Surfbase Lissabon biedt je de combi tussen strand en stad, terwijl Surfhouse Ericeira rustig gelegen is bovenin de heuvels van Ericeira. 

Verkeerd kiezen kan volgens ons niet, check ze allemaal en laat het ons weten als we je verder kunnen adviseren!


Bekijk alle trips naar Portugal

Spanje

Ook op Fuerteventura is het goed vertoeven in december, dus bekijk zeker jouw opties om hiernaar toe te reizen. De swells komen vol binnen en de wind is misschien wel het meest gunstig van het hele jaar! Het Surfhouse Corralejo is geopend, dus boek jouw volgende surftrip!

Bekijk alle vakanties in Spanje

Marokko

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire (winter-)surf-bestemmingen. En dat is niet voor niets! In december kun je genieten van de echt goede swells. We hebben twee fantastische locaties in Marokko, het Sea View Surf Camp en het Surf Resort in Taghazout!

Voor beide locaties vlieg je het beste naar Agadir en vanaf daar is het nog een klein uurtje met de transfer of huurauto. Uiteraard kun je alles samenstellen hoe je het zelf wilt, dus surflessen, -guiding of alleen rental? We passen de reis aan naar jouw wensen!Bekijk alle trips naar Marokko