Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
verschillende landen

Surf Groepsreis studenten

 • Groups
 • Januari - December

Een studentenvakantie met je studievereniging organiseer je met Surfblend. Ga mee op surfreis voor studenten voor ultieme fun, surf, feest en activiteiten!

Wil jij met jouw vriendengroep, studievereniging of club op surfvakantie? Organiseer een surf groepsreis voor studenten met Surfblend en verzeker je van de mooiste bestemmingen in Nederland of in het buitenland tegen de beste prijs!

Locaties

Studentenvakantie in Nederland en buitenland

Surf

Eigen surfscholen en gecertificeerde surfcoaches

Team

Het Surfblend team staat voor je klaar op locatie

Fun

Naast het surfen tal van andere activiteiten

Eten

Wij verzorgen desgewenst al het eten!

Reis

Wij regelen de busreis, vliegreis en/of transfers

Groepsreis studenten

groepsreis studenten frankrijk surfen surfvakantie

Groepsreis studenten

Sinds de start van Surfblend ontvangen we jaarlijks veel groepen op onze locaties. Alle surf groepsreizen voor studenten kunnen volledig op maat worden gemaakt, van 100% surf tot 100% fun en party. Door onze jarenlange ervaring kunnen we heel snel verschillende soorten studentenvakanties (mee-) uitdenken en uitwerken. Soms is het eenmalig, voor bijvoorbeeld een jubileumreis, maar we zijn ook de vaste reispartner van diverse clubs, studieverenigingen, bedrijven en personeelsverenigingen.

We hebben de afgelopen jaren enkele mooie surf groepsreizen voor studenten georganiseerd voor o.a.:

 • RSM Star

 • Fluctus Gent

 • DERM Amsterdam

 • SPIN Utrecht

 • SV LIFE Delft

Ben je ook op zoek naar de partner voor jouw volgende groepsreis voor studenten? Neem dan contact op met ons!

Bestemmingen

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Bestemmingen

Frankrijk is bij uitstek de meest populaire surfbestemming in Europa! Mede door de fantastische golven en een prachtige kustlijn zijn er al tientallen scholen die met ons meereizen en jaarlijks met plezier terugkeren. Gemakkelijk te bereiken en veel te ontdekken, geniet van het allerbeste van Frankrijk en maak herinneringen om nooit te vergeten. 

Surfcamp Moliets 

Wordt wakker met het geluid van de zee en get ready voor een actieve dag vol surf en beach fun. Vanaf het camp kun je supergoed op city trip naar de topsteden in Zuid-Frankrijk en het Spaanse Baskenland. Zo geniet je van shoppen, terrassen, cultuur, heerlijke gastronomie en het bruisende nachtleven.

Het Surfcamp Moliets is geopend van april t/m oktober en we kunnen groepen ontvangen tot 250 gasten.

SURFinn Vieux Boucau

Deze luxe surfstyle B&B is open van maart t/m november en kan exclusief gebruikt worden voor studenten groepsreizen tot 22p. De SURFinn Vieux Boucau is een prachtig huis met een grote variatie aan kamers en chill ruimtes.

Wordt wakker, duik in het zwembad, neem een surfles en spendeer de dag op het strand met de leukste beach games. Sluit de dag af met een heerlijk diner in de tuin en maak je klaar voor een nacht stappen in het gezellige dorp of de steden in de buurt.

Surfbase Vieux Boucau

Voor de sfeer van een surfcamp maar dan met iets meer comfort kunnen jullie terecht in onze Surfbase. Met een variatie aan kamers, ontbijtbuffet, diners en centraal gelegen tussen de beste surfspots en dorpjes is dit de ideale basis voor een studententrip.

Voor de sfeer van een surfcamp met net iets meer comfort hebben we de ideale accommodatie voor een surf lustrumreis. De surfbase is ons gezelligste surfhuis gesitueerd op wandelafstand van het strand. Met privé en shared kamers, een living, tuin, bar en in het gezellige surfdorpje Vieux Boucau, is dit de gezelligste basis om al het moois van Zuid-Frankrijk te beleven.

Surfen

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Surfen

Surf lessen groepsreis studenten

Op alle locaties voor studentenvakanties wordt lesgegeven door opgeleide en ervaren surfcoaches. Hierdoor ben je altijd verzekerd van goede en veilige surflessen.

Op de meeste locaties hebben we een eigen surfschool, waardoor we ook vaak lessen in het Nederlands kunnen geven. Moest dit onverhoopt niet lukken, dan is Engels de vaste taal voor de lessen en kunnen we altijd, indien gewenst, een tolk inschakelen om te zorgen dat alle deelnemers van de groepsreis voor studenten volledig de lessen kunnen volgen. 

Surfblend's surfscholen

 • Leer surfen in kleine groepjes van max. 8p

 • Lessen worden gegeven door gecertificeerde surfcoaches

 • Goede mix tussen theorie en praktijk

 • Onze surfscholen beschikken over de modernste surfgear

 • Fun staat voorop, iedereen kan meedoen

Eten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Eten

Vanaf aankomst tot vertrek kunnen we het eten van je surf groepsreis voor studenten volledig verzorgen. Op alle locaties werken we met teams die weten hoe je voor een grote groep heerlijke en gezonde maaltijden moet bereiden.

Liever met je studievereniging op restaurant of echt iets speciaals op locatie? Dan werken we graag samen met diverse traiteurs, cateraars en restaurants voor het regelen van de gewenste arrangementen voor je studentenvakantie.

Uiteraard houden we rekening met allergieën en speciale wensen. 

Activiteiten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Activiteiten

De ideale pauze tijdens je studentenvakantie! Bezoek een mooie stad in de buurt van onze locaties en geniet van de andere cultuur, eet de specialiteiten en shop tot je erbij neervalt. Afsluiten met een feestje in de stad! Enkele steden die je kunt bezoeken tijdens Surfblend's surf groepsreizen voor studenten zijn:

 • Biarritz

 • Bilbao

 • Bordeaux

 • Lissabon

 • Lagos

 • Sagres

 • San Sebastian

Vervoer

groepsreis studenten frankrijk surfen surfvakantie

Vervoer

Steeds vaker zien we dat studenten per vliegtuig naar onze locaties reizen voor hun groepsreis. Voor een studentenvakantie naar Portugal kom je natuurlijk niet onder het vliegen uit, maar ook voor kleinere surfreizen naar Frankrijk en Spanje kan het de ideale oplossing zijn. We kunnen assisteren met het boeken van de vliegtickets en organiseren graag de transfers van en naar de vliegvelden. 

Voor Frankrijk raden we aan
- Bordeaux Airport
- Biarritz Airport

Voor Spanje raden we aan
- Bilbao Airport

Voor Portugal raden we aan
- Lissabon (Peniche en Caparica)
- Faro (SURFinn Algarve)

Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!