surf groepsreizen studenten vakanties surftrip surf groepsreizen studenten vakanties surftrip
surf groepsreizen studenten vakanties surftrip surf groepsreizen studenten vakanties surftrip
surf groepsreizen studenten vakanties surftrip surf groepsreizen studenten vakanties surftrip
surf groepsreizen studenten vakanties surftrip surf groepsreizen studenten vakanties surftrip
surf groepsreizen studenten vakanties surftrip surf groepsreizen studenten vakanties surftrip
surf groepsreizen studenten vakanties surftrip surf groepsreizen studenten vakanties surftrip

Groepsreis Studenten

Groups

januari - december

Een studentenvakantie met studievereniging organiseer je met Surfblend surf groepsreizen voor studenten voor ultieme fun, surf, feest en activiteiten!

Wil jij met jouw vriendengroep, studievereniging of club op surfvakantie? Organiseer een surf groepsreis voor studenten met Surfblend en verzeker je van de mooiste bestemmingen in Nederland of in het buitenland tegen de beste prijs!

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen explore Locaties

Studentenvakantie in Nederland en buitenland

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surf

Eigen surfscholen en gecertificeerde surfcoaches

Surfblend surfvakantie en surfkampen service Team

Het Surfblend team staat voor je klaar op de locatie

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Fun

Naast het surfen tal van andere activiteiten

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

Wij verzorgen desgewenst al het eten!

Surfblend surfvakantie en surfkampen vliegvakantie Reis

Wij regelen de busreis, vliegreis en/of transfers

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Groepsreis Studenten

Sinds de start van Surfblend ontvangen we jaarlijks veel groepen op onze locaties. Alle surf groepsreizen voor studenten kunnen volledig op maat worden gemaakt, van 100% surf tot 100% fun en party. Door onze jarenlange ervaring kunnen we heel snel verschillende soorten studentenvakanties (mee-) uitdenken en uitwerken. Soms is het eenmalig voor bijvoorbeeld een jubileumreis, maar we zijn ook de vaste reispartner van diverse clubs, studieverenigingen, bedrijven en personeelsverenigingen.

We hebben de afgelopen jaren enkele mooie surf groepsreizen voor studenten georganiseerd voor o.a.:

 • RSM Star
 • Fluctus Gent
 • DERM Amsterdam
 • SPIN Utrecht
 • SV LIFE Delft

Ben je ook op zoek naar de partner voor jouw volgende groepsreis voor studenten? Neem dan contact op met ons!


Op elke locatie staat er een Surfblend team voor je klaar om er samen een geweldige week van te maken. Op de meeste locaties hebben we een eigen surfschool, waardoor de surflessen veelal in het Nederlands kunnen plaatsvinden. Daarnaast verzorgt het team het eten en kunnen we indien gewenst ook de volledige animatie voor je studentenvakantie overnemen. Tijdens het zomerseizoen komen er duizenden jongeren bij ons op bezoek, hierdoor hebben we veel ervaring opgebouwd en weten we precies welke acitiviteiten we kunnen organiseren tijdens jouw surf groepreis voor studenten!

 


Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Bestemmingen

Liever een surf groepreis voor studenten organiseren in Nederland? Ook in Nederland bieden wij de perfecte mogelijkheden voor leuke outdoor studentenvakanties vol surfen en sportieve activiteiten voor fun én bonding. 

Surfcamp Kijkduin
Het surfcamp Kijkduin is de ideale locatie voor een surf studenten groepsreis in Nederland. We hebben veel ervaring met het ontvangen van grote groepen gaan graag met jou aan tafel om een op maat gemaakt programma op te stellen waar fun & plezier voorop staan. Van surflessen tot suppen en wakeboarden tot beachgames, alles is mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om enkel daginvulling aan te bieden, maar het leukste is natuurlijk om een paar nachten op ons gezellig surfcamp te verblijven. Tijdens deze georganiseerde surf groepsreizen voor studentenverblijf je op een camping in gezellige tenten en voorzien wij de week van alles wensen.

Surfschool Den Haag
Dagje weg met de studievereniging of een groepsreis studententrip? We staan voor je klaar! Met onze ervaring in binnen- en buitenland weten we precies hoe we het uiterste uit jullie dag kunnen halen. Leer surfen met je studievereniging bij onze Surfblend Surfschool Den Haag. Je wordt voorzien van alle surfgear die je nodig hebt. verder kunnen we een compleet programma samenstellen met o.a. surfen, kitesurfen, SUP-en, powerkiten, yoga, beachgames, acherytag en expedition robinson spellen. Uiteraard staat Boca Grandi garant voor de nodige versnaperingen, snacks, maaltijden en borreltjes. Een complete dag op Kijkduin is er eentje om nooit meer te vergeten.

Neem contact met ons op met onderstaand aanvraagsformulier om jouw perfecte surf studenten groepsreis in Nederland te organiseren!


Frankrijk is bij uitstek de meest populaire surfbestemming in Europa! Mede door de fantastische golven en een prachtige kustlijn zijn er al tientallen scholen die met ons meereizen en jaarlijks met plezier terugkeren.

Surfcamp Moliets 
Ons Surfcamp Moliets bevindt zich net achter de duin zodat je de hele dag heerlijk met je voetjes in het zand kan staan. De jongeren vinden het fantastisch om met het geluid van de zee wakker te worden voor een actieve dag vol surf en beach fun. Geopend van april t/m oktober en we kunenn groepen ontvangen tot 250 gasten. 

SURFinn Vieux Boucau
Deze luxe surfstyle B&B kan exclusief gebruikt worden voor surf studenten groepsreizen tot 24p. Open van maart t/m november


Ook in Spanje bevindt het Surfcamp Zarautz zich vlak aan het strand! Het grote voordeel van een schoolreis naar Zarautz is het feit dat het Baskische stadje recht voor de deur ligt. Shoppen, tapas eten, uitgaan en heerlijk over de boulevard slenteren? In Zarautz heb je de tijd van je leven.

In Zarautz kan je terecht van midden Juni tot eind Augustus om te verblijven in tenten, Sheddies of de ruime Sheddie Deluxe. Voor ieder wat wils dus!SURFinn Algarve
Ook hier hebben we een luxe b&b die exclusief gehuurd kan worden voor studentenvakantiestot 24p. De SURFinn Algarve is Ideaal gelegen met uitzicht op zee, een groot zwembad en veel ruimte voor spel & plezier! Open van maart t/m november.

Lissabon
Caparica is het surfstrand van Lissabon, ca. 20min rijden van de airport. We beschikken hier over diverse locaties voor studenten surf groepsreizen, steeds tot ca. 65p. Ontdek onze Surfbase Lissabon & de SURFinn Lissabon voor alle details!


Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen

Surf

Surf lessen groepsreis studenten

Op alle locaties voor studentenvakanties wordt lesgegeven door opgeleide en ervaren surfcoaches. Hierdoor ben je altijd verzekerd van goede en veilige surflessen. Op de meeste locaties hebben we een eigen surfschool, waardoor we ook vaak lessen in het Nederlands kunnen geven. Moest dit onverhoopt niet lukken, dan is Engels de vaste taal voor de lessen en kunnen we altijd, indien gewenst, een tolk inschakelen om te zorgen dat alle deelnemers van de surf groepsreis voor studenten volledig de lessen kunnen volgen. 

Surfblend's surfscholen

 • Leer surfen in kleine groepjes van max. 8p
 • Lessen worden gegeven door gecertificeerde surfcoaches
 • Goede mix tussen theorie en praktijk
 • Onze surfscholen beschikken over de modernste surfgear
 • Fun staat voorop, iedereen kan meedoen

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten

Eten

Vanaf aankomst tot vertrek kunnen we het eten van je surf groepsreis voor studenten volledig verzorgen. Op alle locaties werken we met teams die weten hoe je voor een grote groep heerlijke en gezonde maaltijden moet bereiden.

Liever met je studievereniging op restaurant of echt iets speciaals op de locatie? Dan werken we graag samen met diverse traiteurs, cateraars en restaurants voor het regelen van de gewenste arrangementen voor je studentenvakantie.

Uiteraard houden we rekening met allergieën en speciale wensen. 


De ideale break tijdens je studentenvakantie! Bezoek een mooie stad in de buurt van onze locaties en geniet van de andere cultuur, eet de specialiteiten en shop tot je erbij neervalt. Aflsluiten met een feestje in de stad! Enkele steden die je kunt bezoeken tijdens Surfblend's surf groepsreizen voor studenten zijn:

- Biarritz
- Bilbao
- Bordeaux
- Lissabon
- Lagos
- Sagres
- San Sebastian


Paintball
Game on! Op alle locaties zit er wel een paintball dicht in de buurt. De ideale manier om je even helemaal te laten gaan met je studievereniging. Voel de spanning als je dekking zoekt en werk samen met je team een strategie uit om de vlag te veroveren van de tegenstanders. 

Rafting&Canyoning
Niet ver van onze lokaties in Spanje en Frankrijk liggen de Pyreneen. Hier kun je zeer goed raften en Canyonen, actie gegarandeerd!

Mountainbike tours
Op alle bestemmingen kunnen we een mooie tocht uitzetten!

Dit is slechts een selectie van de vele opties, we lichten graag alles toe in een persoonlijk gesprek over het organiseren van de ultieme surf groepsreis voor studenten.


Wie surfen zegt, zegt yoga. Yoga helpt enorm bij de balans, kracht en het herstel van je spieren na een stevige surf sessie. Daarnaast is het ook gewoon enorm chill en ontspannend. We werken samen met opgeleide yoga-instructeurs en vinden altijd de ideale plek om een sessie te organiseren.


Geen dag gaat voorbij zonder op het strand gespeeld te hebben. We beschikken over een heel groot assortiment aan beachgames en andere sport- en spellen. Zo hebben we altijd een beachvolley, beachsoccer en Kubs. Maar op veel locaties kun je ook een longboard skateboard pakken of skaten in de miniramp.

Kortom, naast het surfen bieden we echt een breed scala aan sport- en spel mogelijkheden!


Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus

Vervoer

Steeds vaker zien we surf  studenten groepsreizen per vliegtuig naar onze locaties reizen.  Voor een studentenvakantie naar Portugal  kom je natuurlijk niet onder het vliegen uit, maar ook voor kleinere studievereniging groepen naar Frankrijk en Spanje kan het ook de ideale oplossing zijn. We kunnen assisteren met het boeken van de vliegtickets en organiseren graag de transfers van en naar de vliegvelden. 

Voor Frankrijk raden we aan
- Bordeaux Airport
- Biarritz Airport

Voor Spanje raden we aan
- Bilbao Airport

Voor Portugal raden we aan
- Lissabon (Peniche en Caparica)
- Faro (SURFinn Algarve)

 

 

surf groepsreizen studenten vakanties surftrip

Voor het vervoer naar Spanje en Frankrijk raden we graag de bus aan voor studieverenigingen en studentenvakanties. We werken samen met goede partners die uitsluitend met de modernste bussen rijden en altijd met twee Nederlandstalige chauffeurs aan boord. De bus blijft veelal ook op de locatie staan en we kunnen dus ook met deze bus op citytrip gaan en ons flexibel opstellen met de vertrektijden voor je ideale georganiseerde surf groepsreis voor studenten.

 

 

surf groepsreizen studenten studieveriniging

Dit zeggen anderen

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun

Voorbeeld Programma

Surf groepsreizen studenten vakantie

Vrijdagavond

 • Vertrek met onze bus vanaf adres naar keuze naar de lokatie
 • Overnachten in de moderne bus

Zaterdag

 • Aankomst op lokatie, SB-crew ontvangt de groep
 • Ontbijt, kleine introductie en check-in
 • Surf theorie voor de hele groep
 • Surfen
 • Diner 
 • Welcome drinks

Zondag

 • Ontbijt
 • Surfen
 • Beachvolley tournooi
 • Diner
 • Pub-Quiz & party in town

Maandag

 • Ontbijt
 • Surfen
 • Diner
 • Beerpong

Dinsdag 

 • Ontbijt
 • Surfen
 • Lunch
 • Citytrip San Sebastian met party

Woensdag 

 • (Laat) ontbijt
 • Surfen 
 • Diner
 • Movienight / Cantus

Donderdag

 • Ontbijt
 • Surfen
 • Diner
 • Cantus

Vrijdag

 • Ontbijt
 • Surfen
 • Surfcontest
 • Diner
 • Pricegiving en Themeparty

Zaterdag

 • Ontbijt
 • Surfen
 • Inpakken
 • Diner of snack voor vertrek
 • Vertrek naar huis

Vrijblijvende aanvraag