Surfblend surfvakanties

surfen in vieux boucau

Ontdek het surfen in vieux boucau!

In Les Landes vind je Vieux Boucau, de perfecte uitvalsbasis als je wilt golfsurfen in Zuid-Frankrijk. Vieux-Boucau is een klein surfdorpje net ten noorden van de beroemde surfspots Hossegor en Capbreton.

vieux boucau

surfen in vieux boucau

vieux boucau

Dit rustige dorpje is een heerlijke plek om je vakantie te spenderen. Brede stranden, prachtig meer en uitgestrekte bossen om te wandelen of fietsen, wat wil je nog meer?

In Vieux Boucau vind je verschillende surfshops, een gezellig marktje en genoeg plekjes om lekker uit eten te gaan en de traditionele producten uit de regio te proeven. Op slechts een uurtje rijden kun je de grootste duin van Europa of Biarritz bezoeken. Genoeg te beleven dus!

surfen in vieux boucau

surfen in vieux boucau

surfen in vieux boucau

Langs de uitgestrekte kust van Zuid-Frankrijk vind je ontelbaar goede beach breaks die zeker een bezoekje waard zijn. In deze regio vind je in de ochtend bijna geen wind of deze is offshore, wat zorgt voor prachtige golven. Door het grote aanbod aan spots kan je op elke getij een goede sessie scoren! De golven zijn ideaal voor beginners tot gevorderden door dat er golven tussen de 0.5 en 2 meter zijn bij een normale swell. Weet wat je te wachten staat en hou de surfvoorspellingen goed in de gaten!

surfblend bestemmingen

surfinn

In Vieux Boucau bevindt zich de prachtige surfvilla van Surfblend, de SURFinn. Dit is ons eerste Surfhouse, wat door groot succes opgevolgd werd door de Surfinn in de Algarve. Op slechts 300m van het strand is het vanaf deze toplocatie prima vertoeven voor een verkenning van Vieux Boucau. Natuurlijk hebben we hier een grote collectie van de Softdogsurf softboards. Het is de ideale surfvakantie met een relaxte sfeer, goede accommodatie en uitstekende verzorging in combinatie met golfsurfen!

surfen in vieux boucau

surfbase

De Surfbase is een surfcamp maar dan in het jasje van een surfhouse. Net iets meer luxe, maar evenveel stoke voor het surfen! Het is de ideale basis voor vrienden,groepen en solo reizigers om te golfsurfen in Zuid-Frankrijk. Ga op city trip naar San Sebastian en Hossegor, neem yoga-les, doe mee aan toffe beach activiteiten en verken het nachtleven. Dit surfhostel concept is voor iedere 18 plusser die een surfvakantie wilt combineren met feestelijke gezelligheid. Had je al van de surfbase in Lissabon gehoord? Klik hier!

surfen in vieux boucau

familycamp

Deze familie camping is net iets anders dan de al bekende Family Surfcamps in Moliets en Zarautz. Verblijf met het gezin in comfortabele safaritenten en geniet van een heerlijke vakantie in Frankijk. Slaap in luxe safaritenten voorzien van alles wat je nodig hebt. Zo kun je heerlijk genieten van een ontspannen surfvakantie met de kinderen.

surfen in vieux boucau

surfbusje

Je kan één van onze campervans huren om de hele regio te verkennen. Vieux Boucau ligt op 10 minuten rijden van Moliets waar je onze andere surfcamps van Zuid-Frankrijk kan vinden.

Net over de grens met Spanje vind je ons Family en 18 + Surfcamp Zarautz, dit is slechts anderhalf uur rijden vanaf Vieux Boucau.

surfen in vieux boucau
surfvakantie
surfvakantie

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!