Hero image

surfen in vieux boucau

Ontdek het surfen in vieux boucau!

Gelegen in de beroemde regio Les Landes is Vieux-Boucau misschien wel de beste plek om jezelf te baseren als je wilt golfsurfen in Zuid-Frankrijk. Vieux-Boucau is een klein surfdorpje net ten noorden van de beroemde surfspots Hossegor en Capbreton.

vieux boucau

Hero image
Hero image
Hero image

vieux boucau

Dit rustige dorpje is een heerlijke plek om je tijd dicht aan de oceaan te spenderen, met zijn brede stranden, prachtige meer en uitgestrekte bossen om te wandelen of fietsen.

In Vieux-Boucau zelf vind je verschillende surfshops, een gezellig marktje en genoeg plekjes om lekker uit eten te gaan en de traditionele producten uit de regio te proeven. Op slechts een uurtje rijden kun je trouwens ook de grootste duin van Europa bezoeken, of bijvoorbeeld Biarritz bezoeken. Genoeg te beleven dus!

surfen in vieux boucau

Hero image
Hero image
Hero image

surfen in vieux boucau

Langs de uitgestrekte kust van Zuid-Frankrijk vind je ontelbare goede beach breaks die zeker een bezoekje waard zijn. In deze regio vind je in de ochtend vaak bijna geen wind of deze is offshore, wat zorgt voor prachtige cleane golven. Je vindt er altijd wel een spot die werkt met een bepaald getij en de golven zijn ideaal voor beginners tot gevorderden door dat er golven tussen de 0.5 en 2 meter zullen zijn bij een normale swell. Weet wat je te wachten staat en hou de surfvoorspellingen goed in de gaten!

surfblend bestemmingen

surfinn

In Vieux-Boucau bevindt zich de prachtige surfvilla van Surfblend, de SURFinn. Dit is ons eerste Surfhouse, wat door groot succes opgevolgd werd door de Surfinn in de Algarve. Op slechts 300m van het strand is het vanaf deze top locatie prima vertoeven voor een verkenning van Vieux-Boucau. Ook hebben we hier een grote collectie van de Softdogsurf softboards. Het is de ideale surfvakantie met een relaxte sfeer, goede accommodatie en uitstekende verzorging, in combinatie met golfsurfen!

surfen in vieux boucau

surfbase

De Surfbase is een surfcamp maar dan in het jasje van een surfhouse. Net iets meer luxe, maar evenveel stoke voor het surfen! Het is de ideale basis voor vrienden en groepen om te golfsurfen in Zuid-Frankrijk. Ga op city trip naar San Sebastian en Hossegor, neem yoga-les, doe mee aan toffe beach activiteiten en verken het nachtleven. Dit surfhostel concept is voor iedere 18 plusser die een surfvakantie wilt combineren met feestelijke gezelligheid. Had je al van de surfbase in Lissabon gehoord? Klik hier!

surfen in vieux boucau

youthcamp

Door het grote succes hebben wij besloten om ons aanbod op deze ideale spot uit te breiden. Daarom organiseren wij onze populaire Youth surfcamps hier. Iedereen tussen de 15 en 18 jaar is welkom op het Youthcamp Vieux Boucau en kan zich aanmelden voor het surfprogramma, enorm leuke activiteiten en uitstapjes. Verblijf in sheddie's of safaritenten, chill rondom de campbar. Dit gezellige surfkamp draait om surfen, skaten en heel veel plezier.

surfen in vieux boucau

familycamp

Deze familie camping is net iets anders dan de al bekende Family Surfcamps in Moliets en Zarautz. Verblijf met het gezin in comfortabele safaritenten en geniet van een heerlijke vakantie in Frankijk. Slaap in luxe safaritenten voorzien van alles wat je nodig hebt. Zo kun je heerlijk genieten van een ontspannen surfvakantie met de kinderen.

surfen in vieux boucau

surfbusje

Ook kun je een van onze campervans huren om de hele regio te verkennen via ons Surf and Drive-concept. Slechts vijf minuten rijden vanaf Vieux-Boucau is Moliets, waar je ook onze andere surfcamps van Zuid-Frankrijk vinden kan. Net over de grens met Spanje vind je ons Family en 18 + Surfcamp Zarautz, dit is slechts anderhalf uur rijden vanaf Vieux-Boucau.

surfen in vieux boucau
surfvakantie
surfvakantie

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!