Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
frankrijk

Juniorcamp Messanges

 • Juniors
 • Juni - Augustus

Het surfkamp in Frankrijk voor jongeren van 12 tot 16 jaar, de hele zomer lang!

Heb jij zin in een week vol surf, actie en leuke mensen leren kennen? Dan is Juniorcamp Messanges in Frankrijk de plek voor jou!

Een mooi opgebouwd surfcamp staat voor je klaar tussen de bomen van Messanges. Het volpension is inclusief dus verwacht iedere dag een heerlijk ontbijt, gezonde lunch en vers avondmaal. Elke dag gaan we op pad om te surfen, te genieten van het strand en toffe activiteiten te doen.

Het Nederlandstalige Surfblend team staat voor je klaar om samen met de gehele groep het avontuur aan te gaan. Kom alleen of met je vrienden, iedereen zal binnen no time als één grote vriendengroep de week in het Juniorcamp Messanges beleven!

TEAM

24/7 begeleiding door Nederlandstalig Surfblend Team

SURF

Uitgebreid surfprogramma met 12u. fun in het water

Volpension

Elke dag een vers gemaakt ontbijt, lunch en diner!

Explore

We trekken er dagelijks op uit, iedereen een eigen fiets

Accommodatie

Kies tussen de luxe Safaritent of de gezellige Basic tent

100% fun

Dagelijks ga je naast surfen nog veel meer leuke activiteiten doen

Juniorcamp Messanges

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Juniorcamp Messanges

All-in surfkamp voor jongeren van 12-16 jaar

Verscholen in de bossen van Messanges, niet ver van de stranden die bekend staan om hun perfecte golven ligt Juniorcamp Messanges. Dé plek om de hele zomer lang te genieten van zon, zee en surf met like-minded jongeren uit Nederland en België! Het surfkamp is gebouwd op een groot terrein en voorzien van bartent, keuken, ruime safaritenten & basis tenten, chill-outs, een surftent en genoeg ruimte voor sport en spel!

Dit alles onder begeleiding van het ervaren Nederlandstalig Surfblend team!

Accommodatie

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Accommodatie

HEERLIJK SLAPEN IN EEN SAFARITENT

Wat is er nu beter dan slapen in een prachtige tent onder de sterrenhemel, het geluid van de oceaan in de verte horen en weten dat je de volgende dag weer een dag vol actie op het menu hebt staan? Helemaal niets toch!

Op Juniorcamp Messanges slaap je in de geweldige safaritenten. Deze zijn ingericht voor 5 personen en voorzien van heerlijke bedden met comfortabele matrassen. Zo zorg je ervoor dat je na een heerlijke nacht weer helemaal uitgerust bent voor een volle dag actie!

Je kunt aangeven bij de boeking met wie je de tent zou willen delen en jongens en meisjes slapen in aparte tenten. Voeg een bedpakket toe aan je vakantie en krijg van ons op deken, kussen en lakens. Super gemakkelijk!

Surfen

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Surfen

Surfen is natuurlijk waarom je met Surfblend mee naar Frankrijk reist! Je krijgt gedurende de week een programma van ca. 12u surfles voorgeschoteld. In principe focussen we op de absolute beginners, dus ervaring is echt niet nodig. Heb je al wel ervaring, dan zorgen we ervoor dat jij de aandacht krijgt om jouw skills te verbeteren!

Het programma is all-in, dus dat betekent dat uiteraard de surfgear (board en wetsuit) ook geregeld is voor je. De coaches hebben jarenlange ervaring en leren je alles over de golven, de oceaan, techniek, veiligheid en bovenal maak je tijdens dit alles veel lol.

Surfen is echt een intensieve sport en mag dus zeker niet onderschat worden. Anders dan met skiën kun je niet de hele dag in de oceaan liggen op een surfboard. Een 12 uur durend surfles programma in combinatie met andere toffe activiteiten voor de jeugd is een mooi compleet programma voor de perfecte surfvakantie in Frankrijk.

Eten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Eten

Het volpension is inclusief in het basispakket, dus om het eten hoef je je geen zorgen te maken! Als je de gehele dag zo actief bezig bent, dan is goede voeding natuurlijk enorm belangrijk. Je krijgt van ons dagelijks een lekker ontbijt, goede lunch en een gezonde avondmaaltijd. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariër, de vleeseter en de veganist.

Heb je een bijzonder dieet of specifieke allergieën? Noteer dit alvast als opmerking bij je boeking en we houden er rekening mee. Heb je een ernstige allergie of speciaal dieet, neem op voorhand even contact met ons op. Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.

Activiteiten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Activiteiten

Eén keer per week laten we de fietsen staan en gaan we met een touringcar op pad naar een tof waterpark in de buurt. Niet alleen vind je hier een heerlijk zwembad in de duinen, maar ook spectaculaire schansen en hoge glijbanen, durf jij dit allemaal aan?

Aansluitend gaan we op pad naar Hossegor centrum, het summum van shoppen voor alle surfers! Alle bekende merken hebben hier hun mooiste winkels en je kunt je vergapen aan nieuwe surfboards, skateboards, de mooiste collecties. Daarnaast kun je ook andere leuke winkels verwachten, ijsje eten, genieten van een echte Franse crêpe of een vers sapje kopen.

Deze trip zit niet in het basispakket en kan optioneel bijgeboekt worden.

Locatie Juniorcamp Messanges

Juniorcamp Messanges

Locatie Juniorcamp Messanges

Messanges is een klein dorpje in Zuidwest Frankrijk, precies tussen de plaatsen Moliets en Vieux Boucau. Het ligt hiermee in het hart van de omgeving waar we al sinds 1999 onze reizen organiseren. We kennen de omgeving dus als geen ander!

Het Juniorcamp is opgebouwd op een camping die exclusief voor Surfblend ter beschikking staat, er zijn dus geen andere gasten, ideaal om een tof Juniorcamp te organiseren! De camping ligt prachtig tussen de bomen en recht aan het fietspad die je leidt naar het strand en de omliggende dorpen.

De perfecte locatie om te genieten van het strand en de groene omgeving, maar ook om op zijn tijd even een dorp in te gaan!

Vervoer

Juniorcamp Messanges

Vervoer

Op vrijdag vertrekt de Surfblend bus vanuit Nederland en België naar het junior surfcamp Messanges. Na een nachtje slapen op de bus, word jij heerlijk ontspannen recht voor de deur afgezet. Op zaterdagavond wordt er aan de terugreis begonnen om zo op zondagochtend terug in België en Nederland aan te komen.

Uiteraard wordt er enkel met gerenommeerde partners samengewerkt die rijden met moderne en comfortabele bussen. Iedereen kan één stuks handbagage meenemen, één koffer en een losse slaapzak en kussen. Uiteraard kan je je eigen surfboard meenemen. Dit kan je toevoegen aan je boeking.

Onze opstapplekken zijn Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda, Gent, Antwerpen en Leuven.

Basispakket 
& opties

Het Junior surfcamp Moliets start altijd op zaterdag en duurt een week. Reis je met de bus mee? Houd er dan rekening mee dat de bus op vrijdagmiddag of vrijdagavond zal vertrekken en op zondagochtend weer terug zal aankomen in België en Nederland.

Inbegrepen in het basispakket Juniorcamp Messanges

 • Zeven nachten in de Safaritent of Basictent

 • Iedere dag ontbijt, lunch en avondeten

 • 12 uur surfles in het surfprogramma

 • Super gezellig junior surfcamp met volley, pingpong en chill area’s

 • Skate ramp met skateboards

 • Gratis gebruik van longboards

 • Paintballen of Adventure Park

 • Veel toffe activiteiten

 • 24/7 begeleiding door Nederlandstalig Surfblend team

 • Inclusief toeristenbelasting, geen onverwachte reserveringskosten

Prijzen JUNIORCAMP MESSANGES

Wil je graag twee weken naar Juniorcamp Messanges? Neem dan even contact met ons op.

Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!