Surfvakantie in oktober

Oktober...de ideale tijd om op surf vakantie te gaan! Wat dacht je van goede golven, lekker weer en bovenal de drukte is echt weg! Misschien wel onze favoriete periode om op trip te gaan. Je kunt kiezen uit bijna alle bestemmingen, waar wacht je nog op!

Lees hieronder meer over de opties voor jouw volgende surftrip
 

Bekijk alle trips in oktober

Portugal

Oktober is echt het favoriete seizoen in Portugal! Je kunt kiezen uit drie fantastische locaties, ieder met zijn eigen karakter. In de Algarve kun je terecht in de SURFinn Algarve. Surfbase Lissabon biedt je de combi tussen strand en stad, terwijl Surfhouse Ericeira rustig gelegen is bovenin de heuvels van Ericeira. 

Verkeerd kiezen kan volgens ons niet, check ze allemaal en laat het ons weten als we je verder kunnen adviseren!


Bekijk alle trips naar Portugal

Frankrijk

Oktober is de nazomer van onze bestemmingen in Frankrijk. We verwelkomen je graag in de SURFinn en de Surfbase in Vieux Boucau! Geniet van de rust, de mooie stranden, het lekkere weer en bovenal de beste golven van het jaar!

De lege beachbreaks wachten op je...

 

Bekijk alle vakanties in Frankrijk

Spanje

Ook op Fuerteventura is het goed vertoeven in oktober, dus bekijk zeker jouw opties om hiernaar toe te reizen. De swells komen vol binnen en de wind is misschien wel het meest gunstig van het hele jaar! Het Surfhouse Corralejo is geopend, dus boek jouw volgende surftrip!

Bekijk alle vakanties in Spanje

Marokko

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire (winter-)surf-bestemmingen. En dat is niet voor niets! In oktober kun je genieten van de echt goede swells. We hebben twee fantastische locaties in Marokko, het Sea View Surf Camp en het Surf Resort in Taghazout!

Voor beide locaties vlieg je het beste naar Agadir en vanaf daar is het nog een klein uurtje met de transfer of huurauto. Uiteraard kun je alles samenstellen hoe je het zelf wilt, dus surflessen, -guiding of alleen rental? We passen de reis aan naar jouw wensen!Bekijk alle trips naar Marokko