Surfblend surfvakanties
youth

Surfcamps voor jongeren

De tofste youth zomerkampen in het buitenland voor 15 tot en met 18 jaar!

De ideale surfvakantie voor jongeren tussen de 15-18 jaar die houden van surfen, sporten en relaxen onder de zon. Een week op het youth surfcamp in het buitenland belooft dé onvergetelijke jongeren vakantie te worden. Nog beter, op het Youthcamp zijn de surflessen en het halfpension inbegrepen! Daarnaast heb je de mogelijkheid om mee te doen met super vette activiteiten voor jongeren zoals waterpark, mountainbike, wakeboard en nog zoveel meer!

Team

Reis onder begeleiding van het ervaren Surfblend Team

Eten

Heerlijk en vers ontbijt, lunch en diner inclusief

Surf

Compleet youth surfprogramma, upgrade ook mogelijk

Fun

Alle activiteiten zijn inclusief en georganiseerd door ons team

VLAK AAN ZEE

Geniet van je surfvakantie op de mooiste locaties

COMFORTABEL REIZEN

Kies voor de Surfbend bus of eigen vervoer

Waarom op kamp met Surfblend?

De tofste activiteiten

Surfen is waar het allemaal om draait! Samen met onze coaches ga je een tof surf programma tegemoet waar je lekker veel het water in gaat!

Zin om je helemaal uit te leven op een toffe Wipe-Out baan? Of wat dacht je van een skateboard les in het grootste skatepark van Spanje? Naast surfen bieden we je tal van andere activiteiten aan die ervoor zorgen dat jij simpelweg niet kunt vervelen tijdens je surfvakantie in Frankrijk of Spanje. We gaan ook nog eens op trip naar een stad in de buurt, ook een voorbeeld van een perfecte afsluiter van een super fijne dag. De uitstappen zijn bijzonder populair bij al onze jonge surfers, dus je mag hem zeker niet missen! Sommige uitstappen zijn optioneel bij te boeken. Dit kan online tijdens het boeken of op het youth surfcamp.

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp

De leukste begeleiding

Vanaf het moment dat je wilt boeken tot aan de thuiskomst staan we voor je klaar. We zorgen ervoor dat jij de leukste jongeren surfvakantie gaat beleven, of het nu in Frankrijk of Spanje is. Het Surfblend team heeft veel ervaring met het organiseren van surfvakanties voor jongeren en we weten wat het verschil kan maken. Uiteraard kun je altijd met al je vragen en opmerkingen bij hen terecht, ook is het team tijdens de vakantie goed bereikbaar voor de ouders en begeleiders.

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp

Lekker en gezond eten

Voor jouw youth surfvakantie in Frankrijk en Spanje hebben we een lekker en gezond menu opgesteld. Uiteraard is dit menu niet enkel gericht op de vleeseter, maar hebben we ook voor de vegi’s en vegans een uitstekend menu! Tijdens jouw jongeren surfvakantie kan je dus genieten van heerlijke maaltijden.

Voor lunch bieden we op de Youthcamps graag de vrijheid om naast het eten op ons surfkamp, zelf de lokale eettentjes te ontdekken. Voor kleine bedragen krijg je enorm lekker eten. Denk aan gezonde broodjes of panini’s, verse wraps, kip met frietjes of een pizzaatje. Keuze zat! Wil je niet elke dag buiten de deur lunchen, dan kan je bij onze kampbar terecht voor een panini of andere versnapering.

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp
surfvakantie frankrijk met het gezin

LET'S GO SURFING

Alles over youthcamps

Geschikt voor alle niveau's

De meeste deelnemers van onze surfkampen voor jongeren hebben nog nooit eerder gesurft. Maak je dan ook absoluut geen zorgen, de surflessen zijn bedoeld voor de beginners en we leggen je alles vanaf het begin uit. Als je al wel ervaring hebt, dan houden we daar zeker rekening mee. Je wordt dan ingedeeld bij andere deelnemers met ervaring en we helpen je vooruit om zo jouw surf skills weer naar een volgend niveau te tillen.

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp

Youthcamp & begeleiding

De Youthcamps zijn ingericht voor jongeren van een leeftijdsgroep tussen de 15 -18 jaar die al beter kan omgaan met eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. Tijdens het surfcamp in het buitenland zorgen de begeleiders voor een strakke begeleiding, maar natuurlijk kun je ook zelf de omgeving ontdekken. We verwachten uiteraard dat je je aan de regels houdt, maar reken op een minder intensieve begeleiding dan op het Juniorcamp. Twijfel je tussen beide, vind meer info op onze blog. De surfkampen voor jongeren is all-about fun, goede golven, vette surfgear en toffe herinneringen creëren! 

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp

Solo surftrip? No worries!

Ben je van plan om alleen naar een Youthcamp te reizen? No worries! Het surfkamp in Frankrijk en in Spanje zijn zo ingericht dat je heel snel nieuwe vrienden maakt. Uiteraard word je ook warm ontvangen door onze crew en aan het eind van de week kun je je niet meer voorstellen waarom je misschien wat zenuwachtig was om alleen te komen.

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp
surfvakantie frankrijk met het gezin
surfvakantie frankrijk met het gezin

Hulp of advies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Vind de doelgroep die bij jou past