Surfblend surfvakanties

surfen in le pin sec

Ontdek het surfen in Le Pin Sec!

Op deze pagina vind je veel informatie over de surf condities in Le Pin Sec, wanneer je het beste in Le Pin Sec gaat surfen en de beste surfspots in de omgeving. Enjoy!

surfen in Le Pin Sec

surfen in le pin sec

surfen in Le Pin Sec

Gelegen in de gemeente Naujac-sur-Mer ligt de kleine surfvesting Le Pin Sec. In de winter een verlaten plek, maar in de zomer ontpopt deze plaats zich tot een kleine surftown in de duinen.

Verwacht geen lange boulevard of tientallen restaurants, maar een toffe setting met enkele barretjes en eetgelegenheden, gerund door een mooie mix van locals en avonturiers uit andere landen.

beste reistijd per niveau

surfen in le pin sec

beste reistijd per niveau

Voor een top surftrip om te (leren) surfen in Le Pin Sec is de zomer de ideale surfperiode. De surfscholen zijn open en surfkampen rond Le Pin Sec zijn in volle gang. Dit is de ideale periode voor beginnende surfers om een week vol goede surf, zon en ontspanning te vinden.

beste surfspots in le pin sec

Le pin sec

De surfspots van Le Pin Sec zijn open beach breaks die redelijk consistent het hele jaar door werken. Deze surfspots werken het beste bij aflandige wind uit het oosten. Je vindt er zowel linkse als rechtse golven, die klein, snel en leuk kunnen lopen vaak net rond hoogtij. Het beste is dat het hier zelden druk wordt, dus je hebt alle golven voor jezelf!

surfen in le pin sec

hourtin plage

Met laagtij rij je het best 5km verder, waar je Hourtin Plage vindt. Tegenovergesteld van Le Pin Sec, kan het hier goed druk worden door de consistente golven. Net zoals Le Pin Sec vind je hier linkse en rechtse golven. Hourtin is een echte klassieker door de grote en krachtige shore break.

surfen in le pin sec

lacanau

Lacanau is een van de beste intermediate surfpots in de buurt van Le Pin Sec. Het is een beachbreak met classic linkse en rechtse golven die consistent en krachtig breken. Elk jaar vind je hier grote surf wedstrijden. Je vind hier genoeg leuke dingen om in dit surfdorpje te doen. Het zit vol met leuke restaurantjes, kroegen, surfscholen en surfcamps. 

surfen in le pin sec

moliets

Op 2,5 uur rijden vind je in het Zuiden onze homespot Moliets. Dit is het surf dorpje dat alle kenmerken van de bekende surf in Les Landes heeft. Vergeet zeker niet om deze surfspots te checken wanneer je aan het roadtrippen bent met een surfbusje.

Met alle voorzieningen, goede beachbreaks, surfscholen, restaurants en barretjes, ervaar je hier de surf-lifestyle van Frankrijk waar je van droomt. Ook is dit de surfspot waar Surfblend is ontstaan en daarom organiseren we ieder jaar weer onze populairste surfcamps. Moliets is een ideale basis om te surfen en van hier uit ga je elke dag op surftrip naar de nabijgelegen surfpots.

Iets ten zuiden vind je ook Vieux Boucau, waar je terecht kunt voor een surfvakantie in comfortabele surfhouses. Hier ben je van alles voorzien en kun je kiezen uit bijna de gehele Softdogsurf collectie.

surfen in le pin sec

surfblend bestemmingen

moliets

In Moliets is waar het bij ons allemaal is begonnen. Net achter de duin op de vijf-sterren camping zetten we elke zomer sinds 1999 onze surfkamp op. Een prachtige locatie met de looks van een echt surfdorp, de perfecte spot voor een surfvakantie in Frankrijk dus! Surfcamp Moliets is een locatie vanaf 18 jaar en staat garant voor veel surf en veel plezier. 

Ben je nog geen 18? Ga dan mee op met onze junior en youthcamps! Deze gezellige surfcamps hebben een vol programma en zijn geheel verzorgd voor de ultieme surfvakantie. Wil je op surfvakantie in Frankrijk met het hele gezin? Ontdek dan het speciale Familycamp Moliets.

surfen in le pin sec

vieux boucau

Net iets ten zuiden van Moliets vind je onze surfbestemmingen rond Vieux Boucau. Naast de Family glamping hebben wij hier ook onze relaxte SURFinn en Surfbase concepten. Vlak naast Vieux Boucau vind je ons gezellig Juniorcamp Messanges.

De Surfbase is een gezellig surfhuis met de sfeer van een surfkamp maar dan met iets meer comfort. Voor meer luxe en ontspanning kun je je perfect vertoeven in onze SURFinn. Met genoeg chill ruimte, comfortabele kamers, dagelijks ontbijtbuffet en special dinners is dit een ideaal verblijf voor een surfvakantie met het gezin, samen met de vrienden of voor koppels.  

surfen in le pin sec

Messanges

Tussen Moliets en Vieux Boucau ligt het betoverende surfparadijs Messanges verscholen. Terwijl het in de winter een serene plek is, ontwaakt Messanges in de zomer tot een levendige surfgemeenschap te midden van duinen en bossen. De surfspots zijn ideaal voor beginners, wat het een perfecte bestemming maakt om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen.

Verwacht hier geen uitgestrekte boulevards of talloze restaurants, maar een intieme ambiance met enkele knusse barretjes en eetgelegenheden, gerund door een diverse mix van lokale inwoners en avonturiers uit verschillende landen. Op zoek naar een Familycamp of een Juniorcamp? Messanges heeft voor ieder wat wils!

Familycamp Messanges

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!