Surfblend surfvakanties
spanje

Surfen in Spanje

Surfen in Spanje doe je met Surfblend!

Een surfvakantie in Spanje is meer dan surfen alleen, je komt hier altijd in contact met de Spaanse cultuur, de geweldige keuken en de gastvrijheid van Spanje. Of je nu kiest voor Zarautz, Loredo in Noord-Spanje of Fuerteventura, een van de Canarische Eilanden, surfen in Spanje is een fantastische ervaring voor jong en oud!

voor alle surfniveaus

Perfecte golven voor beginners tot pro's

Heerlijke authentieke tapas

Geniet van de lekkerste tapas

comfortabel reizen

Surfblend bus, vliegtuig of eigen vervoer

altijd een fair price

Voor elk budget een mooi concept

vlak aan zee

Alle locaties zijn vlakbij het strand

beste periode

Surfvakanties in Spanje het hele jaar rond

Onze surf hotspots in Spanje

Zarautz

Ben jij op zoek naar de beste mix van surf, cultuur, good food en een bruisend nachtleven? Twijfel dan niet langer en ga naar Zarautz!

Sinds 2007 zijn we actief in deze surfcity in Spaans Baskenland en het is ongetwijfeld een van de meest populaire bestemmingen. Overdag lekker surfen en chillen op het strand en 's avonds kun je genieten van al het goede dat het Baskische leven je te bieden heeft.

Je vindt in Zarautz zowel een ons surfcamp voor 18+ als een super gezellig Familycamp!

surfen in spanje

Loredo

Langs de prachtige ruige kust van Noord-Spanje, tussen Bilbao en Santander vind je Loredo. Samen met het grotere Somo vormt het de surfspot van Santander. Vanaf het prachtige zandstrand heb je links uitzicht op het oude centrum van Santander. Als je naar rechts kijkt, heb je uitzicht op de kliffen van Loredo en het onbewoonde eiland Isla de Santa Marina. Somo en Loredo hebben zelf al een ruim aanbod van winkels en horeca, maar in no-time sta je in Santander met de ferry.

De ideale plek voor ons Youthcamp Loredo en de groepsreizen!

surfen in spanje

Fuerteventura

Kom naar het Hawaii van Europa! De noordkust van Fuerteventura is misschien wel de beste surfkust en het is precies daar waar we je graag verwelkomen. Corralejo is het stadje aan de noordkust en heeft veel leuke winkels, restaurants en bars. Je vindt hier ook heerlijke stranden om te chillen en soms zelfs te surfen. De beste golven voor beginners en gevorderden vind je echter op de 'North Shore' en daarvoor nemen we je dagelijks mee op Surfari!

Ons Surfhouse Corralejo is jouw ideale bestemming voor zowel zomer als winter!

surfen in spanje
surfen in frankrijk

LET'S GO SURFING

Een greep uit onze waanzinnige trips.

ALLES OVER SURFEN IN Spanje

SURFEN IN spanje

Surfen in Spanje is de ideale mix van goede golven, lekker weer, heerlijk eten en een rijke cultuur. Je zult je tijdens een surfvakantie in Spanje simpelweg niet kunnen vervelen! In Zarautz en Loredo ervaar je de mooie cultuur van Noord Spanje in een ongerept landschap. Beide surfspots liggen in een baai, waardoor je er meestal hele mooie golven kunt vinden, minder last heb van stroming en er minder invloed van de wind is.

Op Fuerteventura verblijf je in Corralejo aan de Noordkust van het Canarische Eiland. Hier vind je altijd een goede golf op een van de tientallen spots die deze kust rijk is.

surfen in spanje

Geschikt voor alle niveaus

Of je nu een absolute beginner bent of een doorgewinterde surfer, surfen in Spanje is een aanrader voor iedereen! Onze coaches leren je alle fijne kneepjes en je kunt op al ons surfspots in Spanje uit de voeten met elk niveau. De kustlijn leent zich dan ook perfect voor de verschillende niveaus. In de zomer kan je surfen in Spanje op rustige golven, ze zijn iets kleiner en bevatten minder kracht dan in het voorjaar of het najaar. De wind is vaak minimaal of zelfs off-shore in de ochtend, maar ook de avonden bieden mooie sessies terwijl de zon in het water zakt. Wat wil je nog meer!

surfen in spanje

BESTE REISPERIODE

Het hele jaar door kan je surfen in Spanje, maar we raden aan om te focussen op het voorjaar, de zomer en het najaar. De zomer is perfect voor een surfvakantie in dit prachtige land, maar ook om te genieten van het gezellige Spaanse leven. Als je in het voorjaar naar Spanje gaat om te surfen, dan kan je iets rustigere dorpjes en legere line-ups verwachten. Het najaar geeft dan weer wat stevigere swell wat de sport hier dan ook echt op de kaart zet. In Fuerteventura ben je heel het jaar welkom, maar het is zeker een populaire winter-bestemming!

surfen in spanje
surfvakantie
surfvakantie

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Laat je ook inspireren door deze bestemmingen