Girls surfing coaching week training Girls surfing coaching week training

Surfvakantie in juli

Juli is het hoogseizoen en je vindt dan ook de grootste keuze aan bestemmingen en concepten. We bespreken ze hieronder allemaal aan de hand van onze thema's:

  • Juniors (12-16 jaar)
  • Youth (15-18 jaar)
  • Adults (18+)
  • Family

Lees hieronder meer over de opties voor jouw volgende surftrip en enjoy the summer!
 

Bekijk alle trips in juli

Junior

De Juniorcamps zijn voor iedereen van 12-16 jaar! Leer surfen, slaap op toffe beachcamps en geniet van alle activiteiten met een hele leuek groep. We hebben twee locaties, het Juniorcamp Moliets in Frankrijk en Juniorcamp Kijkduin in Nederland. 

Verkeerd kiezen gaat volgens ons niet, dus check ze allebei en laat het ons weten als we je verder kunnen adviseren!


Bekijk alle trips voor Juniors

Youth

Youthcamps voor 15-18 jaar! Op twee locaties in Frankrijk verwelkomen we iedereen voor een week vol surf, actie en fun. Je krijgt enorm veel vrijheid, maar onze ervaren crew is erbij om alles in goede banen te leiden. Tijdens de week gaan we niet alleen surfen, maar ook naar aquaparks en veel andere toffe activteiten.

We staan voor je klaar op onze Franse Youthcamps!

 

Bekijk alle vakanties voor Youth

Adults

In de zomer hebben we veel verschillende surfcamps en -houses voor je klaarstaan. Geniet in kleine of grote groepen van al het moois dat de zomer je te bieden heeft!

Surfcamps
Surfcamp Zarautz en Surfcamp Moliets zijn de plekken waar je met een leuke grote groep de beste week van je leven kunt beleven. Surfen, chillen en partyen....het kan allemaal. 

Surfbase 
Je vindt een Surfbase in Vieux Boucau in Frankrijk en in Lissabon in Portugal. De Surfbase biedt dezelfde sfeer als de surfcamps, maar dan kleinschalig en meer comfort. Je kunt kiezen uit dorms of private rooms en ze staan altijd dichtbij het strand op toffe locaties!

SURFinn
Ben jij op zoek luxe? Check dan de SURFinn Algarve en SURFinn Vieux Boucau! Zwembad, vlak aan het strand, heerlijk eten en relaxen....hier rust je wel uit na een goede surfsessie :)

Surfbusje
Roadtrip! Geniet van de vrijheid en bepaal je eigen route tijdens een week met ons surfbusje. Startpunt is Moliets in Frankrijk en jij bepaalt de rest. We voorzien van je alle nodige gear en tips&tricks, een week om niet snel te vergeten! #Vanlife 

 


Bekijk alle vakanties voor Adults

Family

In de zomer hebben we locaties die helemaal zijn toegespitst op het ontvangen van families! Surflessen voor het hele gezin of juist alleen voor de ouders of kids? Alles kan en niets moet, ook voor de non-surfers is het een fantastische tijd!

Familycamps
De Familycamps in Moliets (F) en de Algarve (Pt) staan voor je klaar in juli en augustus! Waar kun je op rekenen? Een tof opgebouwd Familycamp in glamping style met Safaritenten en Tipi's. Een uitgebreide crew die animatie, oppas verzorgt en instaat voor heerlijk eten. Samen met andere famiies beleef je een hele toffe week!  

SURFinn
Is een tent of een camping niks voor jou? Check dan de SURFinn Algarve en SURFinn Vieux Boucau! Ideaal en drukbezocht door families in de vakantieperiodes en niet voor niets...zwembad, vlak aan het strand, heerlijk eten en relaxen. Onze hosts staan voor je klaar en de SURFinn's zijn beide goed voorbereid op de komst van (kleine) kids!
 


Bekijk alle vakanties voor Family