Surfblend surfvakanties
groups

Surf Groepsreizen

De leukste teambuildings & groepsreizen!

Sinds de start van Surfblend ontvangen we jaarlijks diverse groepen voor een week of meerdaagse surftrip als bedrijfsuitje, schoolreis of studentenreis. Alle surf groepsreizen kunnen volledig op maat worden gemaakt, van 100% surf tot 100% fun en party. Door onze jarenlange ervaring kunnen we heel snel verschillende soorten reizen (mee) uitdenken en op poten zetten. We hebben de afgelopen jaren enkele mooie incentives georganiseerd voor o.a. AB-Inbev en Woestijnvis. Daarnaast zijn we de vaste travelpartner van diverse scholen, clubs, verenigingen en personeelsverenigingen.

Groepsreis op maat

We bespreken al je wensen en maken tailor-made programma

Van a tot z

Vervoer, eten, sufles, accommodatie en activiteiten

ALTIJD EEN FAIR PRICE

Low-budget tot high-end, voor ieder wat wils!

VOOR ALLE GROEPEN

Bedrijfsuitje of schoolreis? Iedereen is welkom op onze groepsreizen

Surfblend team

Op al onze reizen staat ons eigen team voor je klaar

Vlak aan zee

Al onze locaties liggen vlak aan het strand

de groep concepten van Surfblend

Schoolreizen

Een schoolreis, buitenlandse reis, sportstage of werkweek op het strand? Surfblend verzorgt al meer dan 15 jaar surf groepsreizen met de beste ervaringen voor zowel de scholieren als de docenten. Wij hebben onze eigen locaties en kunnen dus perfect op maat gemaakte schoolreis surf programma’s aanbieden die we vooraf samen opstellen. De focus meer op het sportieve aspect of juist een mooie mix tussen recreatieve cultuur en fun? Wij hebben overal leuke invullingen voor. 

De scholieren (en docenten) hebben nog nooit zo’n leuke sportieve week gehad!

groepreis surfen surfvakantie schoolreis

Bedrijfsreizen

Sinds de start van Surfblend ontvangen we jaarlijks diverse bedrijven voor groepsreizen. Alle groepsreizen kunnen volledig op maat worden gemaakt, van 100% surf tot 100% fun en party. Door onze jarenlange ervaring kunnen we heel snel verschillende soorten surf groepsreizen (mee) uitdenken en uitwerken. Soms is het eenmalig voor bijvoorbeeld een jubileumreis, maar we zijn ook de vaste reispartner van diverse clubs, bedrijven en personeelsverenigingen.

groepreis surfen surfvakantie schoolreis

Studentenreizen

Een surf groepsreis voor studenten, van 15 tot 1500 personen? We zorgen ervoor dat je de perfecte surfvakantie kan beleven met jouw groep! Beleef een week in een van onze huizen, kleinschalig en gezellig of kies met een grotere groep voor een van de surfcamps in Spanje of Frankrijk. We regelen desgewenst het vervoer en ter plaatse kun je kiezen uit een programma vol surf, of juist meer focus op relaxen, feesten en gezelligheid.

groepreis surfen surfvakantie schoolreis
surfvakantie frankrijk met het gezin

LET'S GO SURFING

Alles over groepsreizen

Op maat gemaakte groepsreis

Een goede groepsreis organiseren dat doe je samen. Met jouw wensen en onze mogelijkheden gaan we samen zitten om tot een mooi programma te komen. Wil je graag een busreis naar Frankrijk of Spanje? Geen probleem. Zelf kiezen hoeveel surflessen wanneer? Ook geen punt. Of samen een citrytrip organiseren om zo de omgeving te ontdekken als school of bedrijf? Alles is mogelijk. We bieden per bestemming een duidelijk aanbod met mogelijkheden zodat jij overzichtelijk jouw surf groepsreis vorm kan gaan geven. Neem gerust contact met ons op om een eerste offerte te krijgen!

groepreis surfen surfvakantie schoolreis

Van A tot Z verzorgd

Op vrijwel alle locaties is een Surfblend team aanwezig om jou en je groep een warm welkom te voorzien en jullie gedurende de volledige surf groepsreis in de watten te leggen. Van te voren kom je al in contact met de locatie verantwoordelijke zodat alles duidelijk is voordat je aankomt op bestemming. Zo kan je zorgeloos samen met je groep uitkijken naar een goed geplande surfvakantie in het prachtige zuiden van Frankrijk, het authentieke noorden van Spanje of de ongerepte kustlijn van Portugal!

groepreis surfen surfvakantie schoolreis

Administratie & Inschrijvingen? Dat doen wij voor je!

Naast de organisatie van jouw surf groepsreis op locatie maken we ook graag de voorbereiding zo makkelijk mogelijk voor je. Of je ervoor kiest om met een vastgestelde groep te reizen of bijvoorbeeld jouw clubgenoten apart wilt laten inschrijven voor de reis, wij hebben de oplossing voor je. Zo kunnen we een eigen boekingspagina maken voor jouw groep en iedereen apart laten betalen. Zo heb jij als groepsverantwoordelijke er geen werk aan en kun je zorgeloos uitkijken naar de fantastische surf groepsreis.

groepreis surfen surfvakantie schoolreis
surfvakantie frankrijk met het gezin
surfvakantie frankrijk met het gezin

Hulp of advies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Vind de doelgroep die bij jou past