Surf groepsreizen voor bedrijven organiseren Surf groepsreizen voor bedrijven organiseren
Surf groepsreizen voor bedrijven organiseren Surf groepsreizen voor bedrijven organiseren
Actieve bedrijfsuitjes buitenland surf groepsreizen Actieve bedrijfsuitjes buitenland surf groepsreizen
Surf groepsreizen voor bedrijven organiseren Surf groepsreizen voor bedrijven organiseren

Surf Groepsreis Bedrijven

Groups

januari - december

Surfen, actie, ontspanning, citytrip, party, yoga, good food en de mooiste herinneringen met dé surf groepsreis voor bedrijven!

Verzeker je van onvergetelijke momenten en onuitwisbare herinneringen voor de deelnemers. Een groepsreis voor je bedrijf, incentive of personeelsweekend? Organiseer je bedrijfsuitje met Surfblend!

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen explore Locaties bedrijfsuitjes

Reis naar de beste surfspots van Europa en Marokko

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surf

Eigen surfscholen en gecertificeerde surfcoaches

Surfblend surfvakantie en surfkampen service Team

Het Surfblend team staat voor je klaar op de locatie

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Fun

Naast het surfen tal van andere outdoor activiteiten

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

We verzorgen de catering op het gewenste niveau!

Surfblend surfvakantie en surfkampen vliegvakantie Reis

Wij regelen de busreis, vliegreis en/of transfers

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Groepsreis Bedrijven

Sinds de start van Surfblend ontvangen we jaarlijks diverse bedrijven en groepen. Alle reizen kunnen volledig op maat worden gemaakt, van 100% surf tot 100% fun en party. Door onze jarenlange ervaring kunnen we heel snel verschillende soorten groepsreizen (mee-) uitdenken en uitwerken. Soms is het eenmalig voor bijvoorbeelde een jubileumreis, maar we zijn ook de vaste reispartner van diverse clubs, bedrijven en personeelsverenigingen.

We hebben de afgelopen jaren enkele mooie groepsreizen georganiseerd voor bedrijven zoals.:

 • AB-Inbev (Jupiler)
 • Woestijnvis 
 • Unilever (Axe) 
 • Accent
 • ASML
 • Philips
 • Arcadis

Ben je ook op zoek naar de partner voor jouw volgende groepsreis? Neem dan contact op met ons!


Op elke locatie staat er een Surfblend team voor je klaar om er samen een geweldige week van te maken. Op de meeste locaties hebben we een eigen surfschool, waardoor de surflessen veelal in het Nederlands kunnen plaatsvinden. Daarnaast verzorgt het team het eten en kunnen we indien gewenst ook de volledige animatie overnemen. Tijdens het zomerseizoen komen er duizenden jongeren en families bij ons op bezoek, hierdoor hebben we veel ervaring opgebouwd en weten we precies welke acitiviteiten we kunnen organiseren tijdens jullie bedrijfsuitje in Nederland, óf in het buitenland!

 


Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Bestemmingen groepsreis

Liever een bedrijfsuitje organiseren in Nederland? Ook in Nederland bieden wij de perfecte mogelijkheden voor leuke outdoor bedrijfsuitjes vol surfen en sportieve activiteiten voor fun én teambuilding. 

Surfcamp Kijkduin
Het surfcamp Kijkduin is de ideale locatie voor een surf bedrijfsuitje in Nederland. We hebben veel ervaring met het ontvangen van grote groepen gaan graag met jou aan tafel om een op maat gemaakt programma op te stellen waar fun & plezier voorop staan. Van surflessen tot suppen en wakeboarden tot beachgames, alles is mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om enkel daginvulling aan te bieden, maar het leukste is natuurlijk om een paar nachten op ons gezellig surfcamp te verblijven. Tijdens deze georganiseerde groepsreis voor bedrijven verblijf je op een camping in gezellige tenten en voorzien wij de week van alles wensen.

Surfschool Den Haag
Personeelsdag, bedrijfsuitje, of meerdaagse groepsreizen voor bedrijven? We staan voor je klaar! Met onze ervaring in binnen- en buitenland weten we precies hoe we het uiterste uit jullie dag kunnen halen. Leer surfen met je school bij onze Surfblend Surfschool Den Haag. Je wordt voorzien van alle surfgear die je nodig hebt. verder kunnen we een compleet programma samenstellen met o.a. surfen, kitesurfen, SUP-en, powerkiten, yoga, beachgames, acherytag en expedition robinson spellen. Uiteraard staat Boca Grandi garant voor de nodige versnaperingen, snacks, maaltijden en borreltjes.

Een complete dag op Kijkduin is er eentje om nooit meer te vergeten. Neem contact met ons op om jouw perfecte bedrijsuitje in Nederland te organiseren!


Frankrijk is bij uitstek de meest populaire surfbestemming in Europa! Mede door de fantastische golven en een prachtige kustlijn zijn er al tientallen scholen die met ons meereizen en jaarlijks met plezier terugkeren.

Surfcamp Moliets 
Ons Surfcamp Moliets bevindt zich net achter de duin zodat je de hele dag heerlijk met je voetjes in het zand kan staan. Wordt wakker met het geluid van de zee en get ready voor een dag op het strand met de leukste outdoor activiteiten.  Geopend van april t/m oktober en we kunenn groepen ontvangen tot 250 gasten. 

SURFinn Vieux Boucau
Deze luxe surfstyle B&B kan exclusief gebruikt worden voor groepen tot 24p. Een groepsreis voor o.a. bedrijven in de SURFinn Vieux Boucau geeft je alle mogelijkheden en luxe om tijdens je bedrijfuitje optimaal te genieten, te relaxen, te surfen en om avontuur te beleven. Open van maart t/m november. 

Leuke actieve outdoor bedrijfsuitjes Frankrijk organiseren

Surfcamp Zarautz
Ook in Spanje bevindt het Surfcamp Zarautz zich vlak aan het strand! Het grote voordeel van een bedrijfsuitje in Spanje is het feit dat het Baskische stadje recht voor de deur ligt. Hier heb je tijd en ruimte om aan allerlei outdoor en teambuilding activiteiten mee te doen en natuurlijk genoeg te surfen tijdens je bedrijven groepsreis. Shoppen, tapas eten, uitgaan en heerlijk over de boulevard slenteren? In Zarautz heb je de tijd van je leven.

In Zarautz kan je terecht van midden Juni tot eind Augustus om te verblijven in tenten, Sheddies of de ruime Sheddie Deluxe. Voor ieder wat wils dus!

Leuke actieve outdoor bedrijfsuitjes Spanje organiseren

SURFinn Algarve
Ook in Zuid Portugalhebben we een luxe B&B die exclusief gehuurd kan worden voor groepen tot 24p. Ideaal gelegen met uitzicht op zee, een groot zwembad en veel ruimte voor spel & plezier! De Surfinn Algarve is open van maart t/m november.

Surfcamp Peniche
Peniche is een prachtige plek en top surf bestemming op een uur van Lissabon en hier hebben we het surfcamp Peniche met een capaciteit van ca. 60p. Open van juni t/m september.

Caparica
De Surfblend Surfbase in Caparica is hét surfstrand van Lissabon, ca. 20min rijden van de airport. We beschikken hier over diverse locaties voor het organiseren van een surf groepsreis voor bedrijven, steeds tot ca. 65p. 


Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen

Surf bedrijfsuitje

Op alle locaties wordt lesgegeven door opgeleide en ervaren surfcoaches. Hierdoor ben je altijd verzekerd van goede en veilige surflessen. Op de meeste locaties hebben we een eigen surfschool, waardoor we ook vaak surflessen in het Nederlands kunnen geven. Moest dit onverhoopt niet lukken, dan is Engels de vaste taal voor de surflessen en kunnen we altijd, indien gewenst, een tolk inschakelen om te zorgen dat alle deelnemers volledig de surf lessen kunnen volgen. 

Surfblend's surfscholen

 • Leer surfen in kleine groepjes van max. 8p
 • Surf lessen worden gegeven door gecertificeerde surfcoaches
 • Goede mix tussen theorie en praktijk
 • Onze surfscholen beschikken over de modernste surfgear
 • Fun staat voorop, iedereen kan meedoen

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten

Eten surf groepsreizen

Vanaf aankomst tot vertrek kunnen we het eten volledig verzorgen. Op alle locaties werken we met teams die weten hoe je voor een grote groep heerlijke en gezonde maaltijden moet bereiden.

Liever op restaurant of echt iets speciaals op de locatie? Dan werken we graag samen met diverse traiteurs, cateraars en restaurants.

Uiteraard houden we rekening met allergieën en speciale wensen. 


Een citytrip is de ideale break tijdens je bedrijfsuitje! Bezoek een mooie stad in de buurt van onze lokaties en geniet van de andere cultuur, eet de specialiteiten en shop tot je erbij neervalt. Aflsluiten met een feestje in de stad! Enkele steden die dichtbij onze surfcamps liggen zijn:

- Biarritz
- Bilbao
- Bordeaux
- Lissabon
- Lagos
- Sagres
- San Sebastian


Paintball
Game on! Op alle locaties zit er wel een paintball dicht in de buurt. De ideale manier om je even helemaal te laten gaan. Voel de spanning als je dekking zoekt en werk samen met je team een strategie uit om de vlag te veroveren van de tegenstanders. 

Rafting&Canyoning
Niet ver van onze lokaties in Spanje en Frankrijk liggen de Pyreneen. Hier kun je zeer goed raften en Canyonen, actie gegarandeerd!

Mountainbike tours
Op alle bestemmingen kunnen we een mooie tocht uitzetten!

Dit is slechts een selectie van de vele opties, we lichten graag alles toe in een persoonlijk gesprek, zodat we jouw surf bedrijfsuitje in het Nederland of buitenland zo goed mogelijk op maat kunnen organiseren. 


Wie surfen zegt, zegt yoga. Yoga helpt enorm bij de balans, kracht en het herstel van je spieren na een stevige surf sessie. Daarnaast is het ook gewoon enorm chill en ontspannend. We werken samen met opgeleide yoga-instructeurs en vinden altijd de ideale plek om een yoga sessie te organiseren.


Geen dag gaat voorbij zonder op het strand gespeeld te hebben. We beschikken over een heel groot assortiment aan beachgames en andere sport- en spellen. Zo hebben we altijd een beachvolley, beachsoccer en Kubs. Maar op veel lokaties kun je ook een longboard skateboard pakken of skaten in de miniramp.

Kortom, naast het surfen bieden we echt een breed scala aan outdoor sport- en spel mogelijkheden en teambuilding activiteiten!

Leuke actieve outdoor bedrijfsuitjes buitenland organiseren
Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus

Vervoer groepsreis bedrijven

Voor het vervoer naar de locaties in Nederland, Spanje en Frankrijk raden we graag de bus aan. We werken samen met goede partners die uitsluitend met de modernste bussen rijden en altijd met twee Nederlandstalige chauffeurs aan boord. De bus blijft veelal ook op de locatie staan en we kunnen dus ook met deze bus op citytrip gaan en ons flexibel opstellen met de vertrektijden.

 

 

Leuke actieve outdoor bedrijfsuitjes buitenland organiseren

Steeds vaker zien we groepen per vliegtuig naar onze lokaties reizen. Naar Portugal en Marokko kom je natuurlijk niet onder het vliegen uit, maar ook voor kleinere groepen naar Frankrijk en Spanje kan het ook de ideale oplossing zijn. We kunnen assisteren met het boeken van de tickets en organiseren graag de transfers van en naar de vliegvelden. 

Voor Frankrijk raden we aan
- Bordeaux Airport
- Biarritz Airport

Voor Spanje raden we aan
- Bilbao Airport

Voor Marokko raden we aan
- Agadir Airport

Voor Portugal raden we aan
- Lissabon (Peniche en Caparica)
- Faro (SURFinn Algarve)

Check en vergelijk alvast de vliegtickets via skyskanner.com

 

Leuke actieve outdoor bedrijfsuitjes buitenland organiseren

Dit zeggen anderen

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun

Voorbeeld Programma Surf Groepsreis

Zondagavond

 • Vertrek met onze bus vanaf het bedrijf naar de locatie
 • Overnachten in de moderne bus

Maandag

 • Aankomst op locatie, SB-crew ontvangt de groep
 • Ontbijt, kleine introductie en check-in
 • Surf theorie voor de hele groep
 • Lunch
 • Surflessen groep A, Beachvolley Groep B
 • Surflessen groep B, Beachvolley Groep A
 • Diner in restaurant
 • Movienight

Dinsdag

 • Ontbijt
 • Surflessen groep A, Mountainbike Groep B
 • Lunch
 • Surflessen groep B, Mountainbike Groep A
 • Beachvolley tournooi
 • Diner in restaurant
 • Pub-Quiz

Woensdag

 • Ontbijt
 • Vertrek per bus naar Rafting en Canyoning
 • Raften groep A, Canyoning groep B
 • Lunch in de bergen
 • Raften groep B, Canyoning groep A
 • Diner in restaurant aan zee en borrel/feestje op deze locatie

Donderdag 

 • Ontbijt
 • Surflessen groep A, soccer Groep B
 • Surflessen groep B, soccer Groep A
 • Lunch
 • Paintball en/of Hoogteparcourt
 • Beachvolley contest op het surfcamp
 • BBQ
 • Partynight

Vrijdag 

 • Laat ontbijt
 • Freesurf met surfguides
 • Lunch
 • Surfcontest
 • Opfrissen voor vertrek
 • Diner of snack voor vertrek
 • Afsluiting week, prijsuitreikingen
 • Vertrek per bus naar huis

Zaterdag

 • Aankomst in de ochtend bij het vertrekadres van het bedrijfsuitje

Vrijblijvende aanvraag