Girls surfing coaching week training Girls surfing coaching week training

Surfen in juni

Juni betekent de start van de zomer. Begin juni kun je nog genieten van de rust van het voorseizoen, terwijl je eind juni al terecht kan op de meeste van onze surfcamps! Het is altijd net iets rustiger en vooral ook voordeliger dan juli en augustus. Dus pak je voordeel en enjoy the summer!

Lees hieronder meer over de opties voor jouw volgende surftrip
 

Bekijk alle trips in juni

Portugal

Juni, de start van de zomer en je laatste kans om in de rust nog te genieten van al het moois dat dit prachtige land te bieden heeft! Je kunt kiezen uit drie fantastische locaties, ieder met zijn eigen karakter. In de Algarve kun je terecht in de SURFinn Algarve en in het Familycamp Algarve. Surfbase Lissabon biedt je de combi tussen strand en stad, terwijl Surfhouse Ericeira rustig gelegen is bovenin de heuvels van Ericeira. 

Verkeerd kiezen gaat volgens ons niet, dus check ze allemaal en laat het ons weten als we je verder kunnen adviseren!


Bekijk alle trips naar Portugal

Frankrijk

Juni betekent de start van Moliets. Het Familycamp, Surfcamp Moliets, Surfbusjes en Youthcamp Moliets gaan al weer van start. Uiteraard is het mogelijk om naar de SURFinn te reizen in Vieux Boucau en niet alleen dat, maar vanaf nu ook naar het nieuwe Surfbase Vieux Boucau!

We staan voor je klaar op onze Franse surfcamps!
 

Bekijk alle vakanties in Frankrijk

Spanje

Eind juni is het tijd om Surfcamp Zarautz te openen! De ideale plek om te genieten van de Baskische cultuur, de goede golven, het toffe stadje, de eindeloze reeks aan tapas-bars en de lange nachten. Summer is here!

Ook op Fuerteventura is het goed vertoeven in de zomer, dus bekijk zeker jouw opties om hiernaar toe te reizen. Het Surfhouse Corralejo is ook de hele zomer lang geopend.

Bekijk alle vakanties in Spanje

Marokko

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire (winter-)surf-bestemmingen. En dat is niet voor niets! In juni kun je nog net genieten van de laatste goede swells. We hebben twee fantastische locaties in Marokko, het Sea View Surf Camp en het Surf Resort in Taghazout!

Voor beide locaties vlieg je het beste naar Agadir en vanaf daar is het nog een klein uurtje met de transfer of huurauto. Uiteraard kun je alles samenstellen hoe je het zelf wilt, dus surflessen, -guiding of alleen rental? We passen de reis aan naar jouw wensen!Bekijk alle trips naar Marokko