Surfblend surfvakanties

Leren surfen: Intro

Leren surfen met Pepijn Tigges

Leren surfen doe je natuurlijk door zoveel mogelijk het water in te gaan en het 'vallen-en-opstaan' concept toe te passen. Maar... een goede theoretische basis met tips en tricks van ervaringsdeskundigen kan natuurlijk nooit kwaad. Daarom presenteren wij met plezier onze blog- en YouTube-serie 'Leren surfen'.

In deze reeks van 14 afleveringen neemt professioneel surfer Pepijn Tigges je mee down the rabbit hole in de surf wereld. Aan de hand van de toffe YouTube video's die wij samen met Pepijn presenteren zet jij de eerste stappen in het golfsurfen. Aan alle online-autodidacten onder ons, leef je uit!

IN DEZE VIDEO

Welkom bij de eerste in de reeks van de beginnerscursus golfsurfen. Pepijn Tigges zal zich in deze video kort voorstellen en je meenemen door de eerste stappen van het golfsurfen. Hij gaat je in deze reeks alles leren wat je nodig hebt om te beginnen met golfsurfen. Van hoe je op je board gaat liggen, hoe je opstaat, hoe je golven pakt, wat voor board je moet kiezen, maar ook de veiligheid voor jezelf en anderen, de etiquette, en allemaal kleine details die nodig zijn om te leren surfen.

Pepijn is een professioneel surfer en surfcoach. Hij surft al meer dan 10 jaar en heeft overal ter wereld gesurft. Daarnaast heeft hij veel wedstrijden gesurft, zowel internationaal als in Nederland. Vanuit de SURFinn van Surfblend zal hij jou les geven. In onderstaande video zal hij je alles vertellen over wat je nodig hebt om te beginnen met golfsurfen. Topics zoals 'hoe peddel je, hoe doe je een pop-up, hoe doe je een take-off, wat is een surfboard en welk surfboard moet je dan kiezen om te leren surfen' komen aanbod in de volgende 13 lessen.

LEREN SURFEN @ SURFBLEND

Op onze Surfblend bestemmingen werken we met beginner en intermediate lessen. Zo krijg je altijd les op jouw niveau. Kies uit 3, 5 of zelfs meer lessen en pas je theoretische kennis toe in de praktijk. Let's get surfy!

Het intermediate niveau wordt niet behandelt in deze lessenreeks. Je kan hier meer over lezen in onze blog met intermediate surf tips. Deze cursus is echt voor beginnende surfers die misschien 1, 2 of 3 lessen hebben gehad. Hier leer je de volledige basis. Daarnaast heeft Pepijn ook nog coaching weken en een online cursus voor intermediate en advanced surfers om de volgende stap te nemen in het surfen.

Veel plezier!

Lees de volledige 'leren surfen' serie

Wil je graag de andere blogs lezen in de serie over leren surfen met Pepijn Tigges? Hieronder vind je een overzicht van alle blogs.

Laat je inspireren!