Surfblend surfvakanties

Surfkamp 15 jaar

Surfkampen voor jongeren van 15 jaar zijn dé zomertip!

De afgelopen jaren zijn surfkampen in Frankrijk voor jongeren tussen de 15 en 18 jaar enorm in populariteit gegroeid. Logisch, want wat is nou leuker dan samen met je vriendengroep een actieve surfvakantie in het Frankrijk te beleven? 

Surfkampen in Frankrijk voor jongeren van 15 jaar

Ga tijdens de zomervakantie samen met je leeftijdgenoten een hele week leren surfen in Zuid-Frankrijk! Vind hieronder een mooi overzicht van de surfkampen voor jongeren van 15 jaar en ouder en kies jouw zomertrip!

Meteen naar het Surfblend aanbod surfkampen voor 15 jarigen in Frankrijk? Check dan rechtstreeks de link hieronder.

Samen met je best friends op surfvakantie? Hieronder vind je een mooi overzicht van de mogelijkheden bij Surfblend voor een surftrip naar het zonnige Frankrijk. Kies uit de youthcamps in Moliets en Vieux Boucau. Beide een superleuke surfvakantie voor de jeugd, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

surfkamp 15 jaar

Surfkamp Moliets 15 tot 18 jaar

Het Youthcamp Moliets is een van onze meest populaire surfbestemmingen en niet zonder reden. Met gezellige accommodaties op de duin van de prachtige 5 (!) sterrencamping word je iedere dag wakker met het geluid van de golven. 

We bieden hier overigens een basis pakket aan zodat surflessen, al het eten en leuke activiteiten zoals een paintbal en adventure park inclusief zijn. Zo hoef je nergens meer aan te denken, maar hebben we ook opties zoals het waterpark Base de Pop! Stilzitten hoeft dus niet tijdens jouw surfkamp, maar mag natuurlijk wel :). Wil je met de Surfblend bus vanuit Nederland of België meereizen tot voor de deur van het surfkamp in Frankrijk? No problem! Samen met je buddies stap je op in een stad vlak bij jou, en ons team zorgt dat je zorgeloos op je bestemming aan komt.

Meer informatie over dit surfkamp in Frankrijk voor 15 +? Klik hieronder!

surfkamp 15 jaar

Surfkamp Messanges 12 tot 16 jaar

Vanaf 2024 organiseren wij ons eerste Juniorcamp in Messanges. Na het succes van onze Surfhouse en Surf hostel in dit surfers dorpje, openen we hier nu ook eindelijk een surfcamp voor jongeren tussen de 12-16 jaar!

Het Juniorcamp Messanges is all about fun, goede golven en mooie herinneringen creëeren. Slaap samen met je vrienden in gezellige tenten vlak achter de duin bij Kijkduin. Wil je graag alleen op surfkamp? Geen enkel probleem, want een surfkamp voor jongeren van 15 jaar en ouder is de manier om surf buddies voor het leven te vinden!

Ben jij 12, 13, 14, 15, of 16 jaar en lijkt dit junior surfkamp in Frankrijk je wat? Klik op de knop hieronder voor nog veel meer informatie.. Come surf with us!

surfkamp 15 jaar

Surfniveau

Een youth surfcamp is voor ieder niveau!

Of je nog nooit op een surfplank hebt gestaan, al een surflesje hier en daar hebt gehad, of al vaker met ons op de junior surfcamps bent geweest, de 15+ surfcamps zijn geschikt voor ieder surf niveau! Op beide surfkampen in Frankrijk krijgen beginners, intermediates en gevorderden surflessen in groepjes van eigen niveau. In het surf programma bespreken wij de theorie, zoals de surf etiquette, hoe golven ontstaan en hoe je ze kunt lezen, en delen we al onze kennis over surfboards en wetsuits. Vraag ons maar raak! Daarnaast gaan wij natuurlijk zoveel mogelijk samen het water in om goede golven te scoren.

Surfen leer je door het te doen. En wat is r nu leuker dan het samen met je vriendengroep doen in de zomervakantie? Kom mee met onze surfkampen 15+ in Frankrijk, en strijdt om de beste golven :)

Ben jij opzoek naar een intensieve week vol surfen? Ontdek dan ook onze Grommet Coaching Weeks, het surfkamp voor jongeren tussen de 14, 15 en 16 jaar met meer surf ervaring! Ben jij ouder maar wil je wel op surfkamp? Ontdek dan de leukste 18+ surfkampen.

 

surfkamp 15 jaar

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!