Surfblend surfvakanties

LASTMINUTE SURFTRIPS

Last minute surftrips zijn HOT!

Ga voor een lang weekend naar Frankrijk, op surfkamp in Spanje of Nederland, een weekje Portugal of misschien toch een een paar weken op surfvakantie naar de Canarische Eilanden of Marokko. The sky is no limit, dus zoek de meest geschikte vluchten en ga met ons mee met een last minute surfvakanties!

Voordelen van last minute surfvakanties

lastminute surftrip

Voordelen van last minute surfvakanties

  • Flexibele aankomst, kies zelf wanneer je aankomt en vertrekt

  • Zoek de beste vluchten

  • Veel zonuren = veel surf uren

  • Aangename temperaturen

  • Uitstekende surf condities

  • Voor koppels, families, solo en vrienden, jong tot oud!

  • ... de beste prijzen!

Klik hieronder voor een snel overzicht van alle last minute surfvakanties in OF lees verder om meer informatie te vinden per deal.

Lastminute surfen in Frankrijk

lastminute surftrip

Lastminute surfen in Frankrijk

La Douce France! Een heerlijke bestemming om een weekje er tussenuit te gaan en te genieten van de zon, de klassieke cuisine en uitstekende surf. Op rijafstand van thuis, dus houd het weer in de gaten en spring de auto in voor een last minute surftrip naar Frankrijk.

Rond onze Franse bestemmingen zijn er altijd genoeg surfspots om uit te kiezen. Geen zin om te rijden? Reis in het hoogseizoen mee met de Surfblend bus en wordt wakker op bestemming. Ga op een avontuurlijk roadtrip of houd de vliegtickets naar Bordeaux en Biarritz in de gaten... vind je een goedkope last minute deal? Boek zonder problemen tot een dag voor aankomst.

lastminute surfen in Spanje

lastminute surftrip

lastminute surfen in Spanje

Tapas, fiësta, siesta en surf tijdens een surfvakantie in Spanje is iets wat je ervaren moet hebben. Welk seizoen het ook is, we hebben de tofste last minute surftrips in Spanje! Buiten het hoogseizoen is Fuerteventura dé bestemming. Wil je deze zomer nog mee op surfcamp? Dan ben je welkom in het Surfcamp en Familycamp in Zarautz. 

Lastminute surfen in Portugal

lastminute surftrip

Lastminute surfen in Portugal

Met een prachtige kustlijn aan de Atlantische Oceaan is ook Portugal een echte droombestemming voor de gemotiveerde surfer. Met een ontelbaar aantal baaitjes is er voor ieder niveau een goede golf te vinden op een adembenemende plek. Ontdek de tofste Softdog surfgear en check alvast de surf forecast van onze locaties op Magic Seaweed. Ga voor flexibiliteit, comfort en klimaat met Surfblend mee op last minute surftrip naar Portugal en geniet in onze fijne surfhouses.

Lastminute surfen in Nederland

lastminute surftrip

Lastminute surfen in Nederland

Een last minute surfvakantie in Nederland is het ideale alternatief voor een buitenlandse vakantie! Met ons junior surfkamp gelegen óp het strand van Kijkduin is dit dé place-to-be voor alle jongeren die tijdens het hoogseizoen last minute en lekker dichtbij op surfvakantie wil. Surfen in Nederland is met een enorme opkomst bezig. Wij wisten het al lang, maar je kunt prima surfen aan de Nederlandse kust. Het is heel goed mogelijk om hier te leren golfsurfen en ook voor een gevorderde surfer is surfen in de Nederlandse Noordzee echt een dikke aanrader.

Wil je eerst een surflesje uitproberen of leren golfsurfen buiten het hoogseizoen om? Kom dan langs bij onze eigen Surfblend Surfschool, op het surfstrand in Kijkduin! Ook organiseren wij hier de dagkampen, super fun!

Lastminute surfen in Marokko

lastminute surftrip

Lastminute surfen in Marokko

Vanaf het noorden tot het zuiden van Marokko vindt je een overvloed aan de meest kwalitatieve pointbreaks, maar het is vooral rondom Taghazout dat je de wereldberoemde spots zoals Anchor point terug vindt. Het jaarrond vind je hier goede surf, maar het is vooral het voorjaar en het najaar waar je als surfer echt wordt verwend met consistente swells op world class breaks. Het land wordt beschreven als een van de meest stabiele landen in Afrika, dus qua veiligheid hoef je ook zeker geen zorgen te maken. Vooral in en rondom Taghazout is het zeer toeristisch en daardoor erg veilig. 

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!