Surfblend surfvakanties

Jeugdkamp surfen

Wil je graag leren surfen op jeugdkamp?

Op een jeugdkamp van Surfblend draait alles om plezier, leren surfen en avontuur. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leren de jongeren de ins en outs van het surfen. Van het uitpeddelen in de zee tot het pakken van die eerste golf, tijdens de lessen wordt je stap voor stap begeleidt. Naast de surflessen is er volop ruimte voor andere leuke activiteiten, van beachvolleybal tot strandspellen en ontspannende momenten op het strand.

Leren surfen op jeugdkamp?

Waarom leren surfen op een jeugdkamp?

Heb je altijd al willen leren surfen? Dan is een jeugdkamp het ideale moment. Op een jeugdkamp in Frankrijk, Spanje of Nederland krijg je professionele begeleiding van ervaren instructeurs. Ze helpen je niet alleen om de basis van het surfen te leren, maar geven ook waardevolle tips om je techniek te verbeteren naarmate je vordert. Daarnaast leer je ook andere jongeren kennen die van surfen houden. Je bouwt nieuwe vriendschappen op die misschien wel een leven lang meegaan!

Kan je niet wachten om op jeugdkamp te vertrekken? Lees snel verder en ontdek welke locatie het best bij je past!

JEUGDKAMP SURFEN

Een Surfblend jeugdkamp is meer dan alleen surfen

Het jeugdkamp draait om surfen, maar dat is slechts het begin. Elke dag zit boordevol met diverse activiteiten, waardoor verveling simpelweg geen optie is! We doen een volleybal toernooi, strandspelen zoals kubben of zandsculpturen maken, karaokeavond en nog veel meer. We gaan ook op uitstap naar een stadje in de buurt waar je kan shoppen, een ijsje kan eten of gewoon ontspannen door de straatjes kan wandelen. En dat is nog maar het begin! Elke dag brengt nieuwe verrassingen en mogelijkheden om samen plezier te beleven.

Daarnaast is er ook voldoende tijd om te genieten van de zon op je gezicht en te chillen op het camp of op het strand. Het terrein van het jeugdkamp is uitgerust met chill-out spots, pingpongtafel, longboards, ... Kortom, alles is aanwezig om samen met je vrienden de hele dag door plezier te maken.

JEUGDKAMP SURFEN

Jeugdkampen per leeftijd

JEUGDKAMP SURFEN

Jeugdkampen per leeftijd

Onze jeugdkampen zijn opgedeeld in twee leeftijdscategorieën.

Onze Juniorcamps zijn speciaal ontworpen voor de leeftijdsgroep van 12 tot 16 jaar. Hier kunnen jongeren samenkomen en genieten van een geweldige tijd vol avontuurlijke activiteiten.

Voor de oudere leeftijdsgroep, van 15 tot 18 jaar, is ons Youthcamp een geweldige keuze. Dit kamp biedt een meer zelfstandige ervaring, waarbij jongeren de kans krijgen om zelf hun tijd te vullen of mee te doen aan onze toffe activiteiten.

Wil je meer lezen over het verschil tussen Junior en Youth? Dat kan op onze blogpagina waarin we het verschil tussen deze camps uitleggen.

jeugdkampen per locatie

SURFEN IN NEDERLAND

In de buurt van Den Haag in Nederland bevindt zich het Juniorcamp Kijkduin. Vanuit dit jeugdkamp gaan we naar onze Surfschool op het strand van Kijkduin. Daar worden niet alleen de surflessen georganiseerd, maar ook verschillende beach games. Een hoogtepunt van het programma is een bezoek aan het levendige Scheveningen. We trekken er per fiets naartoe, waar je dan vrij kunt rondwandelen en van de stad kunt genieten.

Een jeugdkamp in Nederland is ideaal als je de voorkeur geeft aan een locatie dichter bij huis. Het biedt een geweldige ervaring voor degenen die niet zo ver willen reizen en liever niet 's nachts in de bus willen doorbrengen naar verder gelegen bestemmingen zoals Frankrijk of Spanje.

JEUGDKAMP SURFEN

SURFEN IN FRANKRIJK

Frankrijk is de bakermat van Surfblend, waar het allemaal begon. Tegenwoordig hebben we meerdere locaties in dit prachtige land, geschikt voor zowel junioren als youth. De westkust van Frankrijk staat bekend als een waar paradijs voor surfers, bezaaid met een overvloed aan fantastische surfplekken die mogelijkheden bieden voor zowel beginners als ervaren surfers. Onze vleugels strekken zich uit naar bestemmingen zoals het levendige Moliets en het toffe Messanges.

In Moliets bevindt het jeugdkamp zich vlak bij het strand. Het hart van ons supergezellige surfcamp wordt gevormd door onze campbar. Dit is dé plek waar de week tot leven komt en waar veel van onze leuke activiteiten van start zullen gaan. Bovendien is er volop ruimte om heerlijk te ontspannen; neem plaats in een hangmat, geniet van de relaxte sfeer in onze Bali-hut of daag je vrienden uit voor een potje pingpong. Hier draait alles om gezelligheid en ontspanning!

Verscholen in de bossen van Messanges, bevindt zich het Juniorcamp Messanges. Hier geniet je de hele zomer door van zon, zee en surf in het gezelschap van like-minded jongeren uit Nederland en België! Het surfkamp strekt zich uit over een groot terrein en biedt een bartent, een volledig uitgeruste keuken, ruime safaritenten, gezellige chill-out plekken, een surftent en voldoende ruimte voor allerlei sportieve activiteiten en spelletjes!

JEUGDKAMP SURFEN

SURFEN IN SPANJE

Langs de kust van Spanje vind je plekken waar surfers helemaal in hun element zijn. Elk dorpje ademt die relaxte surfsfeer en er zijn talloze shops die de surfvibe uitstralen. Op een surfkamp daar geniet je van de Spaanse zon, smul je van de heerlijke tapas en pak je te gekke golven. De Spanjaarden zijn echt pro’s in feesten én chillen, wat zorgt voor de ultieme vibe tijdens je vakantie!

Het Youthcamp Loredo is echt een steenworp verwijderd van het strand in de baai van Somo - Loredo, met een prachtig uitzicht op de stad Santander. Dit jeugdkamp straalt gezelligheid uit en draait om de camp bar, het kloppende hart van alles. Hier gebeurt het allemaal: gezellige avonden, het begin van alle activiteiten en natuurlijk dé chillplek tussen het golfsurfen door. Een geweldige setting voor een te gekke week bomvol surfen en actie in Noord-Spanje!

JEUGDKAMP SURFEN

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!