Surfblend surfvakanties

Surfkamp 16 jaar

Surfkampen voor jongeren 16+ is dé ultieme zomervakantie!

De afgelopen jaren zijn surfkampen voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar enorm in populariteit gegroeid. Logisch, want wat is nou leuker dan samen met je vrienden en vriendinnen een actieve surfvakantie beleven? 

POPULAIRE BESTEMMINGEN VOOR SURFKAMP 16 +

Ga tijdens de zomervakantie samen met je leeftijdgenoten een week leren surfen in Frankrijk! Vind hieronder een mooi overzicht van de surfkampen voor jongeren van 16 jaar en ouder en kies jouw favoriet!

Meteen naar het Surfblend aanbod surfkampen voor 16 jarigen? Check dan rechtstreeks de link hieronder

Samen met je best friends op surfvakantie? Hieronder vind je een mooi overzicht van de mogelijkheden bij Surfblend voor een surftrip naar het zonnige Zuid-Frankrijk. Kies uit de youthcamps in Moliets en Vieux Boucau. Beide een superleuke surfvakantie voor de 16 plus, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

surfkamp 16 jaar

Surfkamp Moliets 15 tot 18 jaar

Het Youthcamp Moliets is de meest populairste locatie. Met gezellige accommodaties op de duin van de prachtige 5 (!) sterrencamping word je iedere dag wakker met het geluid van de golven. 

We bieden hier een halfpension aan waarin surflessen, al het eten en leuke activiteiten zoals een paintbal en adventure park inbegrepen zijn. Zo hoef je nergens meer aan te denken, maar hebben we ook extra opties zoals het waterpark Base de Pop! Stilzitten hoeft dus niet tijdens jouw surfkamp, maar er is ook genoeg plek om te chillen en je eigen ding te doen. Wil je meereizen vanaf Nederland of België met de Surfblend bus?  No problem! Samen met je buddies stap je op in een stad vlak bij jou, en ons team zorgt dat je zorgeloos op je bestemming aan komt, zonder geregel.

Meer informatie over dit surfkamp in Frankrijk voor 16 +? Klik hieronder!

surfkamp 16 jaar

Surfkamp Messanges 12 tot 16 jaar

Vanaf 2024 organiseren wij het Juniorcamp Messanges. Na het succes van onze Surfhouse en Surf hostel in dit surfers dorpje, openen we hier nu ook eindelijk een surfcamp voor jongeren tussen de 16-18 jaar!

Het Juniorcamp Messanges is all about fun, goede golven en mooie herinneringen creëeren. Slaap samen met je vrienden in gezellige tenten. Ook kun je maar al te goed alleen naar het surfkamp komen. Deze trip is dé maner om surf buddies voor het leven te ontmoeten!

Dus ben jij tussen de 12 en 16 jaar en wil jij op surfkamp in Frankrijk? Klik op de knop hieronder voor nog veel meer informatie.. Come surf with us!

surfkamp 16 jaar

Surfniveau

Een Youth Surfcamp 16 plus is voor ieder niveau!

Of je nou beginner bent, al een surflesje achter de rug hebt of een volwaardige week surfkamp hebt gehad, een surfkamp 16 + in Frankrijk is geschikt voor ieder niveau. Je krijgt een goed gevuld surfles programma. Hierin nemen we de tijd om het ontstaan van golven te bespreken, onze kennis te delen over alle surfboards en wetsuits, maar vooral zo veel mogelijk samen het water in gaan! 

Surfen leer je door het te doen. En wat is nu leuker dan het samen met je vrienden en vriendinnen te leren :)

Ben jij opzoek naar een intensief youth surfkamp? Ontdek dan ook onze Grommet Coaching Weeks, het surfkamp voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar met meer surf ervaring! Ben jij ouder maar wil je wel op surfkamp? Ontdek dan de leukste 18+ surfkampen. Of ontdek onze junior surfcamps voor shredders van 12, 13, 14, 15 en16 jaar.

 

surfkamp 16 jaar

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!