youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren
youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren
youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren
youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren
youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren
youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren
youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren youth surfcamp Moliets golfsurfvakantie Frankrijk jongeren

Youthcamp Moliets

Frankrijk

Youth (15-18)

juli - augustus

Super fun surfcamp voor jongeren in de duinen van Frankrijk!

Ben jij tussen 15 en 18 jaar en wil je wakker worden met het geluid van de zee en met je voeten in het zand staan? Op vakantie met je vrienden en vriendinnen is nog nooit zo leuk geweest! Het halfpension en de surflessen zijn inclusief en er worden enorm veel leuke activiteiten georganiseerd in het jongeren surfcamp Moliets. Uiteraard zorgen wij voor een strakke omkadering waar op vaste tijdstippen ruimte is om zelfstandig te genieten van je surfvakantie in Zuid Frankrijk.  Come surf with us!

Dit kamp is enkel beschikbaar in de week van 01.07.23  Bekijk zeker het gelijkaardige Youthcamp Vieux Boucau in Frankrijk.

Aanbod 2023 nu online! Boek tot 1 november voor de prijzen van 2022...

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee Eten

Halfpension inclusief - Vers ontbijt en gezond diner

Surfblend surfvakantie en surfkampen glamping Surfcamp

Prachtig surfcamp op luxe 4 sterren camping ****

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surf Frankrijk

Surflessen inclusief met mogelijkheid voor upgrade

Surfblend surfvakantie en surfkampen service Team

Goede balans tussen begeleiding en vrijheid door Nederlandstalig team

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Fun

Paintballen, klimmen en nog veel meer!

Surfblend surfvakantie en surfkampen surf & yoga Aquapark

Toffe uitstap naar waterpark is online bij te boeken

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Youthcamp Moliets

Het surfcamp voor jongeren in Frankrijk ligt op het zand van de duin op een steenworp afstand van de zee van Moliets, dichter bij de zee slapen gaat niet! Het super gezellige surfcamp is opgebouwd rondom onze gezellige campbar. Dit is de ontmoetingsplek voor de week en de plek waar veel van onze leuke activiteiten zullen starten. Uiteraard is er veel plek om lekker te chillen in een hangmat, te relaxed op onze Bali-hut of een potje pingpong te spelen tegen je vrienden.

Speciaal voor de jongeren bouwen we het Surfcamp Moliets om tot het Youthcamp Moliets in de week van 2 juli. Het surfcamp in Frankrijk is dan exclusief voor jongeren (15-18 jaar).

Reis je alleen? Geen enkel probleem! We ontvangen elke week veel deelnemers die alleen komen en we zorgen er steeds voor dat er een leuke groep ontstaat.


Uiteraard staat het Nederlandstalige Surfblend team dag in, dag uit voor je klaar en organiseren zij enorm veel leuke activiteiten! Alle Surfblenders op het surfcamp hebben ervaring of affiniteit met het organiseren van activiteiten en het begeleiden van jongeren, je kan dus met al je vragen bij hen terecht.

Het Youthcamp is ingericht voor een leeftijdsgroep (15-18) die al beter kan omgaan met eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. Het Surfblend team zorgt voor een strakke begeleiding maar op zeer regelmatige tijdstippen krijg je de kans om zelf de omgeving te ontdekken. We verwachten uiteraard dat iedereen zich aan de regels houdt, maar reken op een minder intensieve begeleiding dan op het Juniorcamp Moliets. Alle deelnemers van het surfkamp in Frankrijk worden verwacht op het afgesproken uur in hun bed te liggen.

Meer lezen over het verschil tussen Juniors en Youth? Kijk dan op ons blog!

Surf camping jongeren Frankrijk

Youthcamp Moliets

Op de surf camping voor jongeren zijn er vier accommodatie mogelijkheden, ten eerste onze nieuwe gezellige Comfort Tents die je samen met je beste vriend of vriendin kunt delen. De tent is uitgerust met een twee keer een eenpersoons-bed en genoeg ruimte om al je spullen op te bergen.

In het geval van een Comfort Tent is het mogelijk om online en op locatie een bedpakket bij te boeken, dit pakket bevat lakens, een deken en een kussen. Wil je een comfort tent voor jezelf boeken? Dan kan je dit aangeven tijdens het boeken tegen een meerprijs.


Deze tipi's vallen direct op door de coole 'boutique-style' inrichting. De tipi biedt plaats aan drie personen en staat op een houten deck; je waant je zelf in een hotelkamer als je wakker wordt op het strand van Moliets... living the dream!

In de tipi staan twee bedden met aangename matrassen, het derde bedje is een luchtmatras. Je hebt ook de mogelijk om een bedpakket (kussen, deken, hoeslaken en dekbedovertrek) te huren voor de week. Als je dit niet wilt, dien je zelf een laken, slaapzak of deken en een kussen mee te nemen.


Deze super gezellige houten accommodatie is onze Sheddie Deluxe. In de Sheddie Deluxe kan je kiezen voor aparte bedden of een groot tweepersoonsbed! Daarnaast is er behoorlijk wat bergruimte, kun je gemakkelijk naast elkaar je koffer uitpakken en omkleden en heb je een heerlijke plek om even bij te komen na een lange surfsessie. De Sheddie Deluxe is geschikt voor maximaal 2 personen.

In de sheddie liggen matrassen. Ook hier kan je een bedpakket (kussen, deken, hoeslaken en dekbedovertrek) huren voor je surfvakantie in Zuid Frankrijk. Als je dit niet wilt, dien je zelf een laken, slaapzak of deken en een kussen mee te nemen.

Wil je een Sheddie Deluxe voor jezelf boeken? Dan kan je dit aangeven tijdens het boeken tegen een meerprijs.


De tenten op het surfcamp Moliets zijn perfect geschikt voor vier personen. Kom je met een grotere groep, geen probleem! Geef het even door bij het inchecken op het surfcamp en het team legt jullie bij elkaar. De tent is opgebouwd uit twee slaapcompartimenten voor telkens twee personen en uit een ruim middenstuk waar je alle bagage kwijt kan.

De tenten zijn niet voorzien van een matras, dus je moet zelf zorgen voor een luchtbed, slaapzak en kussen. Ook hier kan je een bedpakket (kussen, deken, hoeslaken en dekbedovertrek) huren voor je surfvakantie in Zuid Frankrijk. 

Let op: je boekt bij deze tenten een plekje in een cabine. Wil je graag de cabine voor jezelf, dan kan je dit aangeven bij je boeking door ‘cabine bezet met 1p’ aan te klikken.


This is where the magic happens! Speciaal voor het surfcamp voor jongeren hebben we een surfprogramma opgezet waar je gedurende de week de fijne kneepjes van het vak bijleert. Standaard inbegrepen zijn 3 lessen van 1,5 uur. Daarnaast een uitgebreide theorie-cursus waarin we je veel kennis bijbrengen over de oorsprong van het surfen in Frankrijk, veiligheid en verschillende boards en wetsuits. Naast de surflessen kun je gebruik maken van de surfgear om te gaan surfen en aan je skills te werken. Onze crew bepaalt op welke uren dit veilig en verantwoord kan gebeuren. 

Heb jij echt zin om het meeste uit deze week te halen? Boek dan de upgrade en je krijgt nog eens 2 surflessen van 1,5u extra tijdens je golfsurfvakantie in Zuid Frankrijk!


Standaard is het surfprogramma dit is al redelijke intensief. Wil jij graag nog meer in het water wilt liggen om zo nog sneller progressie te maken, dan is de upgrade iets voor jou! Voor € 49 upgrade jij het surfprogramma met 3 uur extra surfles. Tijdens deze uren focussen we op next level techniek en maken we eventueel al de eerste stapjes richting een shortboard! Zo leer jij binnen no time surfen in Frankrijk. 

Gebruik van surfboard en wetsuit is inclusief met onder andere surfgear van Softdogsurf.


Surfblend surfvakantie en surfkampen eten

Eten Youthcamp Moliets

Bij Surfblend hebben we een speciaal surfcamp menu opgesteld wat elke dag vers wordt bereid door ons eigen keukenpersoneel met op vrijdag onze top Burgernight. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en ervoor zorgen dat jij iedere dag kan genieten van een heerlijk ontbijt en diner. Uiteraard is ons menu niet enkel gericht op de vleeseter, maar hebben we ook voor de vegi’s en vegans een uitstekend menu! Voor iedereen een heerlijke maaltijd dus. 

Voor lunch bieden we op het Youthcamp Moliets graag de vrijheid om zelf de lokale eettentjes te ontdekken. Voor kleine bedragen krijg je enorm lekker eten. Denk aan gezonde broodjes of panini’s, verse wraps, kip met frietjes of een pizzaatje. Keuze zat! Uiteraard kan je ook altijd aan onze campbar terecht voor een panini of iets anders lekkers.

Uiteraard wordt er iedere ochtend een vers en smakelijk ontbijt geserveerd. Yummie!


Surfcamp voor jongeren

Zin om je helemaal uit te leven op een sicke Wipe-Out baan? Ga dan met ons mee naar Base de Pop en kijk zelf wie het langste op de kussens kan blijven staan! Na het te gekke waterpark gaan we richting Seignosse. Hier krijg je uitgebreid de tijd om het dorpje te ontdekken, lekker te shoppen of te skaten in het coole skatepark. De perfecte afsluiter van een super fijne dag dus. Deze uitstap is bijzonder populair bij al onze jonge surfers, dus je mag hem zeker niet missen!

Deze uitstap is optioneel bij te boeken. Dit kan online tijdens het boeken of op het surfcamp.


Inclusief in het basispakket: adventure en excitement! Tussen het surfen door trekken we er op uit en gaan we samen naar een adventure park waar je kan kiezen tussen paintball of een klimparcours. Enorm veel fun, waar het paintball spel de strijdlust naar boven haalt en het klimmen je over 20 verschillende parcours brengt. Als kers op de taart is er dan nog eens de zip-line aan het einde van het klimparcours. Sick!


Op het Youthcamp Moliets krijg je op vaste tijden de vrijheid om zelf lekker te chillen of de gezellige boulevard te ontdekken. Voor alle andere momenten voorzien wij toffe activiteiten zoals beach volleybal toernooi, pingpong toernooi, battle of the sexes, movie- of quiznight. Op het surfcamp voor jongeren hoef je nooit stil te zitten.

Zin om een keer met een skateboard of longboard aan de slag te gaan? We hebben boards beschikbaar op vaste tijden en ons team kan je vast en zeker helpen met tips and tricks.


Golfurfvakantie Zuid Frankrijk

Kom jij graag op de prachtige stranden aan de zuidwestelijke kust van Frankrijk? Dan is Moliets zeker iets voor jou! Het strand is enorm uitgerekt en kent vele zandbanken waardoor je golven zijn voor iedereen. De prachtige rivier doorkruist het strand en zorgt voor mooi beeld waar zoet- en zoutwater elkaar ontmoeten.

Moliets is echt een typisch surfdorpje waar je vele leuke restaurants, gezellige bars en veel toffe surfshops vindt. Je kunt er dus rustig iets eten of drinken en heerlijk shoppen. Op de lokale markt vindt je twee keer in de week allerlei leuke souvenirs en andere spulletjes. Echt een topbestemming voor een surfvakantie voor jongeren dus!


Sterren kijken

Omdat het de jongeren camping vlak aan het strand van Moliets ligt, is er heel erg weinig lichtvervuiling. Dit heeft als resultaat dat je bijna nergens een mooiere heldere sterrenhemel kunt vinden! Super romantisch :)

Courant d’Huchet
Op het strand van Moliets mond de rivier ‘d’Huchet’ uit. Wanneer je de rivier stroomopwaarts volgt begeef je jezelf in een prachtig stukje natuur van Moliets. Je begint in de duinen, maar naarmate je verder volgt kom je uit in het bos. Dit prachtige landschap, gevormd door de rivier, is zeker de moeite om te bezichtigen tijdens je golfsurfvakantie in Zuid Frankrijk.

Sunset sessions / Chillings
Moliets-plage staat bekend voor zijn prachtige zonsondergang. Wil je nog snel wat surfen of chillen op het strand? Dan raden de locals jou aan om dit te doen net voordat de zon onder gaat.


Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus

vervoer Youthcamp Moliets

Elke vrijdag vertrekken onze bussen vanuit Nederland en België richting het Youthcamp Moliets. We vertrekken in de late middag of de vroege avond, zodat je kan slapen op de bus en wakker wordt wanneer je dichtbij de bestemming bent. De bussen zijn modern en comfortabel en we werken uitsluitend met gerenommeerde partners. Iedereen kan één koffer meenemen en één stuk handbagage. Kussens en/of slaapzakken mogen eventueel apart. Surfboard meenemen op de bus kost je slechts € 25. Na een fijne week vol surf en fun, vertrekt de bus zaterdag in de avond weer richting België en Nederland. Je komt dan op zondag weer thuis aan van je golfsurfvakantie in Zuid Frankrijk.

De opstapplaatsen voor deze zomer zijn:

Nederland
- Amsterdam
- Utrecht 
- Rotterdam 
- Breda

België 
- Antwerpen 
- Gent 
- Leuven

youthcamp surfvakantie Frankrijk voor jongeren 15-18

Het is uiteraard perfect mogelijk om met de auto naar het surfcamp voor jongeren te komen. Het adres van de camping in Moliets is:   

2655 Avenue de l'Océan,
40660 Moliets-et-Maa,
Frankrijk

Parkeren kan vlakbij het Youthcamp Moliets. Het nummer van de campmanager staat in de vertrekinfo, neem dus zeker even contact op met hem/haar om te checken waar je het beste parkeert. Het is mogelijk om dichtbij het camp te parkeren om de spullen uit te laden, na het uitladen moet je de auto dan wel weer verplaatsen. 

Wil je wat kosten besparen en je CO2-uitstoot verminderen? Probeer dan je rit te combineren via websites als blablacar.com

youthcamp surfvakantie Frankrijk voor jongeren 15-18

Steeds meer gasten kiezen voor een golfsurfvakantie in Zuid Frankrijk met het vliegtuig, niet voor niets want de vluchten worden steeds goedkoper en frequenter. Voor Moliets kan je het beste kiezen voor de volgende opties:

 Amsterdam – Bordeaux (Easyjet of KLM)
-Transfers vanaf het vliegtuig zijn zelf te boeken, hiervoor verwijzen we je graag door naar onze vaste partner westcoasttransfers.com.

Brussel Charleroi – Biarritz (Ryanair)
-Ook voor een transfer vanuit Biarritz verwijzen we je graag door naar volgende partner westcoasttransfers.com

Vergelijk vliegtickets op Skyscanner, check voor de beste opties van airport naar surfcamp rome2rio.com

youthcamp surfvakantie Frankrijk voor jongeren 15-18

Dit zeggen anderen

Dit kamp zit vol voor 2022. Bekijk zeker het gelijkaardige Youthcamp Vieux Boucau in Frankrijk! (Nog maar beperkt aantal plekjes)

Het surfcamp start altijd op zaterdag en duurt een week. Reis je met de bus mee? Houd er dan rekening mee dat de bus op vrijdagmiddag of -avond zal vertrekken en op zondagochtend weer zal terugkeren. 

In Moliets wordt maar 1 week in de zomer het Youthcamp georganiseerd. Wil je een andere week mee op golfsurfvakantie in Zuid Frankrijk als Youth? Check dan Youthcamp Vieux Boucau

Inbegrepen in het basispakket

  • 7 overnachtingen in Comfort Tent, Sheddie DLX, Tent of Tipi
  • Iedere dag vers ontbijt en gezond diner
  • Surfprogramma standaard inclusief
  • Paintbal of Adventure park uitstap
  • Gebruik van zwembad, beachvolley en skateramp
  • Ervaren en gemotiveerde Surfblend team
  • Gebruik van skate- en longboards

Prijzen per persoon 01 juli
Tent 549
Sheddie Deluxe 569
Comfort Tent 599
Tipi Deluxe 599

Surf upgrade | Boek 3 uur extra surfplezier boven op het surfprogramma | € 49

Busreis | Retour per bus vanuit NL en BE | € 145

Waterpark | Ga mee op uitstap naar Base de Pop | € 39

Locker huren | Huur een kluisje met usb charger voor de hele week | € 15

Sun Protection Pack | Surfhat, zonnebril en zinc | € 39

Waterbottle | Aluminium drinkfles, onbeperkt met gefilterd water vullen | € 15

Surfboard mee op de bus | Neem je eigen surfboard mee op de bus | € 25

Bedpakket | Deken, kussen en frisse lakens | € 29

Flex Pack | Maak je reis flexibel tot 6 weken voor vertrek | € 39

Reisverzekering | Verzeker jezelf tegen ongemakken via VAB, prijs is € 3 per dag met minimum van € 25

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB, prijs is 5,5% van de reissom met minium van € 35


Alleen in een tent? | Reserveer een Tent cabine voor jezelf | € 105

Alleen in een Comfort Tent? | Reserveer een Sheddie voor jezelf | € 195

Alleen in een Sheddie Deluxe? | Reserveer een Sheddie DLX voor jezelf | € 175

Extra week | Boek een extra week golfsurfvakantie in Zuid-Frankrijk met een korting van € 50 op de totale reissom


Vrijblijvende aanvraag