Surfblend surfvakanties

Surfkamp 14 jaar

Surfkampen voor jongeren van 14 jaar zijn hot!

Onze surfkampen voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar zijn super populair geworden in de laatste jaren. Niet gek, want wat is nou leuker dan samen met je vrienden en vriendinnen een actieve surfvakantie in de zomer te beleven?

Populaire bestemmingen voor surfkamp 14 jaar

Ga tijdens de zomervakantie samen met je leeftijdgenoten een week op surfkamp en leer de fijne kneepjes van het surfen in Frankrijk of gewoon in Nederland! Vind hieronder een mooi overzicht van de surfkampen voor jongeren van 14 jaar en ouder en kies jouw favoriet!

Meteen naar het Surfblend aanbod surfkampen voor 14 jarigen? Klik dan op de volgende knop!

Op surfvakantie samen met je beste vrienden? Ontdek alle mogelijkheden die Surfblend voor jou heeft. Ga op een surf trip naar het zonnige zuiden of blijf dichter bij huis en ga naar Nederland. Deze surfkampen voor 14 jarigen zijn de ideale zomervakanties voor iedereen die wilt en al kan surfen.

Surfkamp Frankrijk 12 tot 16 jaar

Het Juniorcamp Moliets is het nummer 1 surfcamp in Frankrijk voor jongeren die op surfvakantie willen. Op onze gezellige 4 sterrencamping verblijf jij samen met je best friends in fijne accomodaties. Gelegen op de duin, sta jij zo met je voeten in de zee. 

Op dit surfkamp bieden wij een all inclusive pakket aan zodat surflessen, al het eten en leuke activiteiten voor jou verzorgd zijn. Je vervelen gaat zeker niet gebeuren, maar er is genoeg plek om te chillen of je even terug te trekken. Wil je met de Surfblend bus vanuit Nederland of België meereizen tot voor de deur van het surfkamp in Frankrijk? No problem! Samen met je besties stap je op in een stad vlak bij jou en ons team zorgt dat je zorgeloos op je bestemming aan komt.

Meer informatie over dit surfkamp in Frankrijk voor 14 plus? Klik hieronder!

surfkamp 14 jaar

Surfkamp Nederland 12 tot 16 jaar

Liever in de buurt blijven? Beleef een week vol plezier, fun en activiteiten met het Juniorcamp Kijkduin. Slaap samen met je vrienden in gezellige tenten vlak achter de duin bij Kijkduin. Kom je alleen op surfkamp? Geen enkel probleem! Met een surfkamp voor jongeren van 14 jaar ontmoet je surf buddies voor het leven!

Ook in Nederland bieden we een all inclusieve pakket aan, met surflessen, eten en een supertof activiteiten programma. Krijg surflessen van de Surfblend surfschool, leer skaten, surfen en wakeboarden, ga op citytrip en doe mee met spannende beachgames. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en lijkt dit junior surfkamp in Nederland je wat? Klik op de knop hieronder voor nog veel meer informatie...

surfkamp 14 jaar

Surfniveau

Een junior surfcamp voor 14 jarigen is voor iedereen die wilt (leren) surfen!

Of je nou beginner bent, al een surflesje achter de rug hebt of al op surfcamp bent geweest, een surfkamp 14 + is geschikt voor ieder niveau. Zowel in Nederland als Frankrijk doe je mee met een surfprogramma. Zo leer je hoe golven ontstaan en delen we al onze kennis over alle surfboards en wetsuits, maar proberen we natuurlijik om zo veel mogelijk samen het water in gaan en het surfen in de praktijk te brengen! 

Surfen leer je door het te doen. En wat is nu leuker dan het samen met je vrienden en vriendinnen te leren :)

Ben jij opzoek naar een intensief junior surfcamp? Ontdek dan ook onze Grommet Coaching Weeks, het surfkamp voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar met meer surf ervaring! Ben jij 15 / 16 jaar of ouder maar wil je wel op surfkamp? Ontdek dan de leukste 16+ en 18+ surfkampen.

surfkamp 14 jaar

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!