Surfblend surfvakanties

Leren surfen

Ga samen met ons de uitdaging aan!

Golfsurfen is de laatste jaren enorm uitgegroeid tot een razend populaire sport, dat is niet zonder reden. Het is leuk, spannend en uitdagend. Je speelt met de oceaan en het geeft je een geweldig gevoel. Velen zijn je al voorgegaan. Zo spot je langs de gehele Europese kust surfers in het water. Lijkt dit je wat? Het mooiste is, iedereen kan het leren. Op onze bestemmingen zien we jong oud, kinderen, families, vrienden en koppeltjes. Werkelijk iedereen leert surfen!

Leren surfen in Nederland & België

surfen in het buitenland frankrijk

Leren surfen in Nederland & België

Wist je al dat je heel goed kunt leren surfen in eigen land? Waar zee is, zijn golven, dus ook in Nederland en België kan jij de eerste stapjes zetten. 

Het hele jaar door kun je beginnen met het leren golfsurfen in de Noordzee. Door de ligging komt het niet vaak voor dat er hele grote golven zijn, maar helemaal plat blijft het ook niet lang. 

Vooral buiten het winterseizoen om krijgen de Nederlandse en Belgische kust de swells wat zwakker binnen en wordt het golfsurfen daarom gemakkelijker. De golven zijn daardoor iets vergevingsgezinder. De Noordzee is daarom ideaal voor iedereen die hun eerste stappen willen maken in hun surf-ontwikkeling. Lees hier hoe jij kunt beginnen...

Leren golfsurfen in het buitenland

Leuke surfvakantie?

Het surfen is een hele ervaring op zichzelf. Maar een surfvakantie in het buitenland is gewoonweg een bucketlist ervaring die je niet mag missen! 

Ga op surfvakantie in het buitenland en leer golfsurfen op de beste surfspots langs de Europese kust. Reis mee naar Spanje, Frankrijk of Portugal en geniet van de beeldschone natuur, gezellige dorpjes, relaxte stranden, campings op de duinen en ontmoet surf buddies voor het leven. Daarnaast zijn er hier vaak meer golven te vinden en is de zee gemiddeld toch echt eens stukje warmer.

leren surfen

Surftrips voor iedereen!

We organiseren surf trips voor iedereen! Juniors, youth, 18+ adults, families, solo-reizigers en koppels. Een week op surfvakantie in het buitenland spendeer jij op de gezellige surfcamps in Frankrijk en Spanje, go glamping in de Franse natuur, of wees van alle gemakken voorzien in onze comfortable Surfbases en Surfhouses in Portugal en Frankrijk. Wil je meer weten? Ontdek dan al onze trips om te leren surfen in het buitenland!

Onder een blauwe hemel met de snoet in de zon en je tenen in het zand, waar pak jij je eerste golf?

leren surfen

Tips & Tricks

leren surfen

Tips & Tricks

Met een goede basis ben je er snel! Let daarom goed op tijdens de theorie en surflessen, zo heb jij de fijne kneepjes van het surfen snel onder de knie! De gecertificeerde surfcoaches op onze bestemmingen zorgen voor veel persoonlijke aandacht, begeleiding en de tips die je nodig hebt. Leer de juiste techniek en bespaar jezelf veel moeite en energie. Zo heb je het meeste plezier op jouw surfboard. 

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!