Surfblend surfvakanties

De 5 beste tips van 110% Surfing technique

De juiste tips & tricks maken je leven een stuk gemakkelijker :)

110% Surfing technique is een heel goed en leerzaam Youtube kanaal waar je zowel als beginnende surfer als ook meer ervaren surfer heel goede tips terugvindt.

Hier geven we jullie alvast onze 5 favoriete surf tips mee, die je zeker eens moet bekijken!

1. Surf Etiquette - indroppen en snaken

In de surfwereld zijn een van de belangrijkste regels van de surfer's code de 'Drop in' en 'snaking'. In het filmpje krijg je van beide gevallen telkens heel duidelijk voorbeelden te zien van wat een Drop in en snaking is. Heel handig om dit zeker eens te bekijken! Het kan heel wat conflicten vermijden met andere surfers, en daarmee heb je  veel leukere sessies. 

2. Energie besparende tips voor sterke rip currents

Hoe ga je om met de stroming? Rip currents kunnen heel vervelend zijn en zelfs gevaarlijk als je niet weet hoe deze werken.

Maar het kan ook jouw surfsessie zoveel leuker maken als je weet hoe je best omgaat met rip currents. Dit filmpje geeft je een schitterende uitleg over hoe hier best mee om te gaan.

3. Top tips over de juste golven te kiezen en surfen

Betere tips bestaan er niet! Bekijk het filmpje en je hebt meteen enkele super handige tips voor jouw volgende surfvakantie op zak! Zo pak jij misschien wel de meeste golven van iedereen! 😉

4. Verbeter je take-off positie

Dit filmpje is een goede hulp voor jou positie te bepalen in het water. Het geeft meer informatie omtrent hoe je je take off techniek kan verbeteren. Dit gaat natuurlijk de hele surfervaring heel wat verbeteren. Dus zeker de moeite waard om eens te bekijken.

5. Surfing Basics – Type golven en Surf Breaks

Laten we beginnen met de basics. Deze zijn en blijven super belangrijk natuurlijk. Wil je de basics goed onder de knie te krijgen, dan is het heel handig om te weten welke soort golven er bestaan.

Kijk dus zeker eens naar deze filmpjes. Ze gaan jou surfvakantie nog meer Stoked maken!

 Er is meer! Bekijk zeker alle andere filmpjes op het kanaal of lees de 5 essentiële dingen die elke surfer moet weten

Final Bonus Tip! Volume en mouse zijn je vriend! Want met Softdogsurf soft top surfboards pak jij gegarandeerd meer en makkelijker golven.

Laat je inspireren!