Surfblend surfvakanties

SURFBLEND JUNIORCAMP

Samen met je vrienden en vriendinnen een weekje surfen op één van onze Juniorcamps in Moliets of Le Pin Sec?

Lees in dit blog alles over de leukste surfvakanties en het aanbod van Surfblend in 2020!

IN HET KORT

  • Surf, actie en avontuur

  • Overnachten net achter de duinen in Sheddies

  • Volpension, vers en gezond

  • Intensief surfprorgramma met de mogelijkeheid om te upgraden

  • Tal van toffe activiteiten

  • Ervaren Nederlandstalige Surfblend crew

LE PIN SEC & MOLIETS

Onze Juniorcamps bevinden zich in Moliets en Le Pin Sec. Beide camps zijn fantastische surf plekken aan de franse kust. Dichter bij de zee slapen gaat niet! In Moliets bevindt ons camp zich op een 4*-camping met zwembad en super tof dorp. Le Pin Sec daarentegen biedt de mooiste sterrenhemel die je ooit hebt gezien en perfecte golven voor beginnende en gevorderde surfers.

SHEDDIE

Je overnacht in het unieke Sheddie concept die je deelt met één van je best friends. De Sheddie is voorzien van een matras en genoeg opbergruimte voor al je spullen. (Jongens en meisjes slapen uiteraard apart)

BUSREIS

Stap in Nederland of België de Surfblend bus op en laat je voor de deur van het camp afzetten. Vertrek is op vrijdagavond en terugkomst op zondagochtend. 
We rijden met zeer moderne en comfortabele bussen en gegarandeerd twee Nederlandstalige chauffeurs aan boord.

SURFPROGRAMMA + UPGRADE

Surflessen zijn inclusief en worden gegeven door de Surfblend coaches die bomvol zitten met ervaring en sicke verhalen! 
Het standaard programma bevat maar liefst 12 uur surfles! Tijdens de befaamde Surfblend Surf-presentatie krijg je informatie over alle soorten surfbreaks, boards en wetsuits. 

Is dit drukke programma voor jou nog niet genoeg? Dan is er de mogelijkheid om te upgraden met nog 5 uur extra! Shred on Shredder :)

VOLPENSION

Het volpension is inclusief en bestaat uit een goed ontbijt, een heerlijke lunch en een vers bereide avondmaaltijd. Iedere dag staat ons keuken team voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij alle energie binnen krijgt voor het surfen!

ACTIVITEITEN

Surfen is super intenstief en dat houd je dus geen 8u per dag vol. Daarom hebben wij nog tal van andere activiteiten zodat jij niet stil hoeft te zitten. Denk daarbij aan paintballen, fietstochten, klimmen of een uitstap naar een aquapark. Uiteraard spelen we ook gewoon fijne spelletjes en chillen we op het strand!

YOUTUBE!

VIND JOUW FAVORIETE SURFVAKANTIE

Check hieronder snel meer over onze Juniorcamps in Moliets en Le Pin Sec! Heb je vragen, vragen het aan onze klantenservice, wij helpen je met plezier verder!

Laat je inspireren!