Surfblend surfvakanties

Stay surf fit with Daisy!

In shape blijven in je eigen achtertuin!

Om in beweging te blijven en onszelf surfklaar te houden voor wanneer het weer allemaal mag, introduceren we samen met Camp Captain Daisy, ‘Stay surf fit with Daisy’! Daisy zal je aan de hand van enkele gemakkelijke maar intensieve (surf) oefeningen proberen zo fit mogelijk te houden. Doe je mee?

Daisy!

Daisy dus.. that's me! Sport en surf liefhebber. Geboren en getogen op Nederlandse bodem, maar daar is het niet bij gebleven de wereld kent geen grenzen als je het mij vraagt en ik ga dus ook graag opzoek naar de beste surfspots. Ook deze zomer, dan zal ik Camp Captain zijn op het Surfcamp in Moliets en om tot die tijd het thuis zitten goed door te komen heb ik deze video gemaakt.

De corona crisis en het thuis zitten kan snel gaan vervelen. Maar om motivatie te houden en alvast voor te bereiden op deze zomer moeten we volhouden, aldus Rutte. Dat doen we zeker! Met deze video’s gaan we vooral focussen op de spieren die je gebruikt bij het surfen. Zo kan je meteen weer je surf skills op pakken en lekker fit het water in duiken!

Stay safe en stay stoked!

Work out #1

Wil je ook naar de toffe locaties waar Daisy al is geweest?

Laat je inspireren!