Surfblend surfvakanties

Surfen voor intermediates

Wil je nog beter leren surfen?

Weet jij je eerste beste groene golf nog? Ben jij een paar jaar met ons meegegaan op surfvakantie en heb jij niet alleen de stoke te pakken, maar ben jij opzoek naar meer uitdaging? Maak de meeste progressie en verbeter je surfskills met Surfblend’s Intermediate Surfcamps. Wil je alles weten over surfen voor intermediates? Waar wacht je nog op!

Surfen voor intermediates

surfen voor intermediates vakantie

Surfen voor intermediates

Woohúúw, je weet alle groene golven te pakken en zowel je backside en frontside gaan je gemakkelijk af. Het wordt tijd voor je eerste intermediate surfskills! Begin met de technieken van een bottom turn, top turn en cutback, en master jezelf naar de uitdagende tricks om alles uit een golf te kunnen halen. Voelt alsof je vastloopt en dat er meer uit je surfen te halen valt? Dan is dit de perfecte timing voor onze intermediate surfcamps.

Met een surfvakantie voor intermediates leer jij de juiste technieken van je volgende tricks door middel van intermediate surflessen, surfguiding, of intensieve coaching weeks met video analyse van gecertificeerde coaches. Want uiteindelijk kun je je feedback 10x opnieuw horen, soms valt de klik pas als je jezelf ziet surfen. Neem de eerste stappen naar een shortboard, behaal nieuwe tricks en leer alles over de oceaan. Voel de rush van het surfen weer en boek extreme vooruitgang op onze intermediate surfbestemmingen.

Intermediate surfcamps Frankrijk

surfen voor intermediates vakantie

Intermediate surfcamps Frankrijk

Frankrijk is dé surfbestemming voor intermediates die hun surfskills willen verbeteren. Langs de hele westkust van Frankrijk vind je de wereldberoemde surfstranden, waar je steeds op een paar minuten rijden, totaal verschillende breaks en condities kunt vinden. Het centraal gelegen dorpje Vieux Boucau is daarvoor de perfecte basis om elke dag de beste surf te vinden.

De beste periode voor intermediates om te surfen in Frankrijk is zeker weten in de herfst en in het voorjaar. In deze periodes komen de golven vaak groter en met meer kracht binnen vanuit de Atlantische Oceaan. Doordat de temperaturen op het land dalen, maar de zee nog warm is, vind je hier vaak gunstige offshore wind, wat zorgt voor cleane en holle golven.  

Intermediate surfcamps Portugal

surfen voor intermediates vakantie

Intermediate surfcamps Portugal

Wist je dat de Portugal is geprezen met de breedste kust waar consistente swells binnenkomen? Met een variatie tussen reef, point en beachbreaks, verschillende windrichtingen, beschutte baaien en verborgen strandjes tussen de kliffen, weet je hier altijd spots te vinden waar jij met je vrienden de hele dag kunt surfen.

Neem een beginners of intermediate surfles vanuit de Surfblend surfhouses, of meld je aan voor de intermediate surfcoaching weeks met video analyse en persoonlijke coaching.

De beste periode voor intermediates om te surfen in Portugal is vaak in de herfst en in de lente. In deze periodes komen de golven vaak groter en met meer kracht binnen vanuit de Atlantische Oceaan. Doordat de temperaturen op het land dalen, maar de zee nog warm is, vind je hier vaak gunstige offshore wind, wat zorgt voor cleane en holle golven. Maar ook vind je in de zomer net zo goed als in de winter, echt goede swells binnenkomen die vaak de ideale condities geven om beter te leren surfen tijdens je intermediate surfcamps in Portugal.

Intermediate surfcamp Spanje

surfen voor intermediates vakantie

Intermediate surfcamp Spanje

Met een einde aan het de vaak kalme en milde zee van de zomer, ziet Spanje in de herfst de winterse swell vaker binnenkomen, wat het surfen een stuk beter maakt. Door de grote variatie van verschillende surfspots kan iedereen surfen in Spanje. Proef de Spaanse cultuur en natuur vanuit de intermediate surfcamps in Zarautz.

Fuerteventura is een eiland met kilometerslange uitgestrekte gouden surf stranden en staat daarom ook bekend als het "Hawaii" van Europa. Vooral vanaf het Surfhouse Corralejo in het noorden, vind je vaak consistente surf breaks. De “North Shore” van Fuerteventura telt tientallen surfspots en loopt van Corralejo in het oosten naar Cotillo in het westen. Lajares ligt precies in het midden van deze kust, en in het zuiden vind je spots bij Moro Jable en Sotavento.

Intermediate surfcamps Marokko

surfen voor intermediates vakantie

Intermediate surfcamps Marokko

Marokko is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest popoulaire (winter) surf bestemmingen. En dat is niet voor niets! Intermediates kunnen uitstekend surfen in Marokko door de goede golven die binnenkomen aan de uitgestrekte westkust met vele surfspots. Met onze twee surf locaties Sea View Surfcamp Marokko en het intermediate Surfresort Taghazout, verblijf je op dé ultieme intermediate surfbestemmingen om te surfen in Marokko. 

Het beste surfseizoen begint in de herfst wanneer de wintergolven de Marokkaanse west kust bereiken. Surfers uit de hele wereld komen op Taghazout af om sicke barrels te scoren. Vooral in de herfst is het áán, en er is bijna geen wind te vinden wat zorgt voor consistente surf met 'clean waves'. In de spots rondom Taghazout geldt; hoe lager het getij, hoe beter en holler de golven kunnen zijn. Zelfs met grote swells worden de golven vaak rommelig. De spots kunnen druk worden met perfecte condities. Deze komen vaak voor tijdens hét surfseizoen hier: de herfst en de winter. De beste maanden om hier te surfen zijn septemberoktober, november, maart, april en mei. Klik op de links en ontdek ons totale aanbod aan surfvakanties voor deze maanden.

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!