Surfblend surfvakanties

Surfcoaching Weeks: verbeter je surfskills

Verbeter je surfskills met één van onze coaching weeks!

Surfcoaching, Girlscoaching, Grommetcoaching… Take your pick!

Deze drie Surfblend Surfcoaching concepten zijn de ideale manier om je vastgeroeste surfontwikkeling uit het slob te trekken. Zodra je eenmaal de basis onder de knie hebt en comfortabel down the line gaat en zelfs je eerste turns aan het oefenen bent, is het soms echt moeilijk om die volgende stap te zetten. Betere bottomturns, snellere en stijlere take-offs, misschien zelfs een eerste barrel, het zijn dingen die we allemaal willen, maar hoe krijg je dat voor elkaar? 1 antwoord: verbeter je surf skills met goede professionele coaching én video analyse.

De Surfblend surfcoaching weken met video analyse zijn dus gericht op 'intermediate' surfers die graag de volgende stap willen zetten en hun surf skills willen verbeteren. Het is niet alleen een supertoffe surftrip met likeminded shredders, maar vooral een week om echt je surf skills te verbeteren door middel van persoonlijke coaching met video analyse in een leuke kleine groep terwijl je heerlijk gaat surfen in Frankrijk of surfen in Portugal.

Maar welk surfcoaching concept past nu het beste bij jou om het snelste je surf skills te verbeteren? Lees er hieronder alles over...

SURFCOACHING WEEKS

Mixed surfcoaching weeks

Deze surfcoaching is gericht op jong en oud, man en vrouw, dik en dun. Basically dus voor iedereen die al een goed basis surfniveau heeft en beyond stoked is om een surfcoaching week lang zo veel mogelijk in het water te liggen om je surf skills te verbeteren met andere gemotiveerde shredders. Tijdens de surf sessies krijg je feedback op je techniek en 's avonds zal er regelmatig aan de hand van beeldmateriaal een video analyse plaatsvinden van je surf skills die je die dag hebt laten zien. Je zult verblijven in één van de prachtige huizen zoals de SURFinn Vieux Boucau of de Surfbase Lissabon

Weten welke weken deze surfcoaching wordt georganiseerd en waar? Op de pagina voor de Surfcoaching Weeks vind je alle informatie je nodig hebt.

Wat betreft onze surf coaches hebben we 3 top teams die elk andere weken voor hun rekening nemen bij het helpen van het verbeteren van je surf skills met video analyse. Let me introduce the hosts of tonight's show...

Surfcoaching legends team 1

Kasper Hamminga en Erik Ringelberg zijn de oprichters van de succesvolle surfschool Dutch Surf Academy. Erik is daarnaast coach van het Nederlandse surf team en Kasper is drievoudig Nederlands Kampioen en surfte zelfs in een wedstrijd een heat tegen de 'Greatest of all time' Kelly Slater. Beide mannen hebben over de hele wereld gesurf en delen graag hun passie en kennis.

Surfcoaching legends team 2

Julia van Rooij en Dominga Valdes surfen niet alleen in Nederland op top niveau, maar hebben bij elkaar opgeteld over vrijwel de hele wereld al surf ervaring. Samen staan ze garant voor nummer 1 en nummer 2 van Nederland en zijn bijzonder bevlogen als het gaat om het coachen van gemotiveerde surfers om zo op een hoger niveau te komen door het verbeteren van surf skills. Naast de specifieke 'Girls Coaching weken' richten ze hun coaching voornamelijk op het bredere publiek wat we aanspreken via de algemene surfcoaching weken.

Surfcoaching legend team 3

Niet zozeer een team, maar meer een one-man-show... de Oostendse Hannes Hamelton neemt voor een heel team aan energie en jarenlange surfkennis mee in zijn surfcoaching. Onder de instagram alias Johnnyseasaltofficial brengt Hannes vooral veel komedie, wat tijdens de coachings weken ook zeker niet zal ontbreken. Hij is een trouwe ambassador van Softdog surfboard en ook regelmatig op deze sicke surfboards te vinden.

GIRLS SURFCOACHING WEEKS

Girls only surfcoaching weeks

100% gericht op de surfer girls die zin hebben in een surfcoaching week vol surf, surf, surf en een all round good time met likeminded andere surfers. Onder begeleiding van 3 voudig Nederlands Kampioen Dominga Valdes en Nederlandse topsurfer Julia van Rooij kan je ook hier professionele vrouwen surfcoaching verwachten. Tijdens de surfsessies zullen Dominga en Julia je voorzien van feedback terwijl in de avonden tijd wordt gemaakt voor een gedetailleerde en persoonlijke video analyse. Dit is de beste manier om je bewust te worden van je houding en eventuele technische fouten om zo optimaal je surf skills te verbeteren. Die kan je dan samen met de surfcoaches de volgende sessie tackelen door te oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Het film materiaal van de video analyse krijg je mee om hier naar thuis naar terug te krijgen en te gebruiken voor toekomstige surfcoaching voor het optimaal verbeteren van je surf skills.

De Girls Coaching weeks zijn door groot succes in 2020 uitgebreid tot 3 exclusieve weken. Ga met Julia en Dominga mee naar de Surfinn Algarve, Surfbase Lissabon of de Surfbase Vieux Boucau en geniet van maximaal comfort tijdens jouw ideal surftrip. Het beddengoed en het eten is inclusief en zo ook de good vibes met de andere shredders en hosts.

GROMMET SURFCOACHING WEEKS

Surfcoaching met video analyse juniors

Last but not least... de Surfblend Grommet Coaching Weeks powered by Softdogsurf. Daar waar het echte aanstormende talent ligt, de volgende generatie jonge shredders de staan te poppelen om te surfen in Frankrijk op het Surfcamp in Moliets. Verwacht een week vol super stoke om simpelweg zo veel mogelijk het water in te gaan onder leiding van @Johnnyseasaltofficial Hannes Hamelton. 's Avonds zal er tijd worden vrijgemaakt voor surfcoaching met video analyse van de sessies van die dag, zodat je de volgende dag het water in kan met genoeg feedback om je surf skills te verbeteren. Het film materiaal van de video analyse krijg je mee om hier naar thuis naar terug te krijgen en te gebruiken voor toekomstige surfcoaching voor het optimaal verbeteren van je surf skills.

Overnachten doen we in de gezellige Sheddie en het ontbijt, lunch en avondeten is inclusief in het pakket. Zo hoef je je dus nergens zorgen over te maken en kan je volledig focussen op maar één ding: het verbeteren van je surf skills!

Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Surfblend bus. Deze bus vertrek op vrijdag avond vanuit Nederland en Belgie en komt op zaterdag ochtend aan in Moliets. De terugweg start dan de zaterdag daarna met terugkomst op zondag ochtend. Je kunt je eigen surfboard mee nemen op de Surfblend bus, dus comfortabel met je eigen materiaal de surfcoaching week starten.

Oh en voor we het vergeten... Softdogsurf sponsort je met een toffe goodie bag. What's in it? Surprise!

Laat je inspireren!