Surfblend & Corona

Laatste update: 11.08.2020

Allereerst willen we graag stilstaan bij alle mensen die persoonlijk getroffen zijn door dit virus en ook aan iedereen die hard werkt aan het inperken van de consequenties en het verlenen van zorg aan de mensen in nood. 

We zijn uiteraard wel heel erg bij dat reizen binnen Europa weer mag en kan. Lees hier dan ook wat we doen op de locaties en hoe we onze reizen organiseren.
 

Hoe gaan wij in de praktijk om met het Corona virus?

Kan ik nu steeds veilig een reis boeken?
Het antwoord is: Absoluut! Frankrijk, Spanje en Portugal hebben de grenzen zijn weer geopend voor buitenlandse toeristen. Je bent dus meer dan welkom op onze surfcamps om te genieten van een leuke vakantie

Lees hier de updates van onze reizen naar Frankrijk
Lees hier de updates van onze reizen naar Portugal
Lees hier de updates van onze reizen naar Spanje
 

Ik heb mijn reis al geboekt, wat gebeurt er als het toch niet doorgaat?
Je kunt gelukkig met een gerust hart naar jouw surfvakantie blijven uitkijken. Op het moment dat jouw eerder geboekte vakantie door bijvoorbeeld een negatief reisadvies of een inreisverbod niet door kan gaan, dan krijg jij van ons de mogelijkheid om kosteloos om te boeken naar een latere periode dit jaar, eventueel op een andere locatie. Of misschien zelfs alvast naar volgend jaar tegen de huidige prijs... Zelfde reis = zelfde prijs!
 

Wat gebeurt er als ik niet wil of kan omboeken?
We hebben tot 20 juni de reizen geannuleerd met gebruik van een Corona-voucher, deze wettelijke regeling was van tijdelijke aard. Voor de annulaties na 20 juni 2020 geldt dat we de reissom volledig terug betalen  binnen 14 dagen.
 

Corona-voucher: zelfde reis in 2021 voor dezelfde prijs van 2020!
Hebben we jouw vakantie voor 20 juni 2020 moeten annuleren? Dan krijg je van ons de gelegenheid om dezelfde reis voor 2021 te boeken tegen dezelfde prijs. Dit garanderen we bij boekingen die gedaan worden voor 1 oktober 2020 en geldt alleen op onze bestemmingen in Frankrijk, Spanje en Portugal. 
 

Stay healthy, stay stoked!
Onze teams zijn inmiddels wel gewend om te werken in het 'nieuwe normaal'. We doen er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten van zon, surf en strand! 

Blijf gezond, volg de instructies op en zorg voor je naasten.

Bij verdere vragen kan er uiteraard altijd contact worden opgenomen met onze klantenservice via info@surfblend.com of door ons telefonisch te contacteren!

#surfblendstaystoked