Surfblend & Corona

Laatste update: 17.06.2020

Allereerst willen we graag stilstaan bij alle mensen die persoonlijk getroffen zijn door dit virus en ook aan iedereen die hard werkt aan het inperken van de consequenties en het verlenen van zorg aan de mensen in nood. 

We zijn uiteraard wel heel erg bij dat reizen binnen Europa weer mag en kan. Lees hier dan ook wat en hoe we de reizen voor zomer 2020 organiseren.

Hoe gaan wij in de praktijk om met het Corona virus?

Goed nieuws! Onze camps gaan door :)
Na het horen van het goede nieuws kunnen wij met veel plezier en trots mededelen dat onze camps in Frankrijk, Spanje en Portugal door kunnen gaan zoals gepland! Binnenkort kunnen we dus eindelijk week samen golven delen en genieten van de zon.

Het eerder geannuleerde Juniorcamp Le Pin Sec, Youthcamp Le Pin Sec en Juniorcamp Moliets kunnen echter niet door gaan. Alle deelnemers zijn hierover geïnformeerd en vele hebben mooie alternatieven gevonden in ons binnenlands aanbod. Fijn dat we ook hen een leuke zomer kunnen bezorgen! Alle andere bestemmingen gaan voorlopig gewoon door zoals gepland.

Lees hier de updates van onze reizen naar Frankrijk
Lees hier de updates van onze reizen naar Portugal
Lees hier de updates van onze reizen naar Spanje


Kan ik nu steeds veilig een reis boeken?
Het antwoord is: Absoluut! Frankrijk, Spanje en Portugal hebben de grenzen zijn weer geopend voor buitenlandse toeristen. Je bent dus meer dan welkom op onze surfcamps om te genieten van een leuke vakantie.

Lees hier welke camps we aanbieden voor zomer 2020


Ik heb mijn reis al geboekt, wat gebeurt er als het toch niet doorgaat?
Je kunt gelukkig met een gerust hart naar jouw surfvakantie blijven uitkijken. Op het moment dat jouw eerder geboekte vakantie door bijvoorbeeld een negatief reisadvies of een inreisverbod niet door kan gaan, dan krijg jij van ons de mogelijkheid om kosteloos om te boeken naar een latere periode dit jaar, eventueel op een andere locatie. Of misschien zelfs alvast naar volgend jaar tegen de huidige prijs... Zelfde reis = zelfde prijs!

Wens je niet om te boeken dan heb je recht op een Corona-voucher ter waarde van de reeds betaalde reissom. Met deze voucher kun je dan binnen een periode van drie jaar opnieuw een reis boeken met Surfblend. Je mag dan uiteraard zelf de locatie en periode bepalen en ons team staat voor je klaar om je te helpen. 

De vouchers worden tevens gedekt door het Garantiefonds Reizen waarbij Surfblend is aangesloten. Zelfs in geval van financieel onvermogen van de reisorganisatie krijg je dus je geld terug!


Corona-voucher: zelfde reis in 2021 voor dezelfde prijs van 2020!
Hebben we jouw vakantie moeten annuleren? Dan krijg je van ons de gelegenheid om dezelfde reis voor 2021 te boeken tegen dezelfde prijs. Dit garanderen we bij boekingen die gedaan worden voor 1 oktober 2020 en geldt alleen op onze bestemmingen in Frankrijk, Spanje en Portugal. 


Stay healthy, stay stoked!
Ons team is inmiddels gestart met de opbouw van de Surfcamps en Familycamps. De SURFinn's en andere surfhouses zijn ook weer geopend. We doen er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten van zon, surf en strand! 

Blijf gezond, volg de instructies op en zorg voor je naasten.

Bij verdere vragen kan er uiteraard altijd contact worden opgenomen met onze klantenservice via info@surfblend.com of door ons telefonisch te contacteren!

 

#savethesummer

#surfblendstaystoked