Surfblend & Corona

Laatste update: 29.05.2020

Allereerst willen we graag stilstaan bij alle mensen die persoonlijk getroffen zijn door dit virus en ook aan iedereen die hard werkt aan het inperken van de consequenties en het verlenen van zorg aan de mensen in nood. Laten we met z'n allen zorgen dat we zo snel mogelijk het dagelijks leven weer kunnen oppakken door de maatregelen van de overheid te respecteren! 
 

Update 28.05: Goed nieuws! Onze camps gaan door :)
Na het horen van het goede nieuws kunnen wij met veel plezier en trots mededelen dat onze camps in Frankrijk, Spanje en Portugal door kunnen gaan zoals gepland! Binnenkort kunnen we dus eindelijk week samen golven delen en genieten van de zon.

Het eerder geannuleerde Juniorcamp Le Pin Sec, Youthcamp Le Pin Sec en Juniorcamp Moliets kunnen echter niet door gaan. Alle deelnemers zijn hierover geïnformeerd en vele hebben mooie alternatieven gevonden in ons binnenlands aanbod. Fijn dat we ook hen een leuke zomer kunnen bezorgen! Alle andere bestemmingen gaan voorlopig gewoon door zoals gepland.


Kan ik nu steeds veilig een reis boeken?
Het antwoord is: Absoluut! We gaan er als positieve surfers vanuit dat we snel weer mogen gaan reizen en blijven dus ook onze fantastische vakanties aanbieden. Om jou absolute zekerheid te geven werken we met een 'cash back garantie' voor alle boekingen die na 11.05.2020 zijn gemaakt. Voor alle nieuwe boekingen die in deze onzekere tijden worden gemaakt garanderen wij een terugbetaling van het betaalde bedrag wanneer je vakantie door het corona virus niet kan door gaan. Super safe dus!


Ik heb al vóór de Corona outbreak geboekt. Wat nu?
Je kunt gelukkig met een gerust hart naar jouw surfvakantie blijven uitkijken. Op het moment dat jouw eerder geboekte vakantie door bijvoorbeeld een negatief reisadvies of een inreisverbod niet door kan gaan, dan krijg jij van ons de mogelijkheid om kosteloos om te boeken naar een latere periode dit jaar, eventueel op een andere locatie. Of misschien zelfs alvast naar volgend jaar tegen de huidige prijs... Zelfde reis = zelfde prijs!

Wens je niet om te boeken dan heb je recht op een Corona-voucher ter waarde van de reeds betaalde reissom. Met deze voucher kun je dan binnen een periode van drie jaar opnieuw een reis boeken met Surfblend. Je mag dan uiteraard zelf de locatie en periode bepalen en ons team staat voor je klaar om je te helpen. 

De vouchers worden tevens gedekt door het Garantiefonds Reizen waarbij Surfblend is aangesloten. Zelfs in geval van financieel onvermogen van de reisorganisatie krijg je dus je geld terug!


Wanneer hoor ik of mijn reis door kan gaan?
We volgen de richtlijnen op de voet zodat we perfect op de hoogte zijn van wat wel en wat niet kan. Vooropgesteld dat we onze reizen enkel laten doorgaan wanneer dit veilig kan gebeuren, volgen we de richtlijnen die ons wordt voorgeschreven door de diverse instanties. Wanneer er meer duidelijkheid is over het wel of niet doorgaan van jouw vakantie, dan zullen wij zo snel mogelijk met jou contact opnemen om je te informeren.


Corona-voucher: zelfde reis in 2021 voor dezelfde prijs van 2020!
Moesten we onverhoopt toch jouw vakantie moeten annuleren, dan krijg je van ons de gelegenheid om dezelfde reis voor 2021 te boeken tegen dezelfde prijs. Dit garanderen we bij boekingen die gedaan worden voor 1 oktober 2020 en geldt alleen op onze bestemmingen in Frankrijk, Spanje en Portugal. 


Stay healthy, stay stoked!
Ons team werkt onverminderd hard aan het seizoen dat voor de deur staat. We volgen alle ontwikkelingen en berichten op de voet en als positieve surfers hopen wij er op dat jij deze zomer van een toffe surfvakantie kunt genieten. Laten we samen het nodige doen zodat we binnenkort wederom kunnen genieten van zon, surf en strand! 

Blijf gezond, volg de instructies op en zorg voor je naasten.

Bij verdere vragen kan er uiteraard altijd contact worden opgenomen met onze klantenservice via info@surfblend.com of door ons telefonisch te contacteren!


Message in a bottle
Tot slot willen we je graag verwijzen naar de actie 'Message in a Bottle' waarbij we iedereen in de gelegenheid stellen gratis een warm berichtje te sturen naar een vriend(in) en tegelijkertijd €25,- reistegoed te ontvangen. 

Message in a bottle

#savethesummer

#surfblendstaystoked