Surfblend en Corona

Allereerst willen we graag stilstaan bij alle mensen die persoonlijk getroffen zijn door dit virus en ook aan iedereen die hard werkt aan het inperken van de consequenties en het verlenen van zorg aan de mensen in nood. 

We kijken vol goede moed uit naar de zomer van 2021 en kunnen niet wachten tot we al onze surfbestemmingen weer kunnen openen. Om meer te lezen over wat we doen op locatie en hoe we onze reizen organiseren, lees je hieronder verder...

Hoe gaan wij in de praktijk om met het Corona virus?

Kan ik nu veilig een reis boeken?
Het antwoord is: absoluut! We hebben onze locaties waar nodig aangepast en staan klaar om jou de vakantie van je leven te bezorgen. Het is goed om te weten dat Surfblend is aangesloten bij het GfG, het Garantiefonds Reizen en daarmee je betaalde reissom altijd gegarandeerd is. Daarnaast bieden we je een gratis terugbetaal garantie in de vorm van onze Corona Cashback en de extra optie om met de Flex Pack je reis flexibel te maken. Zo houd je zelf de touwtjes in handen over waar en wanneer jij op surfvakantie gaat.


Wat gebeurt er als het toch niet doorgaat?
Je kunt gelukkig met een gerust hart naar jouw surfvakantie blijven uitkijken. Op het moment dat jouw eerder geboekte vakantie door bijvoorbeeld een negatief reisadvies of een inreisverbod niet door kan gaan, dan heb je recht op een terugbetaling door de Corona Cashback of de Flex Pack. Verder zullen wij altijd de dan geldende regelgeving en richtlijnen volgen die door de verschillende overheden worden opgelegd.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen contact met jou opnemen als er negatieve reisadviezen worden afgekondigd die invloed hebben op jouw reis.
 

Wat is de Flex Pack?
Met deze regeling willen we jou de controle teruggeven over jouw vakantieplannen. Gedurende een jaar koop je hiermee de vrijheid om tot 6 weken voor vertrek eenmalig je boeking kosteloos aan te passen. Doorschuiven naar een andere periode of andere bestemming behoort uiteraard tot de opties. Om hier meer over te lezen kan je terecht op het blog over de Flex Pack.
 

Ik heb een Corona-voucher, kan ik al boeken?
Hebben we jouw vakantie van de zomer 2020 vóór 20 juni 2020 moeten annuleren? Dan heb je van ons een rechtsgeldende Corona Voucher ontvangen. De voucher kan je online gebruiken voor het boeken van een surfvakantie voor de zomer van 2021. In de mail van de voucher zit een unieke code waarmee jouw betaalde reissom wordt verrekend met de nieuwe reissom. Heb je vragen of kom je er niet uit? De meeste gestelde vragen over het toepassen van de voucher worden beantwoord in het blog 'Hoe gebruik ik mijn Corona Voucher'. Heb je hier verder nog vragen over, stel ze gerust door contact met ons op te nemen via info@surfblend.com of door even te bellen.
 

Stay healthy, stay stoked!
Onze teams zijn door de ervaringen van vorig jaar goed gewend om te werken in het 'nieuwe normaal'. We doen er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten van zon, surf en strand! 

Blijf gezond, volg de instructies op en zorg voor je naasten.

Bij verdere vragen kan er uiteraard altijd contact worden opgenomen met onze klantenservice via info@surfblend.com of door ons telefonisch te contacteren!

#surfblendstaystoked

Bekijk ook