Stay Healthy, Stay Stoked

Surfblend & Corona

Surfvakantie boeken nog mogelijk? Absoluut!
Allereerst willen we graag stilstaan bij alle mensen die persoonlijk getroffen zijn door dit virus en ook aan iedereen die hard werkt aan het inperken van de consequenties en het verlenen van zorg aan de mensen in nood. Laten we met z'n allen zorgen dat we zo snel mogelijk het dagelijks leven weer kunnen oppakken door de maatregelen van de overheid te respecteren! 
 

Kan ik nu nog wel veilig een reis boeken?
Het antwoord is: Absoluut! We gaan er als positieve surfers vanuit dat we in afzienbare tijd weer mogen gaan reizen en blijven dus ook onze fantastische vakanties aanbieden. Om jou de garantie te geven dat jouw betaalde reissom niet komt te vervallen, werken we met ‘Corona-vouchers’ die 3 jaar geldig zijn. Super safe dus en een gegarandeerde vakantie!
 

Corona-Voucher, 3 jaar geldig!
Je kunt momenteel met een gerust hart jouw surfvakantie boeken. Op het moment dat door bijvoorbeeld een negatief reisadvies of een inreisverbod jouw surfvakantie niet door kan gaan, dan krijg jij van ons een Corona-voucher ter waarde van de reeds betaalde reissom. Met deze voucher kun je dan binnen een periode van drie jaar opnieuw een reis boeken met Surfblend. Je mag dan uiteraard zelf de locatie en periode bepalen en ons team staat voor je klaar om je te helpen. 

Zo ben je dus nooit je geld kwijt!
 

Boekingen voor april / mei / juni
We volgen de richtlijnen op de voet zodat we perfect op de hoogte zijn van wat wel en wat niet kan. Vooropgesteld dat we onze reizen enkel laten doorgaan wanneer dit veilig kan gebeuren, volgen we de richtlijnen die ons wordt voorgeschreven door de diverse instanties.

Indien onverhoopt jouw vakantie in deze periode niet door kan gaan, dan zullen wij jou contacteren en krijg jij ook een Corona-voucher. Op deze manier ben je dus zeker van je geld en je welverdiende vakantie!
 

Boekingen voor de zomer
Ons team werkt onverminderd hard aan het seizoen dat voor de deur staat. We volgen alle ontwikkelingen en berichten op de voet en we gaan er als positieve surfers vanuit dat jij deze zomer van een toffe surfvakantie kunt genieten. Laten we samen het nodige doen zodat we binnenkort wederom kunnen genieten van zon, surf en strand! 

Blijf gezond, volg de instructies op en zorg voor je naasten.

Bij verdere vragen kan er uiteraard altijd contact worden opgenomen met onze klantenservice via info@surfblend.com of door ons telefonisch te contacteren!
 

Message in a bottle
Tot slot willen we je graag verwijzen naar de actie 'Message in a Bottle' waarbij we iedereen in de gelegenheid stellen gratis een warm berichtje te sturen naar een vriend(in) en tegelijkertijd €25,- reistegoed te ontvangen. 

Message in a bottle

#savethesummer

#surfblendstaystoked