Surfblend en Corona

Allereerst willen we graag stilstaan bij alle mensen die persoonlijk getroffen zijn door dit virus en ook aan iedereen die hard werkt aan het inperken van de consequenties en het verlenen van zorg aan de mensen in nood. 

We zijn uiteraard wel heel erg bij dat reizen binnen Europa weer mag en kan. Lees hier dan ook wat we doen op de locaties en hoe we onze reizen organiseren.
 

Hoe gaan wij in de praktijk om met het Corona virus?

Kan ik nu veilig een reis boeken?
Het antwoord is: absoluut! We hebben onze locaties waar nodig aangepast en staan klaar om jou de vakantie van je leven te bezorgen. Het is goed om te weten dat Surfblend is aangesloten bij het GfG, het Garantiefonds Reizen en daarmee je betaalde reissom altijd gegarandeerd is. Daarnaast bieden we je een extra optie met de Corona Flex Pack, een service die we aanbieden als extra garantie in onzekere tijden


Wat gebeurt er als het toch niet doorgaat?
Je kunt gelukkig met een gerust hart naar jouw surfvakantie blijven uitkijken. Op het moment dat jouw eerder geboekte vakantie door bijvoorbeeld een negatief reisadvies of een inreisverbod niet door kan gaan, dan zullen we de dan geldende regelgeving volgen. Zo hebben we tot 20 juni 2020 de reizen geannuleerd met gebruik van een Corona-voucher, deze wettelijke regeling was van tijdelijke aard.

Wil je zeker zijn van een omboek- en cashbackgarantie ongeacht wat de regelgeving dan ook is op dat moment? Kies dan voor de Corona-Flex-Pack!
 

Wat is de Corona-Flex-Pack?
Met deze regeling willen we jou de controle teruggeven over jouw reissom. Indien een reis niet door kan gaan vanwege Corona door een negatief reisadvies of een uitreisverbod, dan kun je zelf kiezen voor een gratis omboeking of een terugbetaling van de reissom. Lees hier alles over deze optie!
 

Ik heb een Corona-voucher, kan ik al boeken?
Hebben we jouw vakantie voor 20 juni 2020 moeten annuleren? Dan kun je een reis gewoon online boeken via ons systeem. In de mail van de voucher zit een unieke code waarmee jouw betaalde reissom wordt verrekend met de nieuwe reissom. Heb je vragen of kom je er niet uit? Dan helpen we je graag verder en kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!
 

Stay healthy, stay stoked!
Onze teams zijn inmiddels wel gewend om te werken in het 'nieuwe normaal'. We doen er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten van zon, surf en strand! 

Blijf gezond, volg de instructies op en zorg voor je naasten.

Bij verdere vragen kan er uiteraard altijd contact worden opgenomen met onze klantenservice via info@surfblend.com of door ons telefonisch te contacteren!

#surfblendstaystoked