Surfblend & Corona - Frankrijk

Frankrijk

Frankrijk kende een zeer strenge lockdown, maar sinds 2 juni is het land er gelukkig weer grotendeels uit. Wel zijn er net als in andere landen maatregelen genomen om de kans op een nieuwe golf te voorkomen.

Een paar belangrijke punten

  • 1 meter afstand bewaren
  • Horeca en winkels zijn open, max. met 10p aan een tafel in de horeca
  • Stranden en surfscholen weer open
  • Campings weer open, extra aandacht voor sanitair en schoonmaak
  • Mondmaskers zijn verplicht in het openbaar vervoer, musea en andere overdekte publieke plekken. We raden zeker aan enkele mondkapjes mee te nemen.

Lees hier alles over de maatregelen in Frankrijk

Reis je met de bus naar Frankrijk? Lees hier dan alle informatie over de busreis!

Surfcamp Moliets

Het Surfcamp Moliets staat als enige surfcamp op de luxe camping Saint Martin**** in Moliets. Dit zorgt ervoor dat onze camping lekker rustig is en we hebben een zee van ruimte om ons surfcamp op te bouwen. Anders dan andere jaren werken we nu met een kleinere capaciteit en zorgen we ervoor dat je met niemand anders dan eventueel jouw travel-buddy een tentcabine, Sheddie of Tipi moet delen. Het eten wordt op een andere manier uitgeserveerd, maar voor de rest zul je eigenlijk weinig merken van de maatregelen. 

Surflessen kunnen uiteraard gewoon doorgaan en er is extra ontsmetting mogelijk voor alle surfgear. De camping dient zorg voor een goede staat van de sanitaire gebouwen en heeft hier goede protocollen voor opgesteld.

Surfcamp Moliets

Familycamp Moliets

Dit camp biedt plaats aan max. 11 families per week die ieder in een eigen safaritent verblijven. We hebben het terrein flink kunnen verruimen en dit zorgt voor een heel aangenaam Familycamp dit jaar. Er is meer dan genoeg ruimte en behalve het iets anders serveren van het eten zul je ook hier weinig merken van de maatregelen. Ook hier houdt de camping het sanitair gebouw goed bij volgens de laatste protocollen.

Familycamp Moliets

SURFinn Vieux Boucau

We hebben de capaciteit iets verlaagd, waardoor er echt meer dan genoeg ruimte is om social distancing toe te passen. Het ontbijtbuffet zal niet meer een algemeen buffet zijn, maar toegepast worden per kamer. Het zwembad is gewoon open en we gaan er een hele mooie seizoen van maken in Vieux Boucau!

SURFinn Vieux Boucau

Surfbusje

#Vanlife heeft nog nooit zo goed geklonken! Ga op pad met de compact volkswagen campervans en ontdek alle hotspots én rustige plekjes van de Franse en Spaanse kust. Alleen jij en je travebuddy, verder niemand om je heen. De ultieme surftrip voor zomer 2020!

Surfbusje huren

Andere blogs