Surfblend & Corona - Spanje

Spanje

Update 30 juli:

Spanje kende een zeer strenge lockdown, maar sinds een aantal weken komt het er geleidelijk aan weer uit. Onze locals in Zarautz zeggen zelfs dat de zomer al begonnen is, mensen surfen, chillen op het strand en terrasjes zitten vol, met afstand tussen de tafels uiteraard. Wel zijn er net als in andere landen maatregelen genomen om de kans op een nieuwe golf te voorkomen.

Een paar belangrijke punten:
 

  • Liefst 2 meter afstand bewaren
  • Horeca en winkels zijn open, max. met 15p aan een tafel in de horeca
  • Stranden en surfscholen weer open
  • Campings weer open, extra aandacht voor sanitair en schoonmaak
  • Mondmaskers zijn verplicht in het openbaar vervoer, musea en andere publieke plekken. We raden dus zeker aan enkele mondkapjes mee te nemen.

Lees hier meer over de maatregelen in Spanje.

Reis je met de bus naar Spanje? Lees hier dan alle informatie over de busreis!

Surfcamp Zarautz

Update 30 juli:
Door een positieve corona-test op onze camping in Zarautz in de week van 11 juli, hebben we uit voorzorg de alle overige weken nu ook geannuleerd. Alle boekers zijn gecontacteerd en we zijn voor hen de beste oplossing aan het uitwerken. 

Algemene informatie Surfcamp Zarautz:
Normaal gesproken staan alle tentjes gezellig dicht op elkaar en liggen de meeste tenten en Sheddies helemaal vol. Zarautz is nu eenmaal een van onze meest populaire bestemmingen. We hebben ervoor gezorgd dat we dit jaar met iets minder gasten op het camp zitten per week. Alleen op deze manier kunnen we de veiligheid en social distancing voor iedereen garanderen.

De camping heeft goede maatregelen genomen voor het sanitair en deze zullen zeer intensief gereinigd worden. De surfschool is er meer dan klaar voor en ons team kan niet wachten om te beginnen aan het seizoen!

Surfcamp Zarautz

Andere blogs