Surfblend surfvakanties

Gratis Corona Flex Pack

Deze actie is vervallen op 1 april 2021 en dus niet meer geldig.

Boek jouw surfvakantie met Surfblend vóór 1 april en krijg van ons een gratis Corona Flex Pack bij je boeking. Zo kan je zorgeloos uitkijken naar een welverdiende vakantie!

Corona Flex Pack? Wat is dat? Lees hieronder snel verder! Goed verzekerd op reis...

ALLES OVER CORONA FLEX PACK

Boek je vóór 1 april dan geniet je automatisch van twee garanties:

Omboek-garantie

Je krijgt van ons de luxe om kosteloos om te boeken naar een andere bestemming of andere periode. Dit kan tot 6 weken voor vertrek door contact met ons op te nemen. Eventuele prijsverschillen tussen het nieuwe geboekte pakket en de oorspronkelijke boeking wordt verrekend.

Cashback-garantie

Zijn wij genoodzaakt om omwille van corona redenen jouw vakantie te annuleren? Dan bieden wij jou de garantie voor een volledige restitutie van de reissom (exclusief de kosten van het Corona Flex Pack). Optimale garantie dus, ongeacht wat de regelgeving omtrent pakketreizen nog gaat brengen.

De Corona Flex Pack is een garantie vanuit Surfblend en dus geen vervanger van de reisbijstand- of een annulatieverzekering. De worden nog altijd door ons aangeboden in samenwerking met onze vaste partner VAB. Graag meer lezen over onze verzekeringen en de verschillen? Check dan snel onze blogpost over verzekeringen.

LET OP:

  • De Corona Flex Pack wordt automatisch aan je boeking toegekend. Dit hoef je niet aan te duiden tijdens het boeken.

  • De kost van de Corona Flex Pack wordt bij terugbetaling van de reissom ingehouden.

  • Voor Families wordt er één Corona Flex Pack voor de gehele familie toegevoegd. Dit dekt de volledige reissom.

Laat je inspireren!