Youthcamp Seignosse is het surfkamp Frankrijk als surfvakantie voor jongeren Youthcamp Seignosse is het surfkamp Frankrijk als surfvakantie voor jongeren

Surfblend & Corona - Nederland

Laatst geupdate: 17.07.2021

We proberen je middels dit blog de laatste updates te geven over de impact van corona op de zomer 2021 voor de surfvakanties in Nederland..

Een paar belangrijke punten:

  • Social distancing blijft een belangrijk aspect in de strijd tegen Corona. Probeer 1,5 afstand te houden en een mondkapje is verplicht in publieke binnenruimtes
  • We worden verzocht met vaste regelmaat onze handen te wassen
  • Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen
  • Surflessen in groep mogen gewoon plaats vinden
  • Restaurants, terrassen en bars zijn weer geopend.
  • Stranden zijn gewoon toegankelijk
  • Geen quarantaine verplichting
  • We vragen al onze deelnemers om zich te laten testen voor aanvang van het Juniorcamp Kijkduin en Youthcamp 's Gravenzande. Lees hier meer over testen.

Laatste nieuws:
Voor Belgie is Nederland nu een rode zone. Bekijk deze pagina voor alle geldende maatregelen voor het terugkeren naar België.

Juniorcamp Kijkduin

Het Juniorcamp Kijkduin ligt op de prachtige camping van de Roompot. Het sanitair wordt met hoge regelmaat schoongemaakt en alle andere nodige voorzorgsmaatregelen zijn ook genomen. Op het camp zelf proberen we de impact van Corona zo min mogelijk te houden. We vragen alle deelnemers regelmatig hun handen te ontsmetten en het eten zal op een iets andere manier worden geserveerd. Onze Surfschool is al up and running en kan niet wachten om alle jonge gemotiveerde surfers de eerste kneepjes van het vak bij te leren.

Reis je naar Kijkduin? Dan vragen wij je vriendelijk om voor de zekerheid zelf een test af te nemen voor aankomst. Op die manier ben je zeker dat je zorgeloos kan genieten van een fijne surfvakantie.

 

Juniorcamp Kijkduin

Familycamp 's Gravenzande

Het Familycamp 's Gravenzande bevindt zich op de prachtige camping Vlugtenburg. De camping heeft alle nodige maatregelen getroffen om de impact van het corona virus te minimaliseren. Wij volgen de instructies van de overheid en de implementatie van de regelgeving zoals de camping die heeft opgesteld. Het goed verzorge sanitair wordt uiteraard met hogere regelmaat schoongemaakt en social distancing blijft de standaard. De surfschool is er helemaal klaar voor om jou mee het water in te nemen!

Reis je vanuit 's Gravenzande? Dan vragen wij je om voor de zekerheid zelf een zelftest te voldoen. Op die manier ben je 100% zeker dat je zorgeloos kan genieten van een fijne surfvakantie.

Familycamp 's Gravenzande

Youthcamp 's Gravenzande

Ook het Youthcamp 's Gravenzande vind je terug op de mooie camping Vlugtenburg. Dit camp organiseren wij in samenwerking met onze lokale partner, zij zullen je met open armen verwelkomen en hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen. We zorgen er samen voor dat iedereen een fijne surfvakantie kan ervaren ondanks de geldende corona regels. 

Reis je naar 's Gravenzande? Dan vragen wij je vriendelijk om voor de zekerheid een test te te doen. Op die manier zijn we zeker dat je zorgeloos kan genieten van een fijne surfvakantie.

 

Youthcamp 's Gravenzande

Wat gebeurt er bij een positieve test op locatie?

Aangezien we werken met minderjarigen zullen we altijd contact zoeken met de ouders als er klachten zijn die lijken op Covid19. In samenspraak gaan we testen en bij een positief resultaat zullen we de deelnemer afzonderen van de groep en rekenen we erop dat de ouders de deelnemer komen ophalen. In de tussentijd staan we natuurlijk klaar voor de verzorging en het comfort van de positief geteste deelnemer.

We zullen tevens contact zoeken met de (ouders van) tentgenoten en ook zij zullen getest worden. Afhankelijk van deze resultaten zullen we verdere maatregelen nemen.

Belangrijk om te melden dat we steeds contact zoeken met de ouders van de deelnemer.

Andere blogs