Surfblend surfvakanties

Surfkamp 13 jaar

Surfkampen voor jongeren van 13 jaar zijn hot!

Surfen is super populair geworden, daarom zijn surfkampen voor jongeren van alle leeftijden enorm populair geworden. Logisch, want wat is er leuker om te doen dan een surfvakantie met 13 jarigen. 

Ga daarom in de zomervakantie samen met (nieuwe) vrienden een week lang de tofste activiteiten beleven in Frankrijk, of gewoon in Nederland! Ontdek alle Surfblend surfkampen voor jongeren van 13 plus, waar zien wij jou?

Meteen naar het Surfblend aanbod surfkampen voor 13 jarigen? Check dan gelijk de onderstaande link.

surfkamp 14 jaar

Populaire bestemmingen voor surfkamp 13 jaar

Samen met je surf buddies op surfkamp? Hieronder vind je een mooi overzicht van de mogelijkheden voor 13 jarigen (13, 14, 15 of 16 jaar), die op surfvakantie willen naar het zonnige zuiden of wat dichter bij huis in Nederland. Beide een superleuke surfvakantie geschikt voor zowel beginnende als ervaren surfers.

surfkamp 14 jaar

Surfkamp Frankrijk 13 tot 16 jaar

Het Juniorcamp Moliets is een van onze meest populaire surfkampen in Frankrijk. Met gezellige tenten op de duin van de prachtige 5 (!) sterrencamping word je wakker met het geluid van de zee.

Tijdens dit surfcamp krijg je een all-inclusive pakket met surflessen, al het eten en de toffe activiteiten erbij in begrepen. Stilzitten hoeft dus niet, maar kan zeker wel :). Wil je met de Surfblend bus meereizen vanuit Nederland of België? No problem! Wij zetten je samen met je vriendjes veilig en snel af voor de deur van de surfcamps!

Wil je meer informatie over dit surfkamp in Frankrijk voor 13 jarigen? Klik hieronder!

surfkamp 13 jaar

Surfkamp Nederland 13 tot 16 jaar

Liever dichtbij huis blijven? Het Juniorcamp Kijkduin is het surfcamp vol plezier, fun en activiteiten. Slaap samen met je besties in gezellige tenten vlak achter de duin bij Kijkduin. Wil je graag alleen op surfkamp? Geen enkel probleem, want een surfkamp voor jongeren van 13 + is de manier om surf buddies voor het leven te ontmoeten!

Ook in Nederland bieden we een all-inclusieve pakket aan, met surflessen, eten en een supertof activiteiten programma. Krijg surflessen van de Surfblend surfschool, leer skaten, longboarden, surfen en wakeboarden, ga op citytrip en doe mee met fanatieke beachgames. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en lijkt dit junior surfcamp in Nederland je wat? Klik op de knop hieronder en kom alles te weten...

surfkamp 14 jaar

Surfniveau

Een junior surfcamp 13+ is voor ieder surf niveau!

Of je nou beginner bent, al een surflesje achter de rug hebt of een volwaardige week surfkamp hebt gehad, een surfkamp 13 + is geschikt voor ieder niveau. In Nederland als Frankrijk krijg je een goed gevuld surfles programma. Hierin nemen we de tijd om het ontstaan van golven te bespreken, onze kennis te delen over alle surfboards en wetsuits, maar vooral zo veel mogelijk het water in te zijn!

Surfen leer je door het te doen. En wat is nu leuker dan het samen met je vrienden en vriendinnen te leren :)

Heb je al heel wat surf ervaring? Ontdek dan ook onze Grommet Coaching Weeks, het surfkamp voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar die intensief vooruitgang willen maken! Ben jij ouder maar wil je wel op surfkamp? Ontdek dan de leukste 16+ en 18+ surfkampen.

surfkamp 13 jaar

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!