Surfcamp Moliets Plage vier sterren camping Surfcamp Moliets Plage vier sterren camping
Surfvakantie voor jongeren surfen Zuid Frankrijk Surfvakantie voor jongeren surfen Zuid Frankrijk
Juniorcamp Kijkduin Surfkamp nederland jeugd en jongeren Juniorcamp Kijkduin Surfkamp nederland jeugd en jongeren
Surfvakantie voor jongeren surfen Zuid Frankrijk Surfvakantie voor jongeren surfen Zuid Frankrijk

Grommet Coaching Weeks

Frankrijk

Youth (15-18), Juniors (12-16)

juli

Voor iedereen van 12-18 jaar met een beetje surfervaring! Powered by Softdog Surf

Met veel trots presenteren wij de Grommet Coaching Weeks! Tijdens deze weken krijg je dagelijks surfcoaching met o.a. video analyse van de beste surfers uit de Benelux. Het is gericht op 'intermediate' surfers die graag de volgende stap willen maken. Niet alleen een supertoffe surftrip, maar ook week om echt je skills te verbeteren in een leuke groep!

Veilig boeken met gratis Corona Cashback!

In het kort

Surfblend surfvakantie en surfkampen surfen Surfen

Coaching door de beste surfers uit de Benelux!

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee Vlakbij de zee

Altijd wakker worden met het geluid van de golven

Surfblend surfvakantie en surfkampen zwembad Accommodaties

Slapen op het Surfblend Surfcamp!

Surfblend surfvakantie en surfkampen eten Eten

Ontbijt, lunch en diners inbegrepen!

Surfblend surfvakantie en surfkampen explore Explore

Verbeter je skills en leer alles over het surfen

Surfblend surfvakantie en surfkampen fun Fun

Naast surfen is er natuurlijk tijd om te relaxen en andere activiteiten 

Surfblend surfvakantie en surfkampen aan zee

Grommet Coaching Weeks

Kan jij al redelijk surfen, maar wil je nu écht vooruitgang boeken? Doe dan mee met de Grommet Coaching Weeks en krijg hulp van de beste surfers uit Nederland en België. Door middel van video-analyses, surf-training en natuurlijk veel freesurf sessies helpen zij jou om je surftechnieken te verbeteren. Dit alles vind plaats op het Surfblend Surfcamp in Moliets waar we slapen in de coole Sheddies. 

De week wordt ondersteund door Softdog Surf


Het team van Surfblend staat klaar voor alle facilitaire zaken en animatie buiten het surfen om. De groep bestaat uit surfers van 12-18 jaar en we weten door onze Junior- en Youthcamps precies hoe we een fantastische week kunnen organiseren. Daarnaast zorgt het team voor een schoon camp, heerlijk eten en gezellige avonden!
 

De coaching is in handen van Hannes Hamelton. Als surfcoach heeft hij jarenlang seizoenen in Moliets gedaan en is een zeer bekend gezicht in de surfscene. Zijn stijl en enthousiasme zorgen ervoor dat hij altijd lachend in het water ligt en kan deze passie als geen ander overbrengen op de groep!


Het eerste en grootste surfcamp van Surfblend vind je in de duinen van de prachtige 4*-camping in Moliets Plage. Hier bouwen we iedere zomer een waar festivalterrein op waar we je niet alleen leren surfen, maar ook kunnen entertainen in het camp. Je kunt je skateskills laten zien op de mini-ramp, gezellig een potje beachvolley spelen of gewoon heerlijk relaxen in een van de vele chill-hoekjes die je op het camp kan vinden.

We slapen deze week in een aparte hoek van het camp, speciaal gereserveeerd voor de Grommet Coaching. We delen de coole Sheddies, toffe 2p-houten hutjes die gezellig bij elkaar staan in het zand.


Tijdens de Coaching Weeks boek je 'op indeling', dat wilt zeggen dat we ervan uitgaan dat je de kamers deelt met de andere deelnemers. Wil je toch liever een eigen kamer hebben voor jezelf of bijvoorbeeld met je surf-buddy, dan kunnen we dat uiteraard voor je regelen. Neem dan even contact met ons op en we maken een custom-made voorstel voor je.


De Coaching is in handen van de beste surfers uit de benelux. Vanaf zondag starten we met de dagelijkse sessies. Er zullen sessies zijn waarbij de coaches op het strand staan (vaak met camera) en zo gericht coaching kunnen geven. Daarnaast wordt er nog vaker gesurft en zullen de coaches mee het water in gaan en op deze manier samen met jullie zullen surfen.

Daarnaast wordt er buiten de surfsessies veel aandacht besteedt aan theorie, video-analyse, boardtalk en lifestyle-tips. 

Je gaat deze week serieuze stappen maken in je surf-perfomance, veel surfen en bovenal een toffe tijd beleven met een kleine en enthousiaste groep!


De meeste deelnemers zullen wel over eigen surfgear beschikken, maar moest je dit niet hebben of niet mee op reis willen nemen, dan kun je dus surfgear gebruiken uit de grote surftent. In deze boardroom staat een mooie collectie een softtops, van 9ft longboards tot en met de high-performance Alpha Dogs.

Je hoeft ook niet bang te zijn om kou te vatten, want we hebben wetsuits in alle maten!


'Ben ik goed genoeg om mee te doen aan de Coaching Weeks?'

Een cliché in de surfwereld is het veelgehoorde 'the best surfer is the one with most fun' en dat is zeker ook het geval bij de Coachings Weeks. Toch is het wel goed om even aan te stippen dat absolute beginners niet aan te raden is om hieraan deel te nemen. Niet alleen kun je veel beter een beginnerscursus volgen, maar je zorgt er ook voor dat de groep niet alles kan doen wat er op de planning zal staan. Om deze redenen willen we graag een paar minimum eisen stellen om deel te nemen aan de Coachings Weeks:

- Je hebt minimaal een beginnerscursus surfen gevolgd (bijv. tijdens een week surfcamp)

- Je kunt zelfstandig naar buiten peddelen in de meest voorkomende omstandigheden

- Je kunt zelfstandig een take-off doen en naar links en naar rechts surfen

- Je surft vaak 'green waves', dus voor het gebroken deel van de golven uit

Het is ook wel belangrijk om te weten dat de Coaching Weeks zeker niet voor de pro's is. Het niveau tussen de deelnemers kan en zal altijd wel wat schelen, maar door de kleine groepjes en persoonlijke benadering kunnen de coaches elke deelnemer vooruit helpen op zijn of haar niveau.

Surfvakantie Portugal, Algarve

Elke dag staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Je kunt kiezen uit verschillende soorten brood en beleg. Maar ook muesli en vaak verzorgen de hosts nog een extra verrassing bij het ontbijt. Koffie, fruitsappen, water en thee kun je uiteraard onbeperkt pakken. 

Indien er een hele vroege ochtendsessie gepland staat, dan verzorgen we een pre-breakfast snack, zodat je niet met een lege maag het water in gaat. Na deze sessie kun je dan alsnog een heerlijk ontijt verwachten.

Lunch kan er gemaakt worden als picnic van het ontbijtbuffet

Juniorcamp Kijkduin surfkamp nederland jeugd en jongeren

Elke avond verzorgen we diners tijdens de week. Het altijd worden afgestemd met de coaching, zodat je nooit de hond in de pot zal vinden. Je mag rekenen op voedzame en gezonde maaltijden, waardoor je elke dag weer klaar bent voor een lange dag in het water!

We werken verder met een bar-service, daar kun je kiezen uit verschillende drankjes en snacks.

Youthcamp Seignosse de surfvakantie voor jongeren in het surfkamp Frankrijk
Surfblend surfvakantie en surfkampen fun

Activiteiten

Wanneer de golven het even laten afweten, krijg je op onze locaties geen moment om je te vervelen. Pak een longboard, speel pingpong, volley of duik in het zwembad in en speel een leuk spelletje watervolley. Zin om het een mooie wandeling te maken? Je loopt de duin over uit en je maakt een mooie tocht langs de zee of het nauurgebied in van de Courant d'huchet. Het leuke dorpje ligt pal voor de ingang van de camping en biedt veel winkeltjes en leuke terrasjes.

Zoek je een iets rustigere activiteit? Op het camp kun je een lekker rustig hoekje opzoeken om rustig een boekje te lezen, daarnaast hebben we ook op alle plekken in de tuin en bar verschillende chillplekjes om helemaal tot rust te komen. 


Surfblend surfvakantie en surfkampen omgeving

De Coaches

Oostende heeft hij ingeruild voor een life on the road, grote kans dat je hem altijd ergens in de oceaan zal zien liggen. Hannes is al maar dan 10 jaar verbonden aan Surfblend. Vroeger als coach op het Surfcamp Moliets en nu inmiddels als Coach tijdens de Coaching Weeks en andere events. Hij is daarnaast ambassador van Softdog Surfboards, ook onze partner. Met zijn ervaring, mooie stijl en eindeloos enthousiasme is hij de ideale coach.


Surfblend surfvakantie en surfkampen Europa surfbus

Vervoer

Op vrijdag vertrekt de Surfblend bus vanuit Nederland en België naar Moliets. Na een nachtje slapen op de bus, word jij heerlijk ontspannen recht voor de deur afgezet. Op zaterdagavond wordt er aan de terugreis begonnen om zo op zondagochtend terug in België en Nederland aan te komen.

Uiteraard wordt er enkel met gerenommeerde partners samengewerkt die rijden met moderne en comfortabele bussen. Iedereen kan één stuks handbagage meenemen, één koffer en een losse slaapzak en kussen. Uiteraard kan je je eigen surfboard meenemen. Dit kan je toevoegen aan je boeking!

Onze opstapplekken zijn Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda, Gent, Antwerpen en Leuven.

Surfkamp Surfblend bus surfvakantie Frankrijk, Spanje

Er zijn ook veel deelnemers die met hun ouders meerijden tot in Moliets. De ouders gaan dan vaak in de buurt zelf op vakantie. Dit is uiteraard geen enkel probleem. Gelieve ons wel even op de hoogte te stellen van de aankomsttijd op zaterdag.

Het adres van de camping is:

2655 Avenue de l’Ocean
40660 Moliets-et-Maar
Frankrijk

Surfblend surfvakanties en surfkampen Frankrijk en Spanje

Dit zeggen anderen

De Grommet Coaching Weeks zijn op indeling te boeken, dat wilt zeggen dat we je de kamers deelt met andere deelnemers. Wil je liever een kamer alleen? Dan mag je zeker contact opnemen!

Inclusief in het basispakket:

  • 7 nachten verblijf in de betreffende accommodatie
  • 1 surfsessie per dag met persoonlijke coaching
  • Dagelijkse free surfsessie met de pro's
  • 6 dagen (video-)coaching door de coaches
  • Dagelijks ontbijt en lunch elke dag
  • 7x Diner
  • Health tips
  • Boardtalk
  • Forecast training
  • Softdog Surf Goodiebag

 

 


Week 10-juli
Prijs pp € 599

Busreis | Retour per bus vanuit NL en BE | € 129

Surfupgrade | 5u extra het water in met onze coaches | € 59

Waterpark & Citytrip | Onvergetelijke uitstap naar Base de Pop en surftown Hossegor | € 35

Waterbottle | Aluminium drinkfles, onbeperkt met gefilterd water vullen | € 15

Locker huren | Huur een kluisje met usb-charger voor de hele week | € 15

Bedpakket | Frisse lakens, kussen en deken | € 25

Surfboard mee op de bus | Neem je eigen surfboard mee op de bus | € 25

Surf Essentials Pakket | Toffe en handige surf-items | € 59

Surfblend Flex Pack | Maak je reis flexibel en krijg Corona cashback garantie | € 39

Reisverzekering | Verzeker jezelf tegen ongemakken via VAB, prijs is € 3 per dag met minimum van € 25

Annuleringsverzekering | Comfortabel geregeld via de VAB, prijs is 5% van de reissom met minium van € 35


Leeftijd | De week is beschikbaar voor iedereen van 12 t/m 18 jaar. Roken, alcohol en drugs zijn niet toegestaan gedurende de gehele week.


Vrijblijvende aanvraag