Familycamp Moliets camping aan zee Frankrijk Familycamp Moliets camping aan zee Frankrijk

Surfvakantie Frankrijk met het gezin

Op surfvakantie in Frankrijk met het gezin?

Samen met het gezin genieten van surf, zon en strand in Frankrijk! Dat is wat we jouw gezin aanbieden in Frankrijk. Glamping op een luxe camping of verblijven in een prachtige villa, de keuze is aan jou. Op jouw surfvakantie zit je nooit verder dan 300m van de oceaan, wat een meevaller! Samen met de andere gezinnen geniet je van een ontspannen surfvakantie, leuke animatie en lekker eten!

Familycamp Moliets Surfvakantie gezin Frankrijk gezin

Gezin-surfvakantie in het kort

Locaties

Wil je met je gezin gaan surfen in Frankijk, dan kan je dat met Surfblend op 2 toplocaties doen. Op het Familycamp Moliets kom je helemaal tot rust in onze glamping Safaritenten. Deze bevinden zich op de duin op een viersterrencamping, dichter bij de zee slapen gaat niet! Maar ook in onze prachtige surfvilla in Vieux Boucau, de SURFinn, vind je alles wat je hartje begeert. Surfen, yoga, heerlijk eten, prachtige kamers en een verwarmd zwembad. De perfecte surfvakantie in Frankrijk met het gezin!

Condities

Frankijk biedt surf mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden en is daarom ook de perfecte bestemming voor jouw surfvakantie met het gezin. Onze bestemmingen in Vieux Boucau en Moliets zijn veel bezochte plekken voor gezinnen die graag de eerste stapjes willen zetten in het surfen. De beachbreaks bieden dichter aan het strand perfecte condities om de basis onder de knie te krijgen. Geen surfvakantie in Frankrijk is compleet als je niet in de ‘line-up’ achter de branding hebt gezeten.

Beste surfperiode

In Frankrijk is er vrijwel altijd surf te vinden, maar de meest populaire periode voor een surfvakantie met het gezin is tussen eind juni en midden september. Dit sluit perfect aan op de Nederlandse en Belgische zomervakanties!

Dit neemt echter niet weg dat jij ook met je gezin in mei, juni of oktober met ons mee kunt. In het najaar zijn de surfcondities vaak het best voor de gevorderde surfers. Dit is dan ook de periode dat de Worldtour of Surfing in Hossegor een stop maakt, zeker de moeite waard om eens te kijken!

Surfen in Frankijk met Surfblend

Onze familie surfvakanties in Frankrijk

Hieronder vind je een kort overzicht van de Surfblend surfvakanties in Frankrijk voor gezinnen:

SURFinn VIeux Boucau

Familycamp Moliets

Wil je graag alle Surfblend familie bestemmingen bekijken? Klik dan hieronder:

Alle surfvakanties voor gezinnen

Beste surfspots voor een surfvakantie met de familie in Frankrijk

Surfen in Vieux Boucau

Vieux Boucau is de ideale spot om met het gezin op surfvakantie te gaan. Naast een prachtig zandstrand heb je in Vieux Boucau het volledige plaatje. Een groot meer waar je kan SUP’en, talloze restaurants en bars, een skatepark, dagelijks een markt met lokale kunst en ook heerlijk vers eten. Het is dus zeker een leuke plek om te verblijven met het gezin.

Vieux Boucau heeft een breed uitgestrekt zandstrand, waar veel verschillende spots zijn. Ideaal dus om hier te leren surfen.

Surfblend bestemmingen in Vieux Boucau:

SURFinn Vieux Boucau

Surfbase Vieux Boucau

Surf Coaching Weeks Vieux Boucau

Surfen in Moliets

Moliets is voor veel gezinnen de ideale locatie om te leren surfen in Frankrijk. Je hebt een rijk aanbod aan surfspots op het strand, en een even rijk aanbod aan leuke winkeltjes in het dorp. Door het uitmonden van de rivier in de oceaan op Moliets Plage, word je verwend met de beste breaks uit de regio. Voor elk surfniveau vind je hier uitstekende condities. Wist je trouwens dat Moliets de geboorteplaats van Surfblend is? Meer dan 20 jaar geleden, startten wij hier ons eerste surfcamp in Frankrijk: Surfcamp Moliets. Het is dan nog steeds een begeerde klassieker in ons aanbod.

Surfblend bestemmingen in Moliets:

Juniorcamp Moliets (12-16 jaar)

Youthcamp Moliets (15-18 jaar)

Surfcamp Moliets (16+ en 18+)

Familycamp Moliets

Surfen in Hossegor

Hossegor staat bij alle surfers bekend als het Mekka van surfen in Frankrijk. Jaarlijks stopt het WK surfen in Hossegor. Wat wil je, met zo’n goede surfcondities. Ook de iets minder ervaren surfers kunnen in en rond Hossegor zeker een goede surfspot vinden. Denk maar aan La Sud.

Verder bruist de stad met leuke surfshops, kleine boetiekjes, lekkere resturants en bars. Daarnaast heb je de zone Pedebert in Soorts. Dit is slechts 10 minuten van het centrum verwijderd. De echte shoppers kunnen hun walhalla wel eens vinden. Ontelbare outletshops voor snow, ski, skate en natuurlijk Surf!

Lees hier alles over surfen in Hossegor

surfen in Frankrijk Moliets

Surfen in Biarritz

Biarritz is de plek waar surfen in Frankrijk is ontstaan. Een bezoek aan het prachtige Biarritz is dus een must wanneer je naar Frankrijk gaat. Het is de ideale daguitstap met het gezin. De golven zijn hier vaak wat rustiger, wat het ideaal maakt om hier met je gezin te leren surfen. Ook Grande Plage en Cote des Basques zijn ideale spots om het water in te gaan.

Lees hier alles over surfen in Biarritz

Surfblend surfvakantie en surfkamp Frankrijk, Spanje, Portugal

Surfen in Les Landes

Wie surfen in Frankrijk zegt, zegt ‘Les Landes’. De regio is zo populair bij surfers over de hele wereld, dat het WK Surfen een stop heeft in Hossegor. Wie in oktober in de regio is, heeft een unieke kans om pro surfers live te zien surfen. In de hele regio zijn er talloze surfspots. Moliets, Vieux Boucau, Messanges, Cabreton, Hossegor La Nord, La Sud, La Gravière,… Noem maar op. Ben je op zoek naar een rustige beginnersspot? Check dan ten noorden van Hossegor. Hier is het vaak minder druk, maar zeker even leuk.

Naast surfen, kan je in Les Landes ook prachtig fietsen en wandelen. Je vindt hier kilometers fietspaden die je door de natuur van het ene naar het andere dorpje gidsen.

Lees hier alles over surfen in Les Landes

Surfblend surfvakantie en surfkamp Frankrijk, Spanje, Portugal

Bekijk ook