Surfblend surfvakanties

Surfen in Biarritz

Lees hier alles over surfen in Biarritz!

Slechts een half uurtje rijden van onze surfbestemmingen in Spanje en Zuid-Frankrijk, in het hartje van Frans-Baskenland, ligt Biarritz. Biarritz is absoluut een must als je op surftrip gaat in Europa. Waarom? De relaxte atmosfeer, goede golven, prachtige historische gebouwen en de iconische baai zijn slechts enkele reden waarom Biarritz hoog op je lijstje zou moeten staan.

Surfen in Biarritz

surfen in biarritz frankrijk

Surfen in Biarritz

Biarritz is beroemd om zijn golven: dit is de plek waar surfen in de jaren 50 is ontstaan in Europa, toen Amerikanen zich vestigden in Biarritz. Nu is het een prachtige, trendy stad, waar je kunt genieten in de vele relaxte restaurantjes met zeezicht, je tan kunt perfectioneren aan het strand met uitzicht op de surfers en s ’avonds feestjes kunt gaan bouwen in de vele discotheken en barretjes in het centrum.

Beste reistijd per niveau

surfen in biarritz frankrijk

Beste reistijd per niveau

Om volop te genieten van de gezellige vibes en het bruisend surfer’s dorpje is de zomer een echte aanrader voor een surftrip naar Biarritz. Door de fijne oriëntatie is het uiterst geschikt om te leren surfen in Biarritz. Met een indrukwekkend uitzicht en golven die rustig binnen blijven komen, is dit een ideaal strand om je surf niveau een stap hoger te tillen. Daarnaast zijn in de zomermaanden onze surfkampen in Frankrijk en Spanje in volle gang. Met uitstapjes naar Biarritz en de vetste activiteiten beleef jij zo dé zomer surftrip waar elke (beginnende) surfer van droomt.

Leer binnen een week alles wat je moet weten over surfen in de theorie en praktijk vanuit onze surfcamps in Frankrijk en Spanje. Ben jij klaar voor een surftrip in Zuid-Frankrijk?

beste surfspots in biarritz

surfen in biarritz frankrijk

beste surfspots in biarritz

Als je op surftrip gaat in Zuid-Frankrijk, dan kun je eigenlijk niet om Biarritz heen. Dit is de plek waar het allemaal begon in Europa, en vanuit waar het surfen zich over heel Europa heeft verspreid. Biarritz is een goede plek om te leren surfen, omdat de golven minder steil zijn en vaak wat rustiger breken. Met meer swell vindt ook de gevorderde surfer hier genoeg pieken. De setting is fantastisch, met de stad op de achtergrond en de kliffen waarlangs de golven binnenrollen. Door de lampen op de boulevard kun je hier trouwens zelfs s ‘avonds je pak aantrekken en surfen!

surfblend bestemmingen

onze bestemmingen rond biarritz

Biarritz is gemakkelijk te bereiken vanaf onze surfbestemmingen in Vieux Boucau, Surfcamp Zarautz, Familycamp Messanges, Juniorcamp Messanges en onze surfcamps in Moliets. Bovendien is het ook een goede plek om langs te rijden als je een van onze Surfblend Surfbusjes boekt!

Voor een solo surftrip, een surfvakantie met het gezin of leeftijdsgenoten (12-16j), (15-18j), (18+), iedereen is hier welkom. Ga mee op surfcamp, verblijf in een comfortabel surfhouse, het gezellige surfhostel, of ontspan op een rustige glamping

Klik op de knop hieronder en ontdek de tofste surfvakanties in Zuid-Frankrijk!

surfen in biarritz frankrijk

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!